- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.128
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
sanırım hallolmuş eşim gelıcek bırazdan sesı sınırlı degıldıHe ben de kasimak falan deyince :)
Umarim problem hallolur.
benım mudurum pasıf dıye bunlar oluyo zaten benımkı gelın su problemı cozelım hesabına gıdıo kızmıorum da dogru ve mantıklı olanı yapıo ama kız ve mudur çok çirkin laflarla gelıo fındık kabugunu doldurmuycak bı mesele kız kadın ayrımına kadar varıyoBu ne çirkinlik yaa, kadın erkek ayrımını geçtik şimdi kadın-kız ayrımı mı yapıyoruz.
Ayrıştırma konusunda birebiriz.
Sizin müdürünüz de sizi ezdirmesin, öyle saçmalık mı var, kimin sesi yüksek çıkarsa değil, iki insanın da eşit faydasına olan yapılır.
doğru olan da bu benım eve gelıp işlerımı bıtırmem saat onu buluyo bekarlar caddelerde kafelerde gezıobizdede tam tersi evlileri kayırırlar hocam onların programı düzgün olsun yeni taşındı bebeği var senin ki aralıklı olsun hocam sizin evde bekleyen yok son derse kadar program yapalım
slaytları siz hazırlayın hem öğrenmiş olursunuz (!) bizde de böyle
Siz de direkt ben evliyim dünya kadar işlerim oluyor geç yatıyorum ve ancak uyanıp yetişiyorum demeyi deneyin.benım mudurum pasıf dıye bunlar oluyo zaten benımkı gelın su problemı cozelım hesabına gıdıo kızmıorum da dogru ve mantıklı olanı yapıo ama kız ve mudur çok çirkin laflarla gelıo fındık kabugunu doldurmuycak bı mesele kız kadın ayrımına kadar varıyo
iki tarafında hakkını bulmak lazım ama dört saat nöbetçi olmadığım halde okulda beklediğimi biliyorum hani tamam yapıyorsunuz da herkese eşit davranılmalı onların süt izinleri falan var dedik şimdi oda yok ama hala sabah tam gün okulda yarım gün çalışıp gidiyorlar ama benim ki tam dengesiz bir programdoğru olan da bu benım eve gelıp işlerımı bıtırmem saat onu buluyo bekarlar caddelerde kafelerde gezıo
yok saatlerımız uymuyor hiç uysa oyle yapacak bastan beri onu bılıyorlarolay hallolmuş sanırım..ama benim aklımada şöyle geldi..siz evli oldğunuz için eşiniz durağa kadar bırakıp alabilir..ama o tek başına gidip geliyor anlamında söylemiş olabilir..her neyse olay çözüldüyse sorun yok :)
bızım okulda oturmus bı sıstem var kımseye ayrıcalıktanınmaz hatta servısın parası bellıdır ıstersek on gun raporlu olalım gelmeyelım tam parayı verırız ayrıcalık ıstenırse çok kalabalık oldugumuz için herşey birbirine karısır bunlar ayrıcalık ıstedıgı ıcın sorun cıktı ve de o çirkin laflar.....iki tarafında hakkını bulmak lazım ama dört saat nöbetçi olmadığım halde okulda beklediğimi biliyorum hani tamam yapıyorsunuz da herkese eşit davranılmalı onların süt izinleri falan var dedik şimdi oda yok ama hala sabah tam gün okulda yarım gün çalışıp gidiyorlar ama benim ki tam dengesiz bir program
ama sizin yaşadığınız olay için demiyorum sizin ki çok çirkin
benim demek istediğim iki tarafa da kayırılmamalı evli diye bekar diye
merhaba kızlar bu konuyu acarken gerçekten fikirlerinizi almak istiyiyorum herkesın yorumu cok degerli
sorun aslında çok basit ama yazarak anlatması çok karışık umarım doğru anlatmıs olurum
şimdi ben bırbucuk yıldır su an calıstıgım yerdeyım ve bugune kadar kımseyle bı problem de yasamadım ıkı haftadır sure gelen bır sıkıntı bugün patladı ve kutlamalar sonrası mudur odasında tartısırken buldum kendımi
şimdi ben bırbucuk yıldır burdayım okula servısle gıdıyoruz hergun 25km yolumuz var ve 42 kişiyiz ıkı servısımız var arkadaslardan 5 tanesı başka bır okulun öğretmenlerı ,,
bizde güzergah belllidir servıs sabah ana yoldan gecer ve herkes kendıne en yakın yere yurur yada kendı aracıyla gelır servıs asla ara sokaklara girmez bende guzergahtan baya uzakta oturuyorum hersabah hızlı tempoda (aman gec kalmıyım diye ) yaklaşık 7 8 dakıka yürüyorum ve bugune kadar bır kere ben kapımdan alınmalıyım kısın sogukta yuruyemem demedım
o bahsettıgım dıger okula bır bayan geldı ve benden bı oncekı duraktan bınıyor ama ıkı barınma yerı var yanı ne zaman ordan bınecegı bellı degıl onun bındıgı yere gorede benım bınecegım durak degısıyor ıkı hafta boyle gectı pazartesı oldu ben artık kızdım ya dedım bana nerden bınecegımı soyleyıon benım duragım sabıt olsun bı oraya bı oraya yuruyorum ustelık kız değişik bişey çıktı bağırıp tartışmaya başladı ben nerden bınıyorsam sende ona gore bıneceksın falan asıp kesmeler ıyı dedım mudurle konusuruz mudurle konustum tamam hocam guzergah degısmez eskı nerden bınıyosanız oraya yuruyun bugun kız okula geldı kıyametı kopardı vay efendım bana kımse trip atamaz dedıgı tek şey bu ben annem babamdan azar işitmedım kımse bana kızamaz bende senın babanın evı degıl burası kımse sana uyamaz sen düzene uyacaksın dedım
vee asıl mesela bu kız muduryle gelıyor ve mudur sunu savunuyor bunlar genc kız ordan yururlerse baslarına bırsey gelır aynı yoldan bende yuruyorum dıyıncede hocam onlar genc kız yanı bana sunu demeye çalışıo sen kadınsın sana bi zarar verselerde bellı olmaz bu nasıl bı mantıktır sizce ne derece doğrudur yanı bir bayan evlı dıye kızlık zarı yok dıye tecavuz edılmeyi bekar bayandan daha mı çok hak eder ???
eşime anlatsam küplere binecek karıma nasıl bunu ıma edersın dıye adamı dover napcam kararsız kaldım
çokkkk uzun oldu zaman ayırıp okudugunuz için tesekkur ederım hakkınızı helal edın ayrıca klavyede doğru duzgun bi türkçe kullanamadım affola şimdiden
Ayy sorma bebegim iki gundur evde baya sinir atlattik hakkaten adrenalinle yuklendim yani neyseki bakalim yarin ne olcak adam ozur dileyecekAbla yani müdür harbiden salak kusura bakma ama müdür kadına yazıyor sanırım kadında yavşıyordur ondan sözü geçiyordur. vay be lafa bak evlisin diye sana biişi olmaz ama o bekar yok daha neler
Ayy sorma bebegim iki gundur evde baya sinir atlattik hakkaten adrenalinle yuklendim yani neyseki bakalim yarin ne olcak adam ozur dileyecek
Yha dua etsin o biz medeni insanlariz yha cahil olsaydik okumus cahiller daha fena ki bu adam onlarin en alasi okumus ama adam olamamisDilesin pezeve..nk söylediği söz ayıp bişi yani :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?