evli olmak suç mu ??????

benım mudurum pasıf dıye bunlar oluyo zaten benımkı gelın su problemı cozelım hesabına gıdıo kızmıorum da dogru ve mantıklı olanı yapıo ama kız ve mudur çok çirkin laflarla gelıo fındık kabugunu doldurmuycak bı mesele kız kadın ayrımına kadar varıyo

doğru olan da bu benım eve gelıp işlerımı bıtırmem saat onu buluyo bekarlar caddelerde kafelerde gezıo

Siz de direkt ben evliyim dünya kadar işlerim oluyor geç yatıyorum ve ancak uyanıp yetişiyorum demeyi deneyin.
Evli insanın sorumluluğu çok daha fazla algılayabilirlerse...

doğru olan da bu benım eve gelıp işlerımı bıtırmem saat onu buluyo bekarlar caddelerde kafelerde gezıo
iki tarafında hakkını bulmak lazım ama dört saat nöbetçi olmadığım halde okulda beklediğimi biliyorum hani tamam yapıyorsunuz da herkese eşit davranılmalı onların süt izinleri falan var dedik şimdi oda yok ama hala sabah tam gün okulda yarım gün çalışıp gidiyorlar ama benim ki tam dengesiz bir program
ama sizin yaşadığınız olay için demiyorum sizin ki çok çirkin
benim demek istediğim iki tarafa da kayırılmamalı evli diye bekar diye

ewet eşim geldi adam yarın gelıp benden özür dileyecek kusura bakmayın yanlış bı cumle kurdum nereye gittiğini anlayamadım dıyecek
repliği de buymus

olay hallolmuş sanırım..ama benim aklımada şöyle geldi..siz evli oldğunuz için eşiniz durağa kadar bırakıp alabilir..ama o tek başına gidip geliyor anlamında söylemiş olabilir..her neyse olay çözüldüyse sorun yok :)

yok saatlerımız uymuyor hiç uysa oyle yapacak bastan beri onu bılıyorlar

bızım okulda oturmus bı sıstem var kımseye ayrıcalıktanınmaz hatta servısın parası bellıdır ıstersek on gun raporlu olalım gelmeyelım tam parayı verırız ayrıcalık ıstenırse çok kalabalık oldugumuz için herşey birbirine karısır bunlar ayrıcalık ıstedıgı ıcın sorun cıktı ve de o çirkin laflar.....

Abla yani müdür harbiden salak kusura bakma ama müdür kadına yazıyor sanırım kadında yavşıyordur ondan sözü geçiyordur. vay be lafa bak evlisin diye sana biişi olmaz ama o bekar yok daha neler

Abla yani müdür harbiden salak kusura bakma ama müdür kadına yazıyor sanırım kadında yavşıyordur ondan sözü geçiyordur. vay be lafa bak evlisin diye sana biişi olmaz ama o bekar yok daha neler
Ayy sorma bebegim iki gundur evde baya sinir atlattik hakkaten adrenalinle yuklendim yani neyseki bakalim yarin ne olcak adam ozur dileyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…