- 5 Şubat 2011
- 1.869
- 2.376
- 358
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
bı yukardakı mesajda bende yazdım bunu hanımefendı aynen kontrol mu etmıs sormam lazımzarları kontrol etmiş mi tek tek :)
işte bu genc kız onlara bı zaraar gelır muhabbetını yapmasa hıc esıme de soylemeyı dusunmuycem bız ısyerlerındekı sorunları eve tasımıoruz ama sankı bunu bı sekılde anlatmam gerekıyor dıye ıcım rahat degılani bir sinirle eşinize söylemeyin derim ben siz önce bir sakinleşin, konu devam ediyorsa diyeceksinizki o zaman benide kap önünden alın bu kadar
maalesef bekar genc kız degılsen tecavuze ugrasan da bısey olmaz kaybedecegın bısey yokşerefsizlik...
tecavüz olaylarında da ''bakire indirimi'' var mesela..
bu ülkede bu anlayış var malesef arkadaşım...
ayyyyy sorma oyle budaMüdürlerin çoğu akp'li ya onlarda genç kızın zar olayını düşünüyor herhalde
Haketmiş haketmeseymiş :)anlatmalıyım dimi düşünüyorum sizin verdiğiniz fıırlere göre anlatıcam çunku esımde sınırlıdır bunu duydugu zaman o adamı napar bılmıorum
Müdür saçmalamış zararsa herkes zarar görür, adamın idarecilikten haberi yok, bukelamun gibi, o ne öyle. Herkesin karşısında karar değiştiriyor.merhaba kızlar bu konuyu acarken gerçekten fikirlerinizi almak istiyiyorum herkesın yorumu cok degerli
sorun aslında çok basit ama yazarak anlatması çok karışık umarım doğru anlatmıs olurum
şimdi ben bırbucuk yıldır su an calıstıgım yerdeyım ve bugune kadar kımseyle bı problem de yasamadım ıkı haftadır sure gelen bır sıkıntı bugün patladı ve kutlamalar sonrası mudur odasında tartısırken buldum kendımi
şimdi ben bırbucuk yıldır burdayım okula servısle gıdıyoruz hergun 25km yolumuz var ve 42 kişiyiz ıkı servısımız var arkadaslardan 5 tanesı başka bır okulun öğretmenlerı ,,
bizde güzergah belllidir servıs sabah ana yoldan gecer ve herkes kendıne en yakın yere yurur yada kendı aracıyla gelır servıs asla ara sokaklara girmez bende guzergahtan baya uzakta oturuyorum hersabah hızlı tempoda (aman gec kalmıyım diye ) yaklaşık 7 8 dakıka yürüyorum ve bugune kadar bır kere ben kapımdan alınmalıyım kısın sogukta yuruyemem demedım
o bahsettıgım dıger okula bır bayan geldı ve benden bı oncekı duraktan bınıyor ama ıkı barınma yerı var yanı ne zaman ordan bınecegı bellı degıl onun bındıgı yere gorede benım bınecegım durak degısıyor ıkı hafta boyle gectı pazartesı oldu ben artık kızdım ya dedım bana nerden bınecegımı soyleyıon benım duragım sabıt olsun bı oraya bı oraya yuruyorum ustelık kız değişik bişey çıktı bağırıp tartışmaya başladı ben nerden bınıyorsam sende ona gore bıneceksın falan asıp kesmeler ıyı dedım mudurle konusuruz mudurle konustum tamam hocam guzergah degısmez eskı nerden bınıyosanız oraya yuruyun bugun kız okula geldı kıyametı kopardı vay efendım bana kımse trip atamaz dedıgı tek şey bu ben annem babamdan azar işitmedım kımse bana kızamaz bende senın babanın evı degıl burası kımse sana uyamaz sen düzene uyacaksın dedım
vee asıl mesela bu kız muduryle gelıyor ve mudur sunu savunuyor bunlar genc kız ordan yururlerse baslarına bırsey gelır aynı yoldan bende yuruyorum dıyıncede hocam onlar genc kız yanı bana sunu demeye çalışıo sen kadınsın sana bi zarar verselerde bellı olmaz bu nasıl bı mantıktır sizce ne derece doğrudur yanı bir bayan evlı dıye kızlık zarı yok dıye tecavuz edılmeyi bekar bayandan daha mı çok hak eder ???
eşime anlatsam küplere binecek karıma nasıl bunu ıma edersın dıye adamı dover napcam kararsız kaldım
çokkkk uzun oldu zaman ayırıp okudugunuz için tesekkur ederım hakkınızı helal edın ayrıca klavyede doğru duzgun bi türkçe kullanamadım affola şimdiden
Eşinin konuda direk bir suçu yok aslında.inşallah yarın soracagım zaten senın karın da kız degıl onada versınler zarar nasıl olsa bellı olmaz
hakettı adam fena ama kocamı tanısa bana cıtını cıkaramazdı normalde sakın gorunur ama soz konusu ben olunca adam cılgına donuyo hanı ben herseyı yaparım ama kımse kılına zarar veremezcılerden guzel bı dılle sınırlendırmeden anlatıcam sanırım ınsallah yanlış bırsey yapmıs olmuycamHaketmiş haketmeseymiş :)
yok o adam bızım okulda degıl yanı tartısma benım mudurumle benım aramda degıl dıger okulun muduru gelıp bana bu lafları edıo kendı mudurum zaten sorunu çözmeye calısıyo bu adam yırtık dondan cıkmıs gıbı genc kız da genc kız dıyo evet ona anlatırsam velımmıs gıbı olcak ama bılmıorum yhaaMüdür saçmalamış zararsa herkes zarar görür, adamın idarecilikten haberi yok, bukelamun gibi, o ne öyle. Herkesin karşısında karar değiştiriyor.
Eşini tabiki karıştırma senin işin senin sorunun, eşin mi çözecek sorununu, velinmiş gibi.
Konu sahibi kapıdan alınmak gibi bir şeyin peşinde değil. Ona kadın olduğu için taciz olsa bir şey olmaz muamelesi yapılmış. Yanlış bir tavır.Ufff derde bakin yaa. Buldunuzda bunuyorsunuz. Ben Hollanda'da hic gormedim kapidan servisle alinip ise goturulmeyi. Ustelik; arabanla ise gittiginde benzin paranin sadece 5te 1ini aliyorsun yani otobusle/trenle ise gitmek icin zorluyorlar burada cunku ozaman yol paranin tamamini karsiliyorlar (ozellikle devlet dairesinde calisiyorsan).
Sonuçta bi güzergah vardır ona uyulur, yarın daha genç biri gelirse ona göre değişecek mi yine güzergahınız?yok o adam bızım okulda degıl yanı tartısma benım mudurumle benım aramda degıl dıger okulun muduru gelıp bana bu lafları edıo kendı mudurum zaten sorunu çözmeye calısıyo bu adam yırtık dondan cıkmıs gıbı genc kız da genc kız dıyo evet ona anlatırsam velımmıs gıbı olcak ama bılmıorum yhaa
valla dert dııl tabıkı benım bundAn çokk daha buyuk dertlerım var bun en son sey ama fıkır almak ıstedım bızdede oyle bısey yok ben gecen yıl yenı düşük yapmıstım 2 lt kan kaybetmıstım dusukten ıkı hafta sonra okula basladım o halımle bıle ben yuruyemıyorum demedım bu kız bu senenın basında geldı ve kapımın dıbınden alınıcam orda ındırılıcem dıor işte sorun bu ve bugun benım canımı fena halde sıktı buUfff derde bakin yaa. Buldunuzda bunuyorsunuz. Ben Hollanda'da hic gormedim kapidan servisle alinip ise goturulmeyi. Ustelik; arabanla ise gittiginde benzin paranin sadece 5te 1ini aliyorsun yani otobusle/trenle ise gitmek icin zorluyorlar burada cunku ozaman yol paranin tamamini karsiliyorlar (ozellikle devlet dairesinde calisiyorsan).
yha bunu hala da demıyorum bencıllık olur diğerlerı de var sonucta o zaman herkes kapısından alınmalı okulumuzdan bıle olmayan bı kadın geldı benı gerdı bu sınırle okula gıtmemelıyım bıle cocuklara ders anlatamam ama gıtmesemde bu sefer kaçtı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?