evli olmak suç mu ??????

Sonuçta bi güzergah vardır ona uyulur, yarın daha genç biri gelirse ona göre değişecek mi yine güzergahınız?
bilmıyorum kı bır kişi için degısırse gerı kalan 41 kısı ıcınde degısecektır yanı haksız mıyım ki

bugun o diğer mudure onu da dedım madem genc kız bunlar bınmeyın bızım servısımıze kendınız servıs tutun bı sorun kalmaz ama onu da ıstemıyorlar fazla para verırız dıye bızde baya cuzı bı mıktarla gıdıp gelıyorlar

Sizide alsınlar kapıdan madem öyle ne kadar saçma o genç kız demek olur mu öyle şey namusun evlisi bekarı mı olur hiç geri adım atmayın hakkınızı savunun..

şimdi şöyle bı durum var benım oncekı calıştıgım okuldada oyleydı ama 13 kişiydik rahatlıkla herkes kapısından alınıp bırakılıyordu erkekler bıle ama burda 42 kişiyi 08:30 da okulda olmak zorundayız yol 25 km ve dağı tırmanıyoruz yanı servıs 80 90 la gıtmıyo en fazla 40 la gıdıyoruz kapıdan alma olayı olursa ılk bınen kısı 6 45 de falan bınmelı kı bunu hıc kımse kabul etmıyor bende etmem sahsen

Uyarin kavgaya vurmadan,tepkisini göstermeye gitsin. Sarfettiği cümlenin ne anlama geldiğini sorsun bakalim. Medenice ama. Sonrada servisi evinize uygun bir yere istesin. Eşiniz olarak buna hakki var.

Tabi canım, tek rahatsız olan senmisin?
işte ben degılım ama olayın benımle tek ılgısı ben o kızdan sonra bınıyorum ve kız sehrın ıkı tarafında bı tarafından bınerse benım duragım degısıyoı bıtaraftan bınerse yıne degısıo ve ustelık benım yurudugum yollla aynı 1 dk falan benden fazla 100m belkı olayın benımle ılgısı bu ama yarın toplantı talep edecegım tum herkes fıkırlerını soylesın

esinize soyleyin. mudurle esiniz muhatap olsun da o mudur gorsun anyayi konyayi.. ben olsam esime hemen soylerdim. onlar genc kizmismismis ....

Uyarin kavgaya vurmadan,tepkisini göstermeye gitsin. Sarfettiği cümlenin ne anlama geldiğini sorsun bakalim. Medenice ama. Sonrada servisi evinize uygun bir yere istesin. Eşiniz olarak buna hakki var.
ewet bu sekılde uyarırsam sadece uyarmak ıcın gıderse yanına ıyı olur zaten o adam oyle adam gıbı dıklenecek bı adam degıl 45 yasında heralde ama esım yanına gıtse abı baba ceker secımde beraber gorev almıstık ordan az cok tanıyorum köyluler tutturdu erdoğana oy koyalım sandıklara da yalvarıyodu adamlara yapmayın etmeyın dıye yıne ben olaya mudahale ettım tek bır yanlış olursa jandarmayı çağırırım hersey usulune uygun olacak dedım pısırık yanı bıraz

esinize soyleyin. mudurle esiniz muhatap olsun da o mudur gorsun anyayi konyayi.. ben olsam esime hemen soylerdim. onlar genc kizmismismis ....
valla benım eşimde bi yukardakı okulun mudur yardımcısı erkek erkeğe konussunlar bakalım genc kız lafını edebılecekmı

Sizide alsınlar kapıdan madem öyle ne kadar saçma o genç kız demek olur mu öyle şey namusun evlisi bekarı mı olur hiç geri adım atmayın hakkınızı savunun..
benı almıolar ıste tum tartısma ordan çıkıo ben o yuzden hakkımı arıyorum madem bu kız ıcın yol degısıyor benım ıcın de degıssın bende kapımdan bıncem dıyorum hocam sız tecrubelısınız anlayışlı olun gıbı laflar geldı en son vurdum kapıyı çıktım kımseyı mağdur etmeyın hele benı sakınmagdur etmeyın dıye bagırıp çıktım sınırden sıgara ıcecektım nerdeyse

Imkan varsa o zaman evden alsınlar sizin 7 dakikada yürüdüğünüz yolu servis bir dakikada gelir çok bir kayıpta olmaz heralde , servisci açısından düşünmedim tabi

En iyisi bu tabi. Toplantı yapın beraber karar verin, kızda babasının özel şoförü muammelesi yapmasın, karar versin nereden binecegine

Cok hakli buldum valla sizi birvucuk sene once sizde tecrubesiZdiniz ve imkanlar ayniydi degilmii simdi ne degisti bence mudur bu bayana karsi zaafi olmasin kiz bide albeniliyse muduru etkilemistir oda aklinca kiza zarar gelmesini istemiyodur uolda falan aklima bu geldi bnm

albenılı baya ewet yani naıldıyım ıyı kalcalı en az 42 bedendır yapılı azman gıbı sımsıyah saclı ve sureklı kahkaha atan bı kız yanı servıste gordugum kadarıyla boyle ustelık bu sabah kendı mudurunu aramıs ve ağırlıgını koy demıs mudur de gelmıs bıze agırlıgını koyuyor :) ve bişey daha dıyım yukarda bı mesajda daha yazdım ben okula basladıgımda 6 aylık oglumu dogurdum yasamadı çocugum yok dogum ıznı kullanmadım okula basladdıgımda acemılıgı bırakın lohusaydım ve cocugum ölmustu bunu benım mudurum de bılıyo sonucta

En iyisi bu tabi. Toplantı yapın beraber karar verin, kızda babasının özel şoförü muammelesi yapmasın, karar versin nereden binecegine
karar verse zaten bende dıyecem benı surdan alın dıye hergun ordan yuruycem yok bı ordan bı ordan bıncek ve hep boyle olcak töbeeeeeeeeeeee

inşallah yarın sinirlenmem gercı kapıdan içeri gırıp çocuklarla ders yapmaya başlayınca unutuyorum hersey dısarda kalıo ama ınsallah kafama takıp cocuklara yansıtmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…