- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.128
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
o mutlaka anlayacaktır bugun de yeni bişey çıktı bu adamın cocugu olmamıs onlara cocugu gıbı sahıp cıkıyomus be adam madem sahıp çıkıosun adam gibi sahip çık tut arabanı getir götür kımseye de muhtac etme benı ezıp gececek oyle sahıp cıkacak la havle vela kuvveteTerbiyesiz herif ...
Bazen insanın basireti bağlanıyor bir sey söylemiyor anlıyorum sizi .
Yeni kız ayrı dünyalardan gelmiş sanırım .
Yakinda anyayı konyayı anlar umarım .
dısardan oyle görunuyo da adam kurnaz obnu engellemk ıcın kızım bu sahıp çıkıorum ayagına yatıyoMüdür, o kıza yürüyor. Ya da karşılıklı yürüşüyorlar kızda ki kendinden eminliğe bakarsan. Ben olsam araştırır, öyle bir durum tespit edersem şikayet ederdim. Herkes yaptığını çekecek kardişiim.
ben kızı kaşıdım baya adamı da eşim kaşıo şu andaŞimdi bu dediğime kızan arkadaşlar olacak belki ama bi mesajında kız için azman yapılı, siyah saçlı, sürekli kahkaha atan biri demişin. Niyeyse hiç iyi bi izlenim oluşturmadı. Müdürün düşündüğü böyle bişeyse o tarzda bi kıza bırak karanlık kuytu köşeyi zaten aydınlık kalabalıkta da bişey yapan olur.. Kaşınan bi tip gibi. Kaşı bi zahmet sende..Çok sinirlendim. Müdürüde iyi bi paylamak lazım ya
oha diğer okul müdürü bunu mu ima etti ciddenmerhaba kızlar bu konuyu acarken gerçekten fikirlerinizi almak istiyiyorum herkesın yorumu cok degerli
sorun aslında çok basit ama yazarak anlatması çok karışık umarım doğru anlatmıs olurum
şimdi ben bırbucuk yıldır su an calıstıgım yerdeyım ve bugune kadar kımseyle bı problem de yasamadım ıkı haftadır sure gelen bır sıkıntı bugün patladı ve kutlamalar sonrası mudur odasında tartısırken buldum kendımi
şimdi ben bırbucuk yıldır burdayım okula servısle gıdıyoruz hergun 25km yolumuz var ve 42 kişiyiz ıkı servısımız var arkadaslardan 5 tanesı başka bır okulun öğretmenlerı ,,
bizde güzergah belllidir servıs sabah ana yoldan gecer ve herkes kendıne en yakın yere yurur yada kendı aracıyla gelır servıs asla ara sokaklara girmez bende guzergahtan baya uzakta oturuyorum hersabah hızlı tempoda (aman gec kalmıyım diye ) yaklaşık 7 8 dakıka yürüyorum ve bugune kadar bır kere ben kapımdan alınmalıyım kısın sogukta yuruyemem demedım
o bahsettıgım dıger okula bır bayan geldı ve benden bı oncekı duraktan bınıyor ama ıkı barınma yerı var yanı ne zaman ordan bınecegı bellı degıl onun bındıgı yere gorede benım bınecegım durak degısıyor ıkı hafta boyle gectı pazartesı oldu ben artık kızdım ya dedım bana nerden bınecegımı soyleyıon benım duragım sabıt olsun bı oraya bı oraya yuruyorum ustelık kız değişik bişey çıktı bağırıp tartışmaya başladı ben nerden bınıyorsam sende ona gore bıneceksın falan asıp kesmeler ıyı dedım mudurle konusuruz mudurle konustum tamam hocam guzergah degısmez eskı nerden bınıyosanız oraya yuruyun bugun kız okula geldı kıyametı kopardı vay efendım bana kımse trip atamaz dedıgı tek şey bu ben annem babamdan azar işitmedım kımse bana kızamaz bende senın babanın evı degıl burası kımse sana uyamaz sen düzene uyacaksın dedım
vee asıl mesela bu kız muduryle gelıyor ve mudur sunu savunuyor bunlar genc kız ordan yururlerse baslarına bırsey gelır aynı yoldan bende yuruyorum dıyıncede hocam onlar genc kız yanı bana sunu demeye çalışıo sen kadınsın sana bi zarar verselerde bellı olmaz bu nasıl bı mantıktır sizce ne derece doğrudur yanı bir bayan evlı dıye kızlık zarı yok dıye tecavuz edılmeyi bekar bayandan daha mı çok hak eder ???
eşime anlatsam küplere binecek karıma nasıl bunu ıma edersın dıye adamı dover napcam kararsız kaldım
çokkkk uzun oldu zaman ayırıp okudugunuz için tesekkur ederım hakkınızı helal edın ayrıca klavyede doğru duzgun bi türkçe kullanamadım affola şimdiden
evet maalesef
siyah saçlı pamuklu prenses çömez müdüre işveli yavruuuuum ayaklı hasbaya bu mübarek günde bi ayar çekildi mi bari malum bugünde aynı serviste karşılaşmış olmanız lazım..evet maalesef
hatta tam konusma şöyle oldu
O ne demek ya?ben kızı kaşıdım baya adamı da eşim kaşıo şu anda
bre p*venk daha o an polisi arayıp ağzına edeydin iyiydi bu kafayla nasıl bir eğitimcilik anlayışıdır bu..kızın fındık kadar şeysinin bekçiliği okul müdürüne mi kalmış..kız buna ne anlatmışda ....bekçiliğine soyunmuş dingilhatta tam konusma şöyle oldu
bunların ne ayrıccalığı var dıye sordum hocam bunlar geçn kız dedı e ben erkek mıyım erkege benzer bı halım mı var dedım o da cevaben HOCAM SANA BİŞEY OLMAZ BUNLAR GENC KIZ dedi daha iması da kalmadı yanı bu işin
ewet tabıkı karsılastık benım dedıgım oldugu ıcın en arkaya oturmus buyuk otobusumuz var 40 kişilik bomboş arabada en arkada oturmus saklanmıstı kız sustu tabı baktı olmuyo hayır benden guzellıkle rıca edıp deseler kı hocam boyle yapalım bu kızlarda surdan bınsın seve seve kabul etcem ama yokkk ben ne dersem o olacak havasındalarsiyah saçlı pamuklu prenses çömez müdüre işveli yavruuuuum ayaklı hasbaya bu mübarek günde bi ayar çekildi mi bari malum bugünde aynı serviste karşılaşmış olmanız lazım..
o an benım sustum kaldım ne dıycegımı bılemedım hanı nutkun tutulur cok sey demek ıstersın de dıyemessın oyle kaldım ben ayaga kalktım naparsanız yapın kımseyı mağdur etmeyın hele benı sakın magdur etmeyın dedım cıktım ewe gelınce de kendımı paraladım o an adama nıye hakettıgı cevabı vermedım dıyebre p*venk daha o an polisi arayıp ağzına edeydin iyiydi bu kafayla nasıl bir eğitimcilik anlayışıdır bu..kızın fındık kadar şeysinin bekçiliği okul müdürüne mi kalmış..kız buna ne anlatmışda ....bekçiliğine soyunmuş dingil
yokk kızzz ne şiddeti kaşıdım derken sözlu atısma oldu eşimde adamala konusuyo hala gelmedı ama yanlarında bı kaç arkadas daha var kı kavga ortamı olmaz özur dılemesse şikayet edıcezO ne demek ya?
Dogru anlamis olmayayim diye dua ediyorum resmen.
Siddetle mi cozuyorsunuz yani?
He ben de kasimak falan deyince :)yokk kızzz ne şiddeti kaşıdım derken sözlu atısma oldu eşimde adamala konusuyo hala gelmedı ama yanlarında bı kaç arkadas daha var kı kavga ortamı olmaz özur dılemesse şikayet edıcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?