- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Anlattim yhaaa yarin konuscak adamla bide azar isittim esimden sen niye elin adamiyla muhattap oldun niye o anda beni aramadin diyeesinize anlatin bencr.
Tesekkur ederim hem rahatlattiniz hem cesaret verdinizmüdür beyin aklında bir sorun var galiba.öğretmenlere eşit davranmadığı kesin.o yeni gelen kadında müdrüne güveniyor anlaşılan.torpilli yani.yeni gelmiş ama esip gürlüyor utanmadan.hem ne hakla "anam babam bana kızmadı"diyor.orası bir iş yeri.yeri gelir kızarlar yeri gelir severler.ana babayla,iş aynı şey mi.sinirlendim şimdi.bencede bu işin peşini bırakmayın.
Keşke deli olsa adam komple bel altıymış !Mudur deli galiba
işte o anda aklıma gelmedı eşime de oyle yapmasını soyledım adam dıklenecek bı adam dııl zaten anca boyle konusmayı bılıoEşiniz yarın sakin olsun. Tamamen haklı olduğunuz bir durumda haksız durumuna düşmeyin. Siz o genç kız ama diyerek ne kastettiniz ben anlayamadım izah etmeniz için geldim desin.
Hatta keşke siz o anda ne demek istediniz diye sorsaydınız da nasıl kıvırıyor görseydiniz.
sabah eşim geldi servısımızın yanına bana o lafları eden mudur kaçtı mıllı egıtımde işim var dedı az önce benım mudurum aradı eşimi gelın su meseleyı halledelım dıye bakalım gitti eşim özür dilerse sıkıntı olmuycak özur dılemesse şikayette buluncazCanım neler oldu halledebildin mi ?
yaaa iş inada bındı bılıo musun tabıkı ara sıra guzellık yapılıo yapılmazmı hepimiz ınsanız kız havalarda ben ne dersem o olcak dıo ben nerden bınersem sende ona gore hareket etceksın dıo bız onunla tartısırken sözde bu mudur bozuntusu bunlar kız sana bişey olmaz laflarını edıoGerekçe komedi cidden :)
Hava kötü olduğunda servis herkes için birazcık güzellik yapabilir aslında bence..
Müdür de tuhafmış ama.. Hiç böyle cazgır bir tip olamadım.
Bir de bana senden korkulur derler böyleleri dururken.
yaaa iş inada bındı bılıo musun tabıkı ara sıra guzellık yapılıo yapılmazmı hepimiz ınsanız kız havalarda ben ne dersem o olcak dıo ben nerden bınersem sende ona gore hareket etceksın dıo bız onunla tartısırken sözde bu mudur bozuntusu bunlar kız sana bişey olmaz laflarını edıo
sabah eşim geldi servısımızın yanına bana o lafları eden mudur kaçtı mıllı egıtımde işim var dedı az önce benım mudurum aradı eşimi gelın su meseleyı halledelım dıye bakalım gitti eşim özür dilerse sıkıntı olmuycak özur dılemesse şikayette buluncaz
ewet yenı atanmıs havalarda bana kımse bağıramaz ben annem babamdan azar işitmedim havalarında halaTam saçmalık yaa. Kız da kendini prenses sanıyor heralde.
Biri onu bu rüyadan uyandırmalı..
inşallah öyle olucak eşimn öyle dedı o adama yarın senden özur dıleyecek dedı çıkarken dilesin kapansın bu iş herkesı de yıyemeyeceklerını anlamış olurlar yoksa gerçekten eşimi ikna ettım bu konuda medenı ınsanlarız kavga dövus olmaz dedım özur dılemesse şikayet edıcezCanım umarım güzelce hallolur da sizi de bir çirkef yüzünden uğraştırmaz, hadi inşallah özürlerini dilesinler hem senden hem eşinden bu konuda kapansın o çirkefte görsün gününü. Sen hiç sıkma tatlı canını
maalesef öyleBunu diyen okul müdürü mü? Ve bir okulu yönetiyor böyle birisi öyle mi?Durum çok vahim çookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?