evli olmamak

teşekkür ederm beni anlayan nadir insanlardansınz :)

Bu üslupla daha cok yalniz kalirsiniz ben yorumumda sizi elestirmek yerine sizi anladığımı belirterek aman bosverin takmayin gecin diye sakinleştirmeye calismistim ama siz lafi tersinden anladığınız için belli ki sosyal hayatta da sorun yaşıyorsunuz.
Benim de takintilarim vardır illa ki ama burada yaptığım yorumda takıntı iceren bir ifade kullanmadım bu cikarima nereden vardınız?
Ayrica sohbet karsilikli yapilan bir seydir ama siz burada begendiklerinize cevap yazıp beğenmediklerinize saldiriyorsunuz.
Bu platformda saygılı üslup kullanmak da kurallar arasindadir hatirlatirim

İnsanlar kadınların evli olmadığını öğrendiğinde neden acıyarak hayırlısı olsun der ki?​

Biliyorum o bakışı gözlerin altında kirisiklik ararlar hatta yaslandin evde kaldın der o bakış acınası bir bakıştır. Bana öyle bakan teyzenin kızı hala bekar ee gülme komşuna gelir başına yargilamiyorum ama evlilik bir mertebe gibi bizim toplumda saygınlık göstergesi bekar yada dul ( bu kelimeyi de hiç sevmem) olunca saygı göstermezler erkekler bile adam yerine koymazlar seni bir odaya girdiğinde ayağa dahi kalkmazlar evli oluncada sınıf atlarsin çünkü korkulacak bir tehdit değilsindir artık ne büyük yanılgı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…