- Konu Sahibi perihan yay
-
İnsanlar kadınların evli olmadığını öğrendiğinde neden acıyarak hayırlısı olsun der ki?
kimseye öyle saçma birsey demediğimden yorum yapamayacamİnsanlar kadınların evli olmadığını öğrendiğinde neden acıyarak hayırlısı olsun der ki?
İnsanlar tuhaf da siz de bu kadar takılmayın bence.. Ben geç evlendim kimseden böyle bi tepki falan almadım, aldıysam da hatırlamıyorum çünkü takılmadım. Bence siz bu konuya çok takıldığınız için herşey size ekstra batıyor. Herkes evlenmek zorunda değil eğer bunu biliyorsanız çok önemsemezsiniz bu söylenenleri. Ayrıca kötü bişey söylenmemiş ki hayırlısı denmiş yani bişey yok bundaİnsanlar kadınların evli olmadığını öğrendiğinde neden acıyarak hayırlısı olsun der ki?
kiim demiş onu yaaaa bırak o cahil cühelaları biz evliyiz de ne oldu yani bi elmanın yarısını bulmak cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk zorrr o yuzden kadınlar cok sahtekar evliliklerinde cevremde görüyorum adam siddet uyguluyo üstüne 2 ci cocugu yapıyoİnsanlar kadınların evli olmadığını öğrendiğinde neden acıyarak hayırlısı olsun der ki?
Evli olmamak, işsiz olmak, kronik hasta olmak. Hepsi aynı tepkiyi alıyor boş verin.İnsanlar kadınların evli olmadığını öğrendiğinde neden acıyarak hayırlısı olsun der ki?
33 yaşında bekarım, bi Allah'ın kulu bana o cümleyi kurmadı. Çevreye karşı yayılan elektrik, duruşla alakalı olabilir.
Çünkü o ilk konunun başlığıydı :)Söyleyenlerin profili nedir? Ciddiye alacaginiz türde insanlar mı? Amaçlarında bir nebze başarılı olmuşlar açıkçası. Konunun başlığı bile bekar olmak değil de evli olmamak.
Erkeğe de aynısını yapıyorlar.İnsanlar kadınların evli olmadığını öğrendiğinde neden acıyarak hayırlısı olsun der ki?
siz de çok takıntılısınız ki burda gelip milletin derdinin bahanesin buluyorsunz. alt tarafı sosyal bir platformda konu açıp sohbet etmik istedim meraklı olsam evlenirdm . detaycı da olabilirm benim hayatım ya beni ilgilendiryor seçimlerim bunu eleştirn diye değil sohbet etmek için payylaştımBirinci konunuz "bekar kalmak"
Ikinci konu "evli olmamak"
Bence siz evlenmeye takmissiniz zira yukarıdaki başlıkların manasi aynı :)
Ben 35 yaşındayım yani sizden 2 yas büyüğüm 8 senedir yalniz yaşıyorum ben sizin kadar detaylara hic takilmadim
Hayirlisi diyene öyle nasip kismet diyip geçiyorum :)
Neden evlenmedin diyen bile var yani ne denir ki buna
Ya da medeni durumumu öğrenmek icin beyin ne is yapar seklinde sorulara da maruz kalmisligim var
Ben sizin kadar taksam simdiye kadar kecileri kacirirdim herhalde
Evet insan sevmek sevilmek ister, yalnizlik Allah'a mahsus, hayatı paylaşmak da sevdiğinle güzel olur ama olmuyorsa zorlamamak lazim.
Bakın ben 15 aydir evde tek basinayim, bu pandemide sosyallik sıfır ailemi pandemiden önce Subatta gördüm o da babami defnettik yani o kadar yalnizim ki daha nasil anlatilir bilmiyorum. Ama şükür yine de, sağlığım yerinde. Nasibimde evlilik varsa illa ki vakti geldiginde olur, yoksa da bununla savasarak ömür geçmez.
Lütfen bunlara takmak yerine, hayatın tadini cikarmaya bakın, gülün eglenin. Bu tür tiplere de cevabınızı verin gecin yani neden konu acacak kadar önemsiyorsunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?