- 11 Aralık 2018
- 41.648
- 258.904
- 598
- Konu Sahibi damla19811981
1-gayet mutluyuz. Sen kendi mutsuz hayatına yan.Kim mutlu bir gidin ya.bu dünyada
O sizin yorumunuzdu.evlenmek için yapmadım ki.
2-he he inandık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1-gayet mutluyuz. Sen kendi mutsuz hayatına yan.Kim mutlu bir gidin ya.bu dünyada
O sizin yorumunuzdu.evlenmek için yapmadım ki.
Ayrica her zaman mutlu hissetmek zorunda degilsiniz, bu zaten mumkun degil elbet inis cikislwr olacak ama genel bir dusunce yapiniz ve ic huzurunuz vardir ve hayatta kalmaya calisirsiniz dunyaya imtihan olmak icin geldik yasanacak cok sey var.Her sabah saglikli uyanip o gece hayatimin ayni duzende devam ediyor sekilde yastiga kafami koyuyor olmam benim icin en buyuk mutluluk hanimefendi. Siz mutlulugu nerede aradiginiza bagli size tavsiyem her gun kendinize sukredecek 3-4 sey dusunup bir deftere yazin eminim size iyi gelecektir. Unutmayin suan bu mesaji yazabilecek ellerimizin olmasi, okuyan gozlerimizin hatta dusunebilen kendine yeten aklimizin olmasi dahi buyuk buyuk sukur sebebi ve mutluluk kaynagi Allah gostermesin 1i bile olmasa ozaman iste alismaya bakar cabalarsiniz. Elinizde olanlara sukredin simsiki sarilin olmayanlara istiyorsaniz dua eder emanet edersiniz bu kadar basit.
Her sabah saglikli uyanip o gece hayatimin ayni duzende devam ediyor sekilde yastiga kafami koyuyor olmam benim icin en buyuk mutluluk hanimefendi. Siz mutlulugu nerede aradiginiza bagli size tavsiyem her gun kendinize sukredecek 3-4 sey dusunup bir deftere yazin eminim size iyi gelecektir. Unutmayin suan bu mesaji yazabilecek ellerimizin olmasi, okuyan gozlerimizin hatta dusunebilen kendine yeten aklimizin olmasi dahi buyuk buyuk sukur sebebi ve mutluluk kaynagi Allah gostermesin 1i bile olmasa ozaman iste alismaya bakar cabalarsiniz. Elinizde olanlara sukredin simsiki sarilin olmayanlara istiyorsaniz dua eder emanet edersiniz bu kadar basit.
O yüzden boşuna boylu posluyum, bakımlıyım, güzelim falan deyip durmayın sökmüyor işte kısmet işlerinde.kabullenmekten başka şansımız yok.evet bu durum adetsizlik bana göre de ama böyle yani.yapacak birşey yok.Biraz da değil tamamen.geçen internette şahane güzellikte bir model neden boşandığını anlatıyordu.adam yıllarca seks yapmamış kadınla.hatta seks olmasa bile dokunmuyormuş bile.şahane güzellikte, vücudu sayesinde dünya kadar para kazanan bir kadına.diğer yanda dilenci gibi görünen kara kuru kadınların rahat bırakmayan kocaları var.işte buna kısmet diyoruz.
Yanlış alıntı olmuş.mesajıma devam etmek istemiştim.bazen oluyor bu tarz şeyler.O yüzden boşuna boylu posluyum, bakımlıyım, güzelim falan deyip durmayın sökmüyor işte kısmet işlerinde.kabullenmekten başka şansımız yok.evet bu durum adetsizlik bana göre de ama böyle yani.yapacak birşey yok.
Ben de çok mutluyum.sanki çok zor birşey buraya mutluyum yazmak.1-gayet mutluyuz. Sen kendi mutsuz hayatına yan.
2-he he inandık![]()
Sen anca yazarsın işteBen de çok mutluyum.sanki çok zor birşey buraya mutluyum yazmak.
Amann buram buram cahillik koktu resmen evlendik ayrıldık ölelim ozaman gizli yaşanma zorluğu ne alaka bitmiş gitmiş olursa biri koluma takar gezerim kime ne??Aşk yaşamak izli olası gereken bir durum. Boşandıktan sonra aşk da yaşadım. Bunlar gizli yaşanan şeyler. Türk toplumu için evli olmak önemli. Aile demek güç demek bizim toplulumuz tarafından. Evet kötü bir evlilik yaşadım .Boşanmış olmasaydım muhteşem bir aşk yaşayamayacaktım. Kızıma hakaret ettiği için bitirdim. Zaten anlaşabileceğim biri olacaksa olsun.
Hepsi değil ama yapan var. Mesela ben biliyorum b.k gibi evliliği var, hergün kavga, şiddet ama canım kocam diye resim atıyorlar. Hatta birine sordum niye böyle yapıyorsun diye. Millet bir şey var sanmasın diyor yA da yakın bir arkadaşım saatlerce kocası ile yaşadığı sorunları anlatıyor, ertesi gün bi bakıyorum. Aşkımlı canımlı fotolar. Öyleleri de var yani.İnsanların şu mutlu olsalar paylaşmazlar, hepsi aslında mutsuzluktan ölüyor tesellisi beni benden alıyor.
Kimse burnundan gelmiş, mutsuzluktan kalbi acıdığı bir anda bi foto çekeyim de paylaşayım diye düşünmez aksine mutlu günden ve andan anılar biriktirmek isterler zaten.
Var kesinlikleHepsi değil ama yapan var. Mesela ben biliyorum b.k gibi evliliği var, hergün kavga, şiddet ama canım kocam diye resim atıyorlar. Hatta birine sordum niye böyle yapıyorsun diye. Millet bir şey var sanmasın diyor yA da yakın bir arkadaşım saatlerce kocası ile yaşadığı sorunları anlatıyor, ertesi gün bi bakıyorum. Aşkımlı canımlı fotolar. Öyleleri de var yani.
Kısa boylu olanlar mutlu olmayı hak etmiyor sanırım...bariz kiskanmissiniz kısa boylu eşini...yani çokda güzel yorum yapacaktım ama insanları dış gorunuslerinden dolayı yaftalayan insanlardan nefret ediyorum gerçekten...sizin uzun boyunuz ise yaramamış sonuçta...demek ki evliliği fiziksel özellikler goturmuyormus...Merhaba arkadaşlar
Ben 4 sene önce boşandım.Üniversite mezunu bakımlı güzel bir kadınım. İyi bir mesleğim var.11 yaşında bir kızım var. Güzel bir hayatım var. Çok şükür sağlıklıyım.
Evli olmayı. Evli olduğum erkek tarafından sahiplenilmeyi. Aile olmayı çok özlüyorum.
Evli kadınlar mutlu aile resimlerini paylaştıkları için sosyal medya kullanmıyorum artık. Aslında mutlu olan aile mutluluğunu sosyal medyada paylaşmaz.Bunu da biliyorum. Yinede imreniyorum elimde değil.
Aslında karşıma çıkan evlenmek istediğim erkek çıktı ama olumsuz huylarını görünce vazgeçtim.Belkide belli yaştan sonra çok daha mantıklı olıyordur insan.
Eski eşim 3. Kez evlendi. Benden daha kısa boylu ve çirkin bir kadınla. Onları kıskanmıyorum yinede üzülüyorum. İlk eşimden boşandığım için bazen pişman oluyorum bir an için sonra iyi ki boşanmışım diyorum.
karşıma anlaşabileceğim bir erkek çıksın istiyorum.Beni seven, bana değer veren, aileme sayğılı bir erkek çıksın karşıma çıksın istiyorum. Belkide çıkmayacak yalnız yaşlanacağım kim bilir.
İnsanların eşleriyle sorunlar yaşıyor olmaları sevip sevilmedikleri ya da 365 gün 7/24 mutsuz oldukları anlamına gelmez ama. Hepimiz dönem dönem sıkıntı yaşayabiliyor, kötü zamanlar geçirebiliyoruz. Sonra çözüp (ya da çözemeyip) kaldığımız yerden devam ediyoruz.Hepsi değil ama yapan var. Mesela ben biliyorum b.k gibi evliliği var, hergün kavga, şiddet ama canım kocam diye resim atıyorlar. Hatta birine sordum niye böyle yapıyorsun diye. Millet bir şey var sanmasın diyor yA da yakın bir arkadaşım saatlerce kocası ile yaşadığı sorunları anlatıyor, ertesi gün bi bakıyorum. Aşkımlı canımlı fotolar. Öyleleri de var yani.
Bulunup bulunmamak kişinin tercihi , ayrıca sosyal medya sadece onun için değil reklam için para kazanmak için bazı komik paylaşımlara bakmak için her türlü şey için kullanılır bu kişiye bağlı .. misal kuzenimin eşi vefat etti diğeri boşandı ...benimde elhamdülillah şu anda her yönden rahatım mutluluğum yerinde bunu onların gözüne sokmanın hoş olmadığını düşünüyorum kiskanmaz ama özenir gözleri dolar eşini eski anılarını hatırlar kimsenin kalbini kırmak istemiyorum ... Ayrıca kötü enerji denen bir şey var ...bu benim düşüncem ve böyle düşündüğüm ve bunu uyguladığım için kendimle gurur duyuyorum ...Birini eşiyle, cocuguyla, annesiyle, babasiyla görüp üzülecek ve etkilenecek olan sosyal medya kullanmasin zaten niye sosyal medya kullananlar fotograf yuklemesin ki?
Orasinin amaci fotograf koymak, ani biriktirmek zaten, fotograf yukleyen de amacina uygun kullaniyor. Fotograflardan rahatsiz olanlarin ve fotograf yuklemeyenlerin orada bulunma amaci ne?
Kendinizle gurur duyacak başka bir şey bulamadınız heraldeBulunup bulunmamak kişinin tercihi , ayrıca sosyal medya sadece onun için değil reklam için para kazanmak için bazı komik paylaşımlara bakmak için her türlü şey için kullanılır bu kişiye bağlı .. misal kuzenimin eşi vefat etti diğeri boşandı ...benimde elhamdülillah şu anda her yönden rahatım mutluluğum yerinde bunu onların gözüne sokmanın hoş olmadığını düşünüyorum kiskanmaz ama özenir gözleri dolar eşini eski anılarını hatırlar kimsenin kalbini kırmak istemiyorum ... Ayrıca kötü enerji denen bir şey var ...bu benim düşüncem ve böyle düşündüğüm ve bunu uyguladığım için kendimle gurur duyuyorum ...
Seninkisi ince dusunce bana goreBulunup bulunmamak kişinin tercihi , ayrıca sosyal medya sadece onun için değil reklam için para kazanmak için bazı komik paylaşımlara bakmak için her türlü şey için kullanılır bu kişiye bağlı .. misal kuzenimin eşi vefat etti diğeri boşandı ...benimde elhamdülillah şu anda her yönden rahatım mutluluğum yerinde bunu onların gözüne sokmanın hoş olmadığını düşünüyorum kiskanmaz ama özenir gözleri dolar eşini eski anılarını hatırlar kimsenin kalbini kırmak istemiyorum ... Ayrıca kötü enerji denen bir şey var ...bu benim düşüncem ve böyle düşündüğüm ve bunu uyguladığım için kendimle gurur duyuyorum ...
O senin kötü düşüncen , hayatına biraz daha merhamet gibi duygular katarsan huzursuzluğun azalabilirKendinizle gurur duyacak başka bir şey bulamadınız heraldeduyar kasmakla gurur duyanı da ilk kez gördüm
![]()
Ovv yine karakter analizi geldiO senin kötü düşüncen , hayatına biraz daha merhamet gibi duygular katarsan huzursuzluğun azalabilir
Doğrusu bana göre ince değil , annem bizi böyle yetiştirdi ben duygusal ve empati yapan biriyim , kıyamıyorum insanlara ...bu yüzden bazı acı tecrubeler yasasamda ..sonunda mutlu ve huzurlu olan yine ben oldum elhamdülillahSeninkisi ince dusunce bana gorekeske herkes bu kadar duyarli olsa akrabalarina karsi en azindan..