Aynen öyleEvliyken olmaz..
Yani ziyarete gelir,hafta sonları bir kaç gün kalabilir de temelli 4 yıl olmaz.
Burada esirgenen ev veya bir yatak değil,eşini evine yabancilastirirsin.
Yani yurt olur,ev tutulur,maddi durumunuz el veriyorsa yardım da edilebilir ancak 4 sene çok uzun bir zaman.
Ayrıca benim eşimin erkek kardeşi 4 sene bizimle kalmak istese rahatsız olurum.
Sevmediğimden veya çok gördüğümden degil mahremiyet için uygun değil.
Adam sokulmak istese dert.
Rahat giyinmek istese dert.
Misafir gelse,okuyan kardes ders çalışacağı için zaten problem vs..
Aileniz aşırı anlayışsız siz tek başına bu konuya vakıf değilsiniz ki . Hemde 5 aylık evli adama yüklemeye çalıştıklarına bakBüyük ihtimalle eşimi ön plana atacağım zaten. Eşim de bu şekilde söyle dedi
Yine de içim daraldı
Olmaz, yurda yerleştirin, içinden çıkılmayacak bir durum yok. Kaynınız veya görümceniz sizde yaşayacak olsa ne hissederdiniz onu düşünün. Direkt hayır diyeceksiniz
İsterseniz esirgersiniz de ev sizin değil mi üzülecek bir şey yok bence, ilk zamanlar insan eşiyle baş başa kalmak ister ne münasebet 10 yıllık evli olsanız bile kabul edilecek bir şey değil 4 sene bir ergenin sorumluluğu.Aynen öyle
Evimi esirgedigimi düşünecekleri için üzülüyorum
Evliliğimizi yaşayalım diye uzun bir süre çocuk bile düşünmüyoruz. Ama bize hiç sormadan plan yapıyorlar ve onlara göre gayet normal bir durum bu
Eşinizi belirtin tabi ama mutlaka kendinizde karşı olduğunuzu ima edin yoksa eşinize bilenirler.ailenizin düşünmesi lazım aslında eşinizin akrabası gelse nolacak?şimdi siz kardeşinizi getirirseniz yarın birgün eşinizde benim akrabamda gelir kalır der olmaz öyle yani bunları düşünmeleri gerekir insanları anlamıyorum.Büyük ihtimalle eşimi ön plana atacağım zaten. Eşim de bu şekilde söyle dedi
Yine de içim daraldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?