- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
Bence öbür türlü daha sıkıntı olur hemde bundan sonra sizden habersiz plan yapmazlar hazır yeri gelmişken konuşun bu durumu aileniz çok rahat ve düşüncesiz . Bizimkiler iki gün gelse düşünüyorlar yani dört yıl ne demek bunu düşünmeleri çok garipSöylediklerim manipüle edilecek çünkü. Bir de daha sinava bile girmediler. Belki diger kardesimin yanini kazanır, simdiden ortalık karışmasın diye düşünüyorum
Ama yine de böyle bir düşüncesizliği nasil yapıyorlar diye dert ediyorum maalesef
ortalık karısmasın dediğniz sey gizlice onaylamak.Söylediklerim manipüle edilecek çünkü. Bir de daha sinava bile girmediler. Belki diger kardesimin yanini kazanır, simdiden ortalık karışmasın diye düşünüyorum
Ama yine de böyle bir düşüncesizliği nasil yapıyorlar diye dert ediyorum maalesef
Söylediklerim manipüle edilecek çünkü. Bir de daha sinava bile girmediler. Belki diger kardesimin yanini kazanır, simdiden ortalık karışmasın diye düşünüyorum
Söylediklerim manipüle edilecek çünkü. Bir de daha sinava bile girmediler. Belki diger kardesimin yanini kazanır, simdiden ortalık karışmasın diye düşünüyorum
bu çok kötü bir çözüm. eşinizi karıştırmayın böyle anlayışsız bir aile eşinizi kötü bilir kötü davranır.Büyük ihtimalle eşimi ön plana atacağım zaten. Eşim de bu şekilde söyle dedi
Yine de içim daraldı
Yurt ayarlayın, 4 yıl da çok şey eksilir evliliğinizden, bu durumu direk eşim istemiyor diyerek savuşturun ve yurt arayın, kardeşinize maddi destek sunun hallolsun...Merhaba arkadaşlar,
Benim üniversiteye başlayacak olan kız kardeşim var. Ailem sehir dışında yaşıyor. Benim yanımda benim evimde üniversite okumasını istiyorlar
Bekar olsam çok isterdim ayni evde yaşayalım ama 4 yıl evliliğimi olumsuz etkileyecek diye düşünüyorum. Eşim de istemiyor. Yine buraya gelsin ama yurt felan ayarlayalım diyor
Ailemde benim bakış açımla düşünen hiçkimse yok, bir sey deyip de kardeşimin kalbini kırmak da istemiyorum. İşin içinden çıkamadım açıkçası
Kaç yaşında kardeşiniz ?Ailem yılda 1 kez tatile çıkıyor, kardeşim de bizde kalıyoro sürede 5 gün. Çocuk sabah işe gidiyor akşam geliyor ama evde ne düzen kalıyor ne kılık kıyafet ne sex adam akıllı. Vallahi zor. 5 gün diyorum sadece 5 gün.
Eşinizle sizin düşünceniz doğru. Kardeş değil sadece kim olursa olsun evde bu kadar uzun süreli kalmasını doğru bulmuyorum. annenize uygun dille söyleyeceksiniz yurtta kalması gerektiğini.Merhaba arkadaşlar,
Benim üniversiteye başlayacak olan kız kardeşim var. Ailem sehir dışında yaşıyor. Benim yanımda benim evimde üniversite okumasını istiyorlar
Bekar olsam çok isterdim ayni evde yaşayalım ama 4 yıl evliliğimi olumsuz etkileyecek diye düşünüyorum. Eşim de istemiyor. Yine buraya gelsin ama yurt felan ayarlayalım diyor
Ailemde benim bakış açımla düşünen hiçkimse yok, bir sey deyip de kardeşimin kalbini kırmak da istemiyorum. İşin içinden çıkamadım açıkçası
Kaç yaşında kardeşiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?