Evli olup 4 yil kardeşle yaşamak

Bence öbür türlü daha sıkıntı olur hemde bundan sonra sizden habersiz plan yapmazlar hazır yeri gelmişken konuşun bu durumu aileniz çok rahat ve düşüncesiz . Bizimkiler iki gün gelse düşünüyorlar yani dört yıl ne demek bunu düşünmeleri çok garip

ortalık karısmasın dediğniz sey gizlice onaylamak.
sizin olmayacgınız netleştirin ki o ihtimal ortadan kalksın.
varsın karışsın ortalık.
bugün kızkardes olur yarın baska bir şey. önünü alamazsınız
tavrınızı bilsinler ona göre davransınlar ileride de.
eşinize evliliğinize sahip cııkın yahu

Onlar ortada yumurta yokken plan yapabiliyorsa, sizde gayet reddetebilirsiniz

Eğer eşiniz de istemiyorsa ailenize durumu açıklayın.

Benim de kız kardeşim benimle kalıyor yaklaşık 1,5 yıl oldu ama eşim kardeşimin kalmasını istemişti. Zaten evde de pek karşılaşamıyorlar iş saatlerinden dolayı. Eğer istemeseydi ben de kabul etmezdim.

Dert etmeyin. Birakin kendi dertlerini kendileri cozsunler. Sizin artik kendi kurdugunuz bir aileniz de var ve sizi manipule etmelerine müsaade etmeyin. Onlar sizi degil sadece kendilerini dusundukleri icin bunu yapiyorlar.

4 sene ne ya
Allah göstermesin ama 4 sene sizin eşinizle anlaşmayıp boşanmayacağınızın garantisi vardamı 4 yıl kardeşin sizde kalacak deniyor.
4 gün değil 4 hafta değil
Nekadar uyanık aileniz
Sıkılcak, daralcak birşey yok
Yer ayarlayana kadar kalabilir tabii, haftasonlarıda arada gelir kalır eşyalarını yıkarız, onun dışında fırsat buldukça ilgilenirim yemeğe çağrırım onun dışında benim kendi hayatim var der geçerim.

Büyük ihtimalle eşimi ön plana atacağım zaten. Eşim de bu şekilde söyle dedi
Yine de içim daraldı
bu çok kötü bir çözüm. eşinizi karıştırmayın böyle anlayışsız bir aile eşinizi kötü bilir kötü davranır.

bu sizin meseleniz. aile sizin. siz halledeceksiniz. yoksa ilerde daha büyük sorunlar çıkar. kimsenin üstüne suç atmaya gerek yok.koca kadınsınız alın ailenizi karşınıza yada annenize anlatın olmayacağını. böyle bir sorumluluk istemediğinizi. bunu bile söylemekten çekiniyorsunuz nasıl ilişkileriniz var anlamadım

Kardeş var diye ne kavga edebilirsin ne Sevda. Şimdiden söyle ki planlarını ona göre yapsınlar. Bir de sonradan muhakkak başına kakılır ya eşin kakacak ya aile. eşin kız kardeşle rahat yaşayamaz.
Uzaktan duyduğum biri ablasına yardım etmek için ablasına taşındı. Sonra ablayı çocuklarla ana evine gönderdiler çünkü kocasıyla kardeşini basmış. Çocuğu falana olmuş dediler kimse de görüşmedi. Bu çok uç bi örnek tabi ama ne gerek var?

Yurt ayarlayın, 4 yıl da çok şey eksilir evliliğinizden, bu durumu direk eşim istemiyor diyerek savuşturun ve yurt arayın, kardeşinize maddi destek sunun hallolsun...

Ailem yılda 1 kez tatile çıkıyor, kardeşim de bizde kalıyoro sürede 5 gün. Çocuk sabah işe gidiyor akşam geliyor ama evde ne düzen kalıyor ne kılık kıyafet ne sex adam akıllı. Vallahi zor. 5 gün diyorum sadece 5 gün.

Benim ablam evlendiği yıl ortanca kız kardeşim aynı sehiri kazandı.annem babam hiç teklif bile etmediler devlet yurduna yerlestirdiler haftasonlari gidip gelirdi bazen banyosunu yapar bazen çamaşırını yıkar yine paxartesi gelirdi yurduna dört sene böyle geçti ailenizin dusuncesizligi ama s eninde sonunda zaten sizi kötü bilecekler hiç olmazsa baştan bilsinler

Eşinizle sizin düşünceniz doğru. Kardeş değil sadece kim olursa olsun evde bu kadar uzun süreli kalmasını doğru bulmuyorum. annenize uygun dille söyleyeceksiniz yurtta kalması gerektiğini.

Ailenizin düşüncesizlliği. Kardeşiniz şuan cahil yaşta ve uni heyecanından olduğu için dusunemeyebilir. Ailenizin siz zorlasaniz dahi kabul etmemesi lazım.
Acikca diyemiyorsaniz gorumcem de yüz buluyor anne bize gelmek istiyor kalacakmış diyebilirsin.. gorumcen yoksa kayinvalidem kıskançlık yaptı bi müddet bizde kalacakmış arada kalıyorum diyerek karşı tarafa söylenip üzül biraz madem.
Fakat ben acikca soylerdim ancak kiminin yapısı buna uygun olmayabiliyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…