Evli olup 4 yil kardeşle yaşamak

Esın kabul etseydi olabilirdi kabul etmiyorsa olmaz kesınlıkle.Aılen cok anlayışsız ailene net kararlı olacaksın bu arada kardesın de pek isteyeceğini sanmam birlik olup bu daha uygun olur deyin

Eğer kırılma gücenme olmasın diyorsanız, artık devir çok değişti ben kimsenin sorumluluğunu alamam diyin ailenize. Eşim de bu sorumluluğun altına girmek istemiyor diyin.
Genel kanıya katılıyorum. Olmaz. Aman ses olmasın, aman bilmem ne insan rahat rahat sevişemez bile. Ne düşüncesiz aileniz.

şöyle söyleyin , eşinizin akrabası var , oda gelecem diyor. onu istemiyorum mecburen kardeşimide kabul edemem .

Zaten kardeşin de istemez bence...Kendi yaşıtları ile sohbet ederek yaşamak varken sizin evde kalmayı istemez...Ama daha kazanmadan, sınava girmeden bence olumsuz bir tepki vermeyin. Kazansın, gelsin bir kardeşiniz...Sonra uygun bir şekilde söylersiniz. Şimdi hemen söylerseniz sanki gücenirler gibi.."Çok mutlu olurum gelsin tabi deyin, sonra zaman içerisinde ben ona güzel bir yurt veya ev bulurum" diyebilirsiniz.

Ailende kardesinde cok dusuncesiz en kisa surede esin icinde senin icinde uygun olmadigini yurda yerlesmesi gerektigini kabul edemeyeceginizi soyleyin sanki 4 ay diyorlar 4 yil yeni evlilik hersey mahfolucak evliliginizi yasayin keyfinize bakin kardesinizi kabul etmeyin

Amaç o zaten...Konu sahibi ailesi için demiyorum. Genç yaşta 3-5 çocuk yapıp, 40'lı yaşlarda rahat etmek hatta ne 40'ı, 30'lu yaşların sonlarına doğru rahat ederler. Bir de erken yaşta çocuk evlendirirler, erken yaşta torun sahibi olurlar. Genç kaynana olarak gezerler....

Olmaz kesinlikle. Bence yer ayarlayana kadar gelsin falan da deme senin ailende 4 yıl oyalayacak potansiyel gördüm

O zaman da baştan söylesen orayı tercih ettirmezdik yurtta kalmasını istemiyoruz kaydolmasın okumasın bile diyebilirler. O yüzden baştan durumu söylemeli diye düşünüyorum.

Kardeşinizle konuştunuz mu hiç o ne diyor? Rahat edebileceğin inanıyor mu gerçekten? 4 sene boyunca daha belki ablasının bile yeni yeni alıştığı adamla nasıl aynı evde yaşayacak?

Bunun sınavları var gezmesi tozması var kendisinin istememesi lazım.

Rahatsızlığın yanında gereksiz bir sorumluluk bu.

Benim 23 yaşında üni bitirmiş kızkardeşim var. Benim yaşadığım şehirde okuldan yakın arkadaşı var. Geldiğinde mutlaka görüşürler. Gece de çıktıkları olur. Ama akşamları her çıkışında ister istemez geriliyorum. Gece gezmesine takılıyor değilim ama döneceği yer benim evim olduğu için sorumluluk hissediyorum o gelene kadsr uyumuyorum mesela. Eşim mutlaka kaçta geleceğini nasıl geleceğini soruyor gerekirse kendisi gidip alıyor.

Sizinki daha küçüktür 4 sene boyunca bu sorumluluğu almamalısınız.

ne düşüncesiz insanlar var yahu!! yeni evlisiniz..kabul edemeyiz eşim sorun çıkarır evde rahat olmak, rahat uzanmak ister o yüzden yurt bakın demelisiniz

Evliliğimizi yaşayalım diye uzun bir süre çocuk bile düşünmüyoruz. Ama bize hiç sormadan plan yapıyorlar ve onlara göre gayet normal bir durum bu
Onlara göre normal, size göre değil. Herkes yazsın çizsin siz de oynayın, bu mudur yani. Daha yeni evlisiniz, evlilik oturmamışken böylesi bir olayla fena sarsılırsınız demedi demeyin, çok yıpratır yuvanızı. Aileniz nasıl böyle bir şeyi teklif eder ki, kibar bir şekilde reddedin, yıllar geçer kahrı çekersiniz, konu açıldığında yapsaydın deyip işin içinde sıyrılırlar, aile bile olsa bu böyle.

Aileniz çok anlayışsız tamam ama siz direk olarak eşimle karar verdik böyle bir sorunluluk alamayiz ama burayı kazanırsa yurt yerleştirme bir ihtiyacı olursa ilgileniriz tabiki diyeceksiniz

Aileniz çok bencilce düşünmüş dört yıl ya dile kolay. Yazık adama da tabiki istemez. Boşanmak yerine ailenizin kalbini kurabilirsiniz bence.

Yani bazı aileler gerçekten evlatlarının kurduğu yuvaya hiç saygı göstermiyor. Nasıl sizin adınıza karar verebiliyorlar? Orası artık sizin eviniz, mahreminiz. Dışarıdan birinin ne işi var 4 sene. Kesinlikle olmaz, kardeşinize yurt, apart vs ayarlasınlar.

Sakın kabul etmeyin inanın tecrübe konuşuyor. Dişinizi sıkmakdan arada kalmakdan başka hiç bir getirisi yok. Yıllar sonrasında ise yapmasaydın olacak. Siz ise evliliğinizde -4 yıl kaybedeceksiniz.

Ikı kişinin evliliğe adapte olup yaşaması zaten zor bi de buna üçüncü kişiyi eklemek gerçekten düşüncesizlik .daha yeni evliymişsiniz kardeşiniz mezun olana kadar 5 yillik evli olacaksiniz nerdeyse ve bi şekilde evliliginizin ilk yillari harcanmış olacak .ayrica özel yaşam bi yana bi evde tartışma,küsme herşey olabiliyor ne siz rahat edeceksiniz ne o bence baştan konuşmak en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…