- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
Eee 25 yaşındaymış kendi evinde neden kalmıyor ki?25 yaşında. Sabahları zor uyandığı için bi de o sürede işe giderken bizim arabayı kullandığı için yat burda diyoruz ama sıkıntı yani.
Eee 25 yaşındaymış kendi evinde neden kalmıyor ki?
şöyle söyleyin , eşinizin akrabası var , oda gelecem diyor. onu istemiyorum mecburen kardeşimide kabul edemem .Merhaba arkadaşlar,
Benim üniversiteye başlayacak olan kız kardeşim var. Ailem sehir dışında yaşıyor. Benim yanımda benim evimde üniversite okumasını istiyorlar
Bekar olsam çok isterdim ayni evde yaşayalım ama 4 yıl evliliğimi olumsuz etkileyecek diye düşünüyorum. Eşim de istemiyor. Yine buraya gelsin ama yurt felan ayarlayalım diyor
Ailemde benim bakış açımla düşünen hiçkimse yok, bir sey deyip de kardeşimin kalbini kırmak da istemiyorum. İşin içinden çıkamadım açıkçası
Amaç o zaten...Konu sahibi ailesi için demiyorum. Genç yaşta 3-5 çocuk yapıp, 40'lı yaşlarda rahat etmek hatta ne 40'ı, 30'lu yaşların sonlarına doğru rahat ederler. Bir de erken yaşta çocuk evlendirirler, erken yaşta torun sahibi olurlar. Genç kaynana olarak gezerler....Çok çocuk yapıp , önce onları birbirine baktirip sonra da hepsine kendini baktıran anne babalar çok akıllı bence ya...Sizin rahatsız olabileceğinizi dusunememeleri imkânsız.....Üç beş doğur, ölmeyecekleri kadar kuru ekmek ver, 15-20 yıl sonra kralsın...
Olmaz kesinlikle. Bence yer ayarlayana kadar gelsin falan da deme senin ailende 4 yıl oyalayacak potansiyel gördümMerhaba arkadaşlar,
Benim üniversiteye başlayacak olan kız kardeşim var. Ailem sehir dışında yaşıyor. Benim yanımda benim evimde üniversite okumasını istiyorlar
Bekar olsam çok isterdim ayni evde yaşayalım ama 4 yıl evliliğimi olumsuz etkileyecek diye düşünüyorum. Eşim de istemiyor. Yine buraya gelsin ama yurt felan ayarlayalım diyor
Ailemde benim bakış açımla düşünen hiçkimse yok, bir sey deyip de kardeşimin kalbini kırmak da istemiyorum. İşin içinden çıkamadım açıkçası
O zaman da baştan söylesen orayı tercih ettirmezdik yurtta kalmasını istemiyoruz kaydolmasın okumasın bile diyebilirler. O yüzden baştan durumu söylemeli diye düşünüyorum.Zaten kardeşin de istemez bence...Kendi yaşıtları ile sohbet ederek yaşamak varken sizin evde kalmayı istemez...Ama daha kazanmadan, sınava girmeden bence olumsuz bir tepki vermeyin. Kazansın, gelsin bir kardeşiniz...Sonra uygun bir şekilde söylersiniz. Şimdi hemen söylerseniz sanki gücenirler gibi.."Çok mutlu olurum gelsin tabi deyin, sonra zaman içerisinde ben ona güzel bir yurt veya ev bulurum" diyebilirsiniz.
Onlara göre normal, size göre değil. Herkes yazsın çizsin siz de oynayın, bu mudur yani. Daha yeni evlisiniz, evlilik oturmamışken böylesi bir olayla fena sarsılırsınız demedi demeyin, çok yıpratır yuvanızı. Aileniz nasıl böyle bir şeyi teklif eder ki, kibar bir şekilde reddedin, yıllar geçer kahrı çekersiniz, konu açıldığında yapsaydın deyip işin içinde sıyrılırlar, aile bile olsa bu böyle.Evliliğimizi yaşayalım diye uzun bir süre çocuk bile düşünmüyoruz. Ama bize hiç sormadan plan yapıyorlar ve onlara göre gayet normal bir durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?