• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli patronuma ilgi duyuyorum

Hayır. Özelden gel ordan anlatırım istersen :KK66:
Üyelik yeni ama sen yeni değilsin bu sitede aslında kimsin onu merak ettim 🧐

Özele gelemem, kocam bey münasip görmez böyle şeyleri 😂😂

Üyelik yeni ama sen yeni değilsin bu sitede aslında kimsin onu merak ettim 🧐

Özele gelemem, kocam bey münasip görmez böyle şeyleri 😂😂
Eminim ki görmez. Günde kaç saat internet izniniz var?

Bana sınırsız, evli olsam bile eşimden internet için izin almayacağım. Size bir iki saat yeter ama. Allah korusun aklımız karışır falan :)

hadi uyuycaksan bende uyuycam sabah erken kalkcam ona gore bekleyim 😅

Aklınız bile alamıyor tabii hemen Mahmut falan :) olsun, başka bir yaşamınızda belki
Aklım alıyor, bilgisayar mühendisiyim ben.
Sorun şurada, midem almıyor:KK66:
Dur ben biiiii lavaboya gideyim-azıcık ağlayayım çok aşağılandım sjksjsjsksksjs :KK59:
İyi geceler mahmutcuğum yarın yeni nickle yine gel. Özletme :KK28:

Bilgisayar mühendisi :) şimdi elini sallasan mühendis zaten. Sanırım bu titrinizden başka bir özelliğiniz yok. Olsun, ben kendimden bahsetmeyeceğim bile. Siz yatın geç oldu orada

Aklınız bile alamıyor tabii hemen Mahmut falan :) olsun, başka bir yaşamınızda belki
Ahlakı almamıştır belki be güzelim fazla zorlama sen uyu da yarın çok iş vardır malum dosyalar falan

Bilgisayar mühendisi :) şimdi elini sallasan mühendis zaten. Sanırım bu titrinizden başka bir özelliğiniz yok. Olsun, ben kendimden bahsetmeyeceğim bile. Siz yatın geç oldu orada
Kocasını aldatan biri benim gözümde hiçbirşey değildir mesela. Siz zaten kendinizi anlattınız :halay:

Back
X