EVLİ SEVGİLİMİ MERAK EDENLER VE BİTTİ?

Ay kapak olmusum, onun benimyazdigimin aynisini yazdigindan emindim, cunku o da benim yazdigimin aynisini yazmisti

Sırada kimin kocası var?
Malum evli erkeklerin şeyi altından oluyor çünkü bekarı kesmez siz gibileri.

Hani sevgili olmadan, biz senin gözlerini açmıştık, ne ara sevgili oldunuz? Ayrıca son bı çağırıp, kaybettiğine iyi bak dercesine sarılıp, hadi karının hakkından gel, çünkü ikinci kadin olamam diyip, evine göndermekte neyin nesi? Ne konuştunuz pardon? Banlanmak istemiyorum ama çok pisliksin sen ya.

Arkadaşlar, bir de şunu söylemek istiyorum, evli erkek ya da kadin, evlilik devam ederken başkasına aşık olabilir, çok gördüm böyle ornekler. Ama karşısındaki adama kadına saygısı olan, ayrılır ve öyle başlar ilişkiye. Ha bu doğrumu yanlis mi tartisilir ama değer veren erkek ikinci kadın yapmaz aşık olduğu kadini. Boşanır ve onunla evlenir, önünde hiçbir engel duramaz.

Ben burada kadin bekar sen sevgiline-kocana bakacaksin, kadinin sucu yok diyeni de cok duydum. Kimseye yaranilmiyor
Ben burada kadin bekar sen sevgiline-kocana bakacaksin, kadinin sucu yok diyeni de cok duydum. Kimseye yaranilmiyor
Valla Benin boyle bir arkadasim vardi, arkadasinin nisanlisiyla beraber oldugunu kinystugunu farkettim. Aninda bunlari yuzune soyleyip iletisimi kestik. Kendisi doyle dedi sanki o kizi taniyorsunuz. Bunu tajiyip tanimama meselesi de degil. Baska bir kadinin basins geldiginde, susuyorsam, ses cikarmiyor yanlis demiyorsam bende de hata vardir derim hep. Bu insanlik meziyetinden yoksun insanlarinda kafasina vura vura ogretcez

Bu konu da kk nın yalama olan konularindan biri,daha çok döner , dikiş tutmaz . Aferin bacım alkışladık peki bu sefer hangi bahane ile tekrar döneceksin. Evli olması bile durdurmadı seni yok gözleri dedin yok bakarsam hayır diyemem dedin, gittin elin kocasına yamanmaya. Bir de sımsıkı sarılmış, he canım çok romantik , en çok seni seviyor. Son bir alkışla konu sahibini uğurluyoruz gitsin de yaptığı büyük iyiliğe sevinsin az ötede. 1 hafta süre veriyorum bakalim hangi saçma bahane ile adama ulaşacak

Meraktan çatlamıştık biz de, hatta kadınlar klübüne sırf bir gelişme oldu mu ne yaptınız acaba diye öğrenmeye giriyorduk, Allah razı olsun.

Bakın sizin yüzünüzden ilişkim bitti der gibi bir halin var hala. Bir de o da beni seviyor demişsin, gerçekten o kadar safsın ki Elos. Sana çok kızıyorum ama akılsız başının ceremesini çektiğini de düşünüyorum bir yandan ve senin için üzülüyorum. Daha öncede söyledim, böyle adamlar kafaları pek de doğru çalışmayan ve duygusal anlamda zayıf kadınları tercih ederler genelde. Bknz: milli metres

Neyse bakalım geçte olsa aklın başına gelmiş mi diyelim artık ne diyelim? Ama nedense 3 gün sonra yeniden gelip “gözlerinin içine baktım yapamadım ayrılamadım 2. Kadınlar daha güzel bir kere huh” diye başlık açacakmışsın hissiyatındayım. Umarım yanılırım.

Eklentiler

• 1FAABCED-8729-4C34-8D8F-EAB0924D1B07.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 22
Çok merak ettik gerçekten öyle ki her gece rüyamıza girip uykudan sicratti.. bütün gün tek düşündüğümüz bu olduğu için.. bilinçaltı işte napcan

bundan 13/14 sene once bekar sandigim sevgilim evli cikti dunyam basima yikkldi. bosanacagim dedi tabi inanmadim ama herif cidden bosandi. bosansa nolacak Adam haremini kurmus ki. O guzellikteki karisini aldatan bana neler yapardi. evli oldugunu bilmesemde o kadinin vebaline girdim.sonra kimle tanistim ise nufustaki Abiden medeni durumlarina baktim. diyecegim o ki evindekine sadik olmayan ona hayri olmayan Sana hic olmaz sen evli oldugunu biliyosun bide kendi hemcinsine bile bile nasi yaparsin. bu dramatize den sonra cok surmez donersin evli askina

Biz mi ayırdık sizi de trip yapıyosun. O adam seni iki duygusal zırvayla tavlar. Zaten serseri mayın gibi dolanıyosun o olmazsa başkası harcıcak seni. Sorun yok yani. Devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…