- 17 Aralık 2015
- 27.039
- 49.379
- 598
- Konu Sahibi ekinzamani
-
Bazen burda yorumlarda şöyle demiş,böyle demiş okumuyorsunuz yorum yapiyorsunuz diyenler oluyor daMecbursunuz demedim bu sert çıkmanın sebebini de anlamadım. Naparsanız yapın bana neben yorumlarda konunun gidişatı değişiyor, esas detaylar orada diye dedim yoksa ister okursunuz ister okumadan bir şeyler yazar çıkarsınız orası beni alakadar etmiyor
Eşim sinirlendiğinde öfke patlaması yaşıyor malesef bunları söyleyemiyorum bana zarar vermiyor Allah'tan ama kırıp geçiyor bu sürekli olmuyor Allah'tan bi kez evliliğinin başında olmuştu bi de bu kez bu kadar şeyin üzerine bunu söylesem düşünemiyorum o yüzden ben sinirli olduğumda o susar o sinirlendiğinde ben susuyorumO zaman böyle söyle sen de annen yuzunden stres attim falan de. Sen kistikca benim alasim geldi sen kisitladikca yaptim de üste çık.
Yok yok ben o amaçla demedim. Yorumları okumadan yazanlara hep sordum bu soruyu çünkü belli ki detaylardan haberi olmamış kimseninBazen burda yorumlarda şöyle demiş,böyle demiş okumuyorsunuz yorum yapiyorsunuz diyenler oluyor dasizide o yüzden yazdınız sandım.
Böyle konular genelde askıda kalıyor zaten, konuyu ilk açtıklarında sebep, sonuç bağlansa sorun olmayacak.
En azından kendine bir şey almış elle tutulur bir şey var.Yok yok ben o amaçla demedim. Yorumları okumadan yazanlara hep sordum bu soruyu çünkü belli ki detaylardan haberi olmamış kimsenin
900 bin borç kılık kıyafet + ev eşyasına harcanan para. Daha sonra detaylar da verdi ama konu sahibinin harcamalara verdiği ilk cevap buydu
Niye eziksin bacım?Eşim sinirlendiğinde öfke patlaması yaşıyor malesef bunları söyleyemiyorum bana zarar vermiyor Allah'tan ama kırıp geçiyor bu sürekli olmuyor Allah'tan bi kez evliliğinin başında olmuştu bi de bu kez bu kadar şeyin üzerine bunu söylesem düşünemiyorum o yüzden ben sinirli olduğumda o susar o sinirlendiğinde ben susuyorum
Eziklik borcu bu kadar yükseltmenin ödeyemeyecek duruma gelerek beni çaresizleştirmesi kendi imkanlarımla bunu altından kalkamayacağımın ezikliği ayrıca eşe mahcup olmak karşısına bu şekilde çıkmak gizlemek saklamak zorunda kalıp güvenini kaybettirmesi bu kadar yükün altında güçlü kalmak mümkün mü sizce basit bi memur maaşıyla düştüğüm şu durumda güçlü olamıyorumNiye eziksin bacım?
Çalışıyorsun. Neden bu eziklik
Aylık ödemesi maaşın iki katı. Borç 900 bin TL, o da bugünkü rakam ödenmediği için faiz bindikçe biniyor.Ayy sanki parayı kumar masalarında yemissiniz gibi davranmıs.bazi zamanlarda ipin ucunun kaçması normaldir.Sanki evliliğiniz deki tek sorun bu borç gibi gelmedi bana.Ayrica maaşımın iki katı bu borç demişsiniz ödenmeyecek kadar buyuk bir mebla gibi durmuyor.5 senedir biraz sıksaydiniz rahatlıkla kapatabilirsin bu borcu
1 sene sevgili kaldık Bekarken bu kadar yoktu ki o zaman eşimin yardımıyla kolayca ödedik ama evliliğin ilk zamanlarında oldu Bekarken olan borçlar evlilik aşamasında artmıştı kredi kartım doluydu kredi kartımı kapattı bi kredim vardı Onu da ben ödedim ama bendeki sorun alışveriş bağımlılığı ciddi boyutlardaydıE ekinzamani siz evlenmeden önce ne kadar süre sevgili oldunuz? Demenize göre bekarken de borçlarınız oluyormuş o zaman da şimdiki kocanız kapatıyor Muş. Bu borçlar ne kadar idi? Bir de memursunuz kendi borcunuzu neden ödeyemediniz? Maaşınız borcunuzu kapatamayacak düzeyde idi ki demek ki ödeyemediniz ve yine bu adam ödedi doğru mu?
Şimdi bir kısım burada borcu çoluk çocuk ev giderine bağlamış da bekarken bunlar yoktu. Tek başınıza iken bile adam borç kapatmış. Demek ki sorun taa başından geri var. Sonunda patlak verdi.
Fazla harcadiginizi söyleyemeyecek kadar sizi korkutuyorsa bu konuda tek hatali siz degilsiniz900 bin kadar bağımlılık eve giren den çok yani market vb yeme içme den ziyade kıyafet üzerine malesef ciddi boyutta bi kez oldu yıllar önce evliliğin ilk aylarında söyledim ve hemen kapattı borcu kapatmama destek oldu şimdi yine olunca hem de dibe vuracak kadar borcu borçla kapattım kızar diyede söyleyemedim çünkü iyi hali çok iyi ama sinirli hali çok şiddetli oluyor bu arada evin masraflarını çocukların üstü başı hep bende arabayı da o aldı bana mesela çok fazla harcama kalemi olan şeyleri de o yaptı güvenini kaybettim ama çok pişmanım ve o güveni geri kazanmak zorundayım çocuklarım için
Fazla harcadiginizi söyleyemeyecek kadar sizi korkutuyorsa bu konuda tek hatali siz degilsiniz900 bin kadar bağımlılık eve giren den çok yani market vb yeme içme den ziyade kıyafet üzerine malesef ciddi boyutta bi kez oldu yıllar önce evliliğin ilk aylarında söyledim ve hemen kapattı borcu kapatmama destek oldu şimdi yine olunca hem de dibe vuracak kadar borcu borçla kapattım kızar diyede söyleyemedim çünkü iyi hali çok iyi ama sinirli hali çok şiddetli oluyor bu arada evin masraflarını çocukların üstü başı hep bende arabayı da o aldı bana mesela çok fazla harcama kalemi olan şeyleri de o yaptı güvenini kaybettim ama çok pişmanım ve o güveni geri kazanmak zorundayım çocuklarım için
Diger yorumlari okuyunca kocaniz hakliymis dedim maalesef.Fazla harcadiginizi söyleyemeyecek kadar sizi korkutuyorsa bu konuda tek hatali siz degilsiniz
Her aldığımı söylemek gibi huyum yoktu ki tek suçum gizlemekÇocuklara alınanları görmüyor muydu ? Nereden geliyor bu değirmenin suyu demedi mi ? O zaman hava hoştu şimdi karşısına borçlar çıkınca mı sorun oldu ?
Tek hatanız var. Çocuklara aldıklarınızı bak bunu BEN aldım şu kadara dememek olmuş böyle bir adama. Demek ki bunu idrak edebilen biri değilmiş çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?