Selam kızlar!
Ben 4 senelik evliyim ve çalışıyorum.Bir günüm nasıl geçiyor sizlerle paylaşmak istedim.Sizde neler yaptığınızı paylaşırsanız birbirimize fikir alışverişinde bulunabiliriz diye düşünüyorum.
İlk sene ikisini birarada yürütmek bana kabus gibi gelsede daha sonra alıştım.Çok pratik biri değilimdir ama zamanla pratikleşmeyi öğrendim.Akşam eve 7 de geliyorum.Hemen salata ve dünden yapmışsam yemeğimi hazırlıyorum.O arada yıkanacak çamaşır varsa salatayı yaparken makineyi çalıştırıyorum.Sofrayı kurmam,yememiz,kaldırmam derken saat 9 u buluyor.Tabii eşim de ev işlerinde bana çok yardımcı allah razı olsun.Mutfağı toplamadan önce çamaşırları asıyorum,sonra mutfağı toparlıyorum.Yemek yapıcaksam eğer hemen hazırlamaya başlıyorum.Ben genelde aynı anda 4 yemeği birden ocağa atarım ki birkaç gün rahat ediyim.Neyse yemekleri ocağa attıktan sonra kondisyon bisikletime yarım saat biniyorum,arada yemekler kontrol ediliyor tabiki,yemekler piştikten sonra zayıflama kemerimi 5 dakika göbeğime,5 dakika üst bacağıma şeklinde takıyorum,ardından kabuklu tarçın-bal ve sıcak suyumu hazırlayıp içiyorum,biraz sonrada relax tone uyguluyorum vücuduma.Eğer yemeğim varsa zaten direk spora geçiyorum.Banyomu yapıyorum,biraz cildime bakım uyguluyorum ve yatıyorum.Bazen film gecesi yaparız eşimle.Eğer yemeğim varsa ve film seyredeceksek,filmi izledikten sonra saat kaç olursa olsun sporumu o saatten sonra yapıyorum.Cumartesileri çalışmadığım zaman temizlikle uğraşıyorum,eşimde arada yapıyor zaten.Benim bir günüm böyle geçiyor.Ya sizlerinki?
Sevgiyle kalın..
Selam kızlar!
Ben 4 senelik evliyim ve çalışıyorum.Bir günüm nasıl geçiyor sizlerle paylaşmak istedim.Sizde neler yaptığınızı paylaşırsanız birbirimize fikir alışverişinde bulunabiliriz diye düşünüyorum.
İlk sene ikisini birarada yürütmek bana kabus gibi gelsede daha sonra alıştım.Çok pratik biri değilimdir ama zamanla pratikleşmeyi öğrendim.Akşam eve 7 de geliyorum.Hemen salata ve dünden yapmışsam yemeğimi hazırlıyorum.O arada yıkanacak çamaşır varsa salatayı yaparken makineyi çalıştırıyorum.Sofrayı kurmam,yememiz,kaldırmam derken saat 9 u buluyor.Tabii eşim de ev işlerinde bana çok yardımcı allah razı olsun.Mutfağı toplamadan önce çamaşırları asıyorum,sonra mutfağı toparlıyorum.Yemek yapıcaksam eğer hemen hazırlamaya başlıyorum.Ben genelde aynı anda 4 yemeği birden ocağa atarım ki birkaç gün rahat ediyim.Neyse yemekleri ocağa attıktan sonra kondisyon bisikletime yarım saat biniyorum,arada yemekler kontrol ediliyor tabiki,yemekler piştikten sonra zayıflama kemerimi 5 dakika göbeğime,5 dakika üst bacağıma şeklinde takıyorum,ardından kabuklu tarçın-bal ve sıcak suyumu hazırlayıp içiyorum,biraz sonrada relax tone uyguluyorum vücuduma.Eğer yemeğim varsa zaten direk spora geçiyorum.Banyomu yapıyorum,biraz cildime bakım uyguluyorum ve yatıyorum.Bazen film gecesi yaparız eşimle.Eğer yemeğim varsa ve film seyredeceksek,filmi izledikten sonra saat kaç olursa olsun sporumu o saatten sonra yapıyorum.Cumartesileri çalışmadığım zaman temizlikle uğraşıyorum,eşimde arada yapıyor zaten.Benim bir günüm böyle geçiyor.Ya sizlerinki?
Sevgiyle kalın..
benimde 4 yıllık evliliğim ve anladığım kadarıyla senin de çocuk yok:) ben de 7 gibi eve geliyorum, hemen yemek hazırlıyorum eşimle beraber oluyor bazen. yemek yedikten sonra mutfağı temizliyorum. ya tv izliyoruz ya da bi yerlere gidiyoruz. çamaşır, ütü ve temizlik işini c.tesi veya pazar hallediyorum. genellikle c.tesi oluyor. pazar günlerini kendime ve eşime ayırıyorum. şanslıyım eşim bana evde çok yardımcı olur.
benimde 4 yıllık evliliğim ve anladığım kadarıyla senin de çocuk yok:) ben de 7 gibi eve geliyorum, hemen yemek hazırlıyorum eşimle beraber oluyor bazen. yemek yedikten sonra mutfağı temizliyorum. ya tv izliyoruz ya da bi yerlere gidiyoruz. çamaşır, ütü ve temizlik işini c.tesi veya pazar hallediyorum. genellikle c.tesi oluyor. pazar günlerini kendime ve eşime ayırıyorum. şanslıyım eşim bana evde çok yardımcı olur.
vayy süpersin maşallah sana arkadaşım en çokta kendine vakit ayırmana bayıldım ben bunu hiç yapmıyorummaaama spor yapsam fena olmayacak.
bende5 yıllık evliyim yemeklerimi günlük yapıyorum zaten iki ikişilik olduğu için en geç 8 de mutfaktan çıkmış oluyoruzz. EŞim taze yemek seviyor ve arka arkaya iki gün yyince mızıklanıyor o yüzden taze yaparım. yemekten sonra mutlaka kahve faslımız vardır kahve ve soda ynaında. tv başına geçiyoruzz tv seyrediyoruzz bazen balkon keyfi yapıyoruzz. ama genelde ikimizin kucağında birer laptop bir yandanda tv açık. Ben de sen gibiyim yemektne önce varsaçamaşır atarım yemek yaparken onlar bir yandna yıkanır eşim saolsun tertipli düzenlidir ve ev işlerinde yardım eder bana 15 günde gelen bir kadınım var ütümü emziliğimi yapar ev işleriyle çok uğraşmam o yüzden. benim kişisel bakımla çok aram iyi değil sıkılıyorum hemenama dışarı çıkmayı çok severiz 2-3 gün mutlaka dışarıdayız.
2 yıllık evlıyım ve ben 6 yıldır calısıyorum ve iş hayatımı çok sevıyorum eşimide cok sevıyorum ve bos zamanımda ev işlerını işe gitmeden yaparım ve eşime bol bol vakıt ayırırım cilt bakımlarımızı beraber yaparız inanırmısınız eşim benım sabunlarımı kremlerımı kullanıyor ve ciilti bebek gibi oluyor :) yanı herseyı beraber yapıyoruz gezmelere cıktık cok cok yemeklere cıktık dısarda vakıt gecırmeyı sevıyoruz eğlenmeyı falan cocugumuz yok suan böle iyiyiz :)
çocuklu ve çalışan anneler adına konuşuyorum;;
kıskanıyoruz kıskanıyoruz...
çocuk olunca şöyle oluyo o işler;
cilt bakımı = banyo ,saç tarama
spor = koşturmaca, top oynamaca, ce -eee
gezme = market-pazar
balkon keyfi= sarkmaaaaa--terliğini giiiyy- atma oyuncaklarını aşağııı ...son:yetti be giriyoruz içeri!!!!
laptop = işyeri dışında internet olayı biter,,bilgisayarın tuşları bozuldu
yemek = önce eşim sonra ben (bebek izin vermez beraber yemeğe)
veeee günün en güzel saati gelir:bebeğin uykusu gelmiştir ve uyuuuuuuurrr...
işte o zaman biz ne yaparıızzz ::::
bizde uyuruzzz
(Yemek işi sıkıntı yaratır sadece diye düşünüyorum)
Düşünme, ben söyleyeyim..sıkıntı yaratıyor..
Cuma akşamları genel temizlik günümdür. Yemekten sonra mutfaktan başlarım en ince ayrıntısına kadar evimi temizlerim.
Ve cuma akşamları saat 22.00 dan sonra çamaşır makinamı çalıştırırım(akıllı saat dolayısı ile,çok işe yarıyor)Çamaşırları asar uyurum.
Cumartesi sabahtan akşama kadar gezeriz eşimle =) Cumartesi gezmeleri genelde aile ziyareti ile geçer.. Akşam evime gelir çamaşırlarımı toplar saat 22.00 dan sonra ütümü yaparım. Sonra eşimle film,tv bişiler izleriz..
Pazar günü gezmek istersek gezeriz ama bu sefer eşimle başbaşa =) Makul bir saatte evime gelir yemeklerimi hazırlarım çünkü haftanın başlamasına çok az kalmıştır =)
Pazar günü yaptığım yemekler beni salı akşamına kadar götürür. Salı akşamı yemeklerimi bitirdikten sonra bulaşıkları da yıkadıktan sonra yine yemek yapımına başlarım..
Evde iki kişiyiz zaten bulaşık makinamı çalıştırmama gerek yok, elimle yıkayıp hallediyorum.
Hem iktisat yapıyorum elektrikten =)
Aslında çokta zor değil belirli bir plan oluşturulursa.. Başlarda zor geldi evet ama alıştım artık.. Evim her zaman pırıl pırım tertemizdir ve her zaman bir kapta olsa yemeğim mevcuttur..
Valla tebrik ediyorum sizi. Ne güzel anlatmışsınız! Özellikle 'evim herzaman pırıl pırıldır ve bir kapta olsa yemeğim mevcuttur' cümleniz çok hoşuma gitti. Sevgiyle kalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?