Evli Ve Çocuğu Olan Bir Adamın Bu Yaptıkları Nedir? Gerçekten Anlam Veremedim?

" Fotoğrafımı cekti , hadi neyse dedim " Telefonumu istedi " hadi neyse dedim. " Beni ekledi " hadi neyse dedim.

Bana çıkma teklif etti hadi neyse dedim
......

Yahu fotoğraf çektiği anda , hayırdır arkadaş nedir derdin hemen sil onu diyemediniz mi ?

Dünya meleklerle dolu degil, biz kendimizi korumalıyız.

Konu gerçek ya da değil böyle kendini ifade edemeyen o kadar çok insan var ki..

Dert yanmaktan başka bir şey yapmıyorlar.

Size şu konuda hak veriyorum karısının yanında olması size cesaret vermiş normal konuşmuşsunuz işin buralara kadar gideceğini tahmin etmediniz insanlık yaptınız sanırım numarayı verdiniz .Neyse artık olan olmuş engelleyin eğer çizmeyi aşar arayıp sapıklık yaparsa karısına söyleyin bari.Ne acayip yüzsüz erkekler var .

Belki karısı değil, belki karı koca sapıklar, avcılar , dolandırıcılar.

Öyle düşünmek bile çok safça bu zamanda.

Ya kusura bakmayın ama yanınızda el kadar çocuk varken neden yabancılar ile bu kadar yüz göz oluyorsunuz. Adamla gözlük değiştirmek, izinsiz fotoğrafınızı çekmesi bunlar ne kadar kulağa korkunç gelen şeyler. Sizi geçtim ya sizi lafa tutup çocuğa bişey yapsalardı. Siz nasıl bir ülkede yaşadığınızın farkında değilsiniz sanırım. Daha birkaç gün önce benzinlikte bir çocuğu annesinin yanından zorla kaçırmaya çalıştılar

İmza atmak için bile başkasının kalemini kullanamıyoruz artık bu virüsten dolayı.

Hadi tehlikeyi geçtim, hastaliktanda mi korkmuyor kimse ?

Sevgili konu sahibi,
Çok nazik birisiniz izah etmeye çalıştıkça size yükleniliyor burada, olmuş bitmiş bir mesele bu artık zaten engellemişsiniz, güvende hissetmiyorsanız numaranızı da değiştirin yapabileceğiniz başka bir şey yok. burada herkesin çok bilmiş bir tavırla üstten üstten konuşması beni bile rahatsız etti, Isterseniz konuyu kapattırın
sizde üzülmeyin artık.

Telefonunu niye verdin , hadi verdin sonradan onlar arayınca niye gorustun face ine kadar buldular , onu da geçtim bu yazışmaları artık adamın karısına göndermen gerekiyor tabi gerçekten karisiysa. Çünkü o kadar rahatsız olan biri telefonunu almak için ısrar etmezdi saçma geldi bana

Dün ilk kez dışarı çıktık. Lunaparka gittik ailecek. Ben teyzemin kızını gezdiriyordum oda 7 yaşında ikimizdik. Oyuncaklara binmek istiyordu. Sonra bir aile yaklaştı yanımıza adam eşine teyzemin kızını gösterdi bak aynı göçmen kızlarına benziyor. Özbek misiniz dedi bana. Dedim Bulgaristan göçmeniyiz vs. derken konu uzadı adam sürekli konuşuyor eşi çok kibardı. Bana memleketlerini söylediler. Neyse biz onların yanından ayrıldık ve çoçuk oyun parkına geldik. Bir baktım adamda aa sen burdamıydın dedi. Eşide arkadan geldi ve çocuklar oyun çadırında oynamaya başladı.Adam benimle muhabbet ediyor şakalar yapıyor ama eşide buna katılıyordu. Bana yaşımı sordu. 23 yaşındayım dedim . Benim eşimde o yaşta diyor. Kadın dedi ben 26 yaşındayım. Olsun sen benim gözümde 23 sün diyor. Neyse gözlüklerimi soruyor. Uzağı göremediğimi söyledim dedi ben bir bakabilirmiyim sende benimkileri dene dedi . Sonra bak kameraya derken benim fotoğrafımı çekti. Eşi kızmaya başladı neyse hadi ben onada bir şey demedim. Adam herkesin içinde kuzeniyle konuşuyordu (erkek) ona beni gösterdi eşi aşırı kızdı. Bende çoçuğa gel diyorum gelmiyor ayrılamadım ordan 15 dakika. Ama saygısızlık yapmamak için zor tuttum kendimi. En son adam biz buranın yabancısıyız buralara yeni taşındık numaranızı eşime verir misiniz dedi. Eşi de isterseniz dedi bende olur sorun olmaz dedim numaramı verdim. Facebooktan eklemiş bu adam beni. Fotoğraflarımın altına : Allahım bu nasıl yaratık, Senin saçların bu kadar uzun mu? , çok güzel harikasın yazmış . Özelden mesaj atıp numaramı istemiş. Sizce bu adam eşinin yanında bana niçin böyle davrandı. Aklım almıyor. Eşi o kadar güzeldiki çocuklarıda var. Bilmiyorum napmalıyım :KK43:

yaa cok guzelsin bana telefonunu verir misin 😋

Universiteye yeni başladığında bir çocuk vardı, hep beni bir yerlere davet ederdi 'bilmemnereye gidiyoruz,sende gel' diye. Grup etkinlikleri sevmediğim için çok gitmezdim. Sonra kız arkadaş yaptı ,hala devam ediyor . Ben de 'kız arkadaşına karşı sadakatsiz' diye düşünürdüm.
Bir gün yolda karsilastik. Yanında sevgilisi de var (kızı da tanıyordum). Beni gördü,sevindi,seslendi. Bilmmene planı yapmislar sunla bunla. Nasıl ısrarla davet ediyor...
Ben de cidden anlayamamıştım, nasil kız arkadaşının yanında bana böyle davranabilir diye. Hatta oda arkadaşıma söylemiştim 'niyetleri farklıdır. Sen o çiftten uzak dur' demişti 🤪
Ama aradan zaman geçince anladım ki adamın karakteri böyle. Çok arkadaş canlısı, kalabalık ortamları seviyor. Hatta sonra bir okul kulübünde aktif oldu, organizasyonlar falan yapmaya başladı bol insanli.
Yani beni davet etmesi kişisel bir şey degilmiş.
Şu an üstünden on sene geçti, bu bahsettiğim kız arkadaşla evli :)
Yani, bazı insanlar böyledir. Ama siz bu kafa ile, ayıp olmasin diye istediğiniz şeyleri yaşarsanız daha coook üzülürsünüz.
Bazen kampta falan tanıştığım insanlar ya da bazi akrabalar,iş yerindeki insanlar instagramdan eklemek istiyor. Eğer istemediğim biriyse o an söylüyorum ama ekleme talebini kabul etmiyorum. Eşek değilse anlar heralde 😅
Keşke siz de kabul etmeydiniz. Neyse,zararın neresinden donseniz kar.
Silin,engelleyin

Sonra kadın da araniyor dendiginde kiyamet kopuyor ama sen bu adama neden numara veriyorsun goruyorsunki serefsiz karisinin yaninda sana asiliyor hala daha numara veriyorsun anladigin halde e sonra evli cocuklu adamla iliskiye baslayip basina bela gelince sadece erkekler suclu oluyor :işsiz:

Neden bu kadar laubali konusmalara katılıyorsun , yuz verıyosun bu kadar? Gözlük denetmekte ne demek? Eşide adamı bildigi icin pesinden ayrılmıyor belli. Fotonu ceken birine hadi neyse diyemezsin!? Numaranı vermişsin saçmalık. Faceden eklemis kabul etmissin ki resmine yorum yapabilmis? Hayırdır yani öncedende mi tanıyodun da bu kadar samimi oldun. Sen herşeye ok ok demişsin sonra adam neden eşinin yanında bana böyle yaptı ala ala acaba neden yav...

Dün ilk kez dışarı çıktık. Lunaparka gittik ailecek. Ben teyzemin kızını gezdiriyordum oda 7 yaşında ikimizdik. Oyuncaklara binmek istiyordu. Sonra bir aile yaklaştı yanımıza adam eşine teyzemin kızını gösterdi bak aynı göçmen kızlarına benziyor. Özbek misiniz dedi bana. Dedim Bulgaristan göçmeniyiz vs. derken konu uzadı adam sürekli konuşuyor eşi çok kibardı. Bana memleketlerini söylediler. Neyse biz onların yanından ayrıldık ve çoçuk oyun parkına geldik. Bir baktım adamda aa sen burdamıydın dedi. Eşide arkadan geldi ve çocuklar oyun çadırında oynamaya başladı.Adam benimle muhabbet ediyor şakalar yapıyor ama eşide buna katılıyordu. Bana yaşımı sordu. 23 yaşındayım dedim . Benim eşimde o yaşta diyor. Kadın dedi ben 26 yaşındayım. Olsun sen benim gözümde 23 sün diyor. Neyse gözlüklerimi soruyor. Uzağı göremediğimi söyledim dedi ben bir bakabilirmiyim sende benimkileri dene dedi . Sonra bak kameraya derken benim fotoğrafımı çekti. Eşi kızmaya başladı neyse hadi ben onada bir şey demedim. Adam herkesin içinde kuzeniyle konuşuyordu (erkek) ona beni gösterdi eşi aşırı kızdı. Bende çoçuğa gel diyorum gelmiyor ayrılamadım ordan 15 dakika. Ama saygısızlık yapmamak için zor tuttum kendimi. En son adam biz buranın yabancısıyız buralara yeni taşındık numaranızı eşime verir misiniz dedi. Eşi de isterseniz dedi bende olur sorun olmaz dedim numaramı verdim. Facebooktan eklemiş bu adam beni. Fotoğraflarımın altına : Allahım bu nasıl yaratık, Senin saçların bu kadar uzun mu? , çok güzel harikasın yazmış . Özelden mesaj atıp numaramı istemiş. Sizce bu adam eşinin yanında bana niçin böyle davrandı. Aklım almıyor. Eşi o kadar güzeldiki çocuklarıda var. Bilmiyorum napmalıyım :KK43:
Elin herifine numaranı ne diye veriyorsun. Maşallah karı koca suç örgütü gibi. Hemen her yerden sil engelle muhattap olma. Burnuma iyi kokular gelmedi :işsiz:
Yarın bir gün adam taksa sana iyice şikayet ettiğinde ne diyeceksin..
Numaranı vermişsin, faceden ekleşmişsiniz.
O çifte de ayrıca çift mi ne olduğu belli değil. Çok sinir oldum. Genişlikte Nirvana.

Son düzenleme:
Ablamın oturduğu eski sitede yan komşusu evli, barklı çocuk sahibi bir ciftti. Eve kimseyi davet etmezdi, bazen çocuklarını başka komşulara yollarlardi ama asla başka çocuklar onların evine giremezdi. Sonra evi polis bastı,. Uyuşturucu imalatı yapıyorlarmış. Yani demem o ki insanların evli ve çocuklu olması kötü olma ihtimalini değiştirmiyor.

Back
X