- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.252
- 548
Daha çok anne imajı yıkıldı benim gözümde. annem bizi hep koşulsuz sever sanıyordum. annemle hiç sorunum yoktu öncesinde.
Anneniz arayi bulmamis ki? Bulmus olsa bayramda gule oynaya beklerler sizi. Hani kapiyi acan olmamis. Babaniza ozur borcunuz var hala. Babalar gununde yapabilirdiniz bunu.Sonrasında istemediğini kim söyledi. Annemin yorumu o yönde oldu; bayramda gelmemizi istemedi annem. Ama babalar gününde onlara gittiğimizde babam bize her zamankinden çok çok daha iyi davrandı. Babam da gelmeyin dediğine pişman olmuştur sanırım.
babama özür borcum var demek? Peki onun? Bize "gelmeyin" dedi. bana, damadına, bebecik torunlarına. Ama benim buna karşılık tek söylediğim gerçeklerdi. Hakaret mi ettim. Gerçeği söyledim; yani oranın annemin evi olduğunhu. Ama onun yaptığı çok ağır; kızına torunlarına gelmeyin dedi.Anneniz arayi bulmamis ki? Bulmus olsa bayramda gule oynaya beklerler sizi. Hani kapiyi acan olmamis. Babaniza ozur borcunuz var hala. Babalar gununde yapabilirdiniz bunu.
arayı bulmaya da çalışmadı.Anneniz arayi bulmamis ki? Bulmus olsa bayramda gule oynaya beklerler sizi. Hani kapiyi acan olmamis. Babaniza ozur borcunuz var hala. Babalar gununde yapabilirdiniz bunu.
Ben olsam yuzunuze bakmam. Burasi senin evin degil dediginiz adam cikip gitse annenizle beraber agitlar yakarsiniz o kesin. Kabul edersiniz veya etmezsiniz,ozur borcunuz var. Belli ki dan dun konusuyorsunuz adama karsi. O ev annenizinse sizin degil,bunu dile getirirse anneniz getirir size ne oluyor?babama özür borcum var demek? Peki onun? Bize "gelmeyin" dedi. bana, damadına, bebecik torunlarına. Ama benim buna karşılık tek söylediğim gerçeklerdi. Hakaret mi ettim. Gerçeği söyledim; yani oranın annemin evi olduğunhu. Ama onun yaptığı çok ağır; kızına torunlarına gelmeyin dedi.
Ee daha ne? Sonrasinda istemedigini soyleyen kim diyorsunuz,ne yazdiginizi bir daha okusaniz keskearayı bulmaya da çalışmadı.
biz onlara gittiğimizde genelde obabama özür borcum var demek? Peki onun? Bize "gelmeyin" dedi. bana, damadına, bebecik torunlarına. Ama benim buna karşılık tek söylediğim gerçeklerdi. Hakaret mi ettim. Gerçeği söyledim; yani oranın annemin evi olduğunhu. Ama onun yaptığı çok ağır; kızına torunlarına gelmeyin dedi.
ağıt yakacak kimse yok. annem de ağıt yakmaz. mecburiyetten katlanıyor ona. alkol nedeniyle siroza yakalaıp, yine alkol ve sigaraya başlayan birinden bahsediyoruz. bebeğim bronşit olduğu halde, fosur fosur sigara içmeye devam ediyordu evin orta yerinde.Ben olsam yuzunuze bakmam. Burasi senin evin degil dediginiz adam cikip gitse annenizle beraber agitlar yakarsiniz o kesin. Kabul edersiniz veya etmezsiniz,ozur borcunuz var. Belli ki dan dun konusuyorsunuz adama karsi. O ev annenizinse sizin degil,bunu dile getirirse anneniz getirir size ne oluyor?
ama biz çocuklarla çoğunlukla başka odada oturuyorduk.Cocuk cekilmiyor. Yasli insanlar bunalmislardir olabilir. Ben bile katlanamiyorum kafam kaldirmiyor hic. Cocuklu insanida evime almamaya calisiyorum mumkunse disarda gorusme yapiyoruz. Cidden o kafa ütülenmesiyle soylemis olabilir.
3 haftadır gitmemiştik onlara. Toplasan torunu en fazla 1-2 saat aynı odada bulunmuştur. Çok sigara içtiği için mecburen diğer odada oluyorduk çocuklarla.Cocuk cekilmiyor. Yasli insanlar bunalmislardir olabilir. Ben bile katlanamiyorum kafam kaldirmiyor hic. Cocuklu insanida evime almamaya calisiyorum mumkunse disarda gorusme yapiyoruz. Cidden o kafa ütülenmesiyle soylemis olabilir.
ağıt yakacak kimse yok. annem de ağıt yakmaz. mecburiyetten katlanıyor ona. alkol nedeniyle siroza yakalaıp, yine alkol ve sigaraya başlayan birinden bahsediyoruz. bebeğim bronşit olduğu halde, fosur fosur sigara içmeye devam ediyordu evin orta yerinde.
Siz anne babanızın evine gitseniz çocuğunuzla, onlar gelmeyin deselerdi, ne hissederdiniz?Cocuk cekilmiyor. Yasli insanlar bunalmislardir olabilir. Ben bile katlanamiyorum kafam kaldirmiyor hic. Cocuklu insanida evime almamaya calisiyorum mumkunse disarda gorusme yapiyoruz. Cidden o kafa ütülenmesiyle soylemis olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?