kendi anne babanın evine 2 ayda bir gitmek bile bıktırmaya yeter demek size göre??Lütfen bu yazdıklarımı yanlış anlamayin her hafta sonu gitmek nedir yahu:) bizim de yakinlrimiz bize 15 dk mesafede o kadar samimiyiz aylari goreşemdiğimiz oluyor .2 ay bile bana göre az colugunuz çocuğunuzla gidiyorsunuz haliyle kalabalık oluyorsunuz biraz mantıklı bakın size her hafta böyle misafir gelse sonra 1 ayda 2 ayda bir gelse sizde rahatsiz olursunuz.eminim bundan bize bir laf tatlı tatlı gel diye yeni gelin biri sürekli babasının evine gidermiş bur babası bu lafı söylemiş mgein düşünmüş bu ne demek istemiş diye sormuş çevresine .sonradan anlamış yani uzun süre gorusmediginizde kıymetli olursunuz siz arayıp geliyoruz diyeceğiniz e onlar sizi arar davet eder
Gelme diyorsa gitmeyin..gezmeye gidin parka gidin piknige gidin onlara gitmeyin. Cok mu ozluyorsunuz dayanamiyormusunuz nedir ?Siz anne babanızın evine gitseniz çocuğunuzla, onlar gelmeyin deselerdi, ne hissederdiniz?
her hafta sonu giiyide gitmeyin sizde her hafta sonu..
zaten niye çocuklarınızı o ortama soktunuz ki..
orası onların evi uyarırsın ha içiyorsa hala gitmezsin..
karşılıklı bir ağzına geleni söyleme durumu var.
babanız ayrı hatalı sizse tam bel altı vurmuşsunuz..
anneniz gelirseniz tartışma çıkara getirmiş niye kinlendiniz ki bu kadar..
her hafta gitmiyordum. iyi okumamışsınız. ortalama ayda bir insan anne babasına gitmez mi??iyide gitmeyin sizde her hafta sonu..
zaten niye çocuklarınızı o ortama soktunuz ki..
orası onların evi uyarırsın ha içiyorsa hala gitmezsin..
karşılıklı bir ağzına geleni söyleme durumu var.
babanız ayrı hatalı sizse tam bel altı vurmuşsunuz..
anneniz gelirseniz tartışma çıkara getirmiş niye kinlendiniz ki bu kadar..
Eğer 2 ayda bir gitmeniz bile onları bıktırıyorsa buna bir şey diyeyemezsiniz sonuçta onların evi o zaman 3 ayda bir gidin evlatlık vazifenizi yapın dönünkendi anne babanın evine 2 ayda bir gitmek bile bıktırmaya yeter demek size göre??
Yabancı değil. insanın anne babasından bahsediyoruz. yazıkEğer 2 ayda bir gitmeniz bile onları bıktırıyorsa buna bir şey diyeyemezsiniz sonuçta onların evi o zaman 3 ayda bir gidin evlatlık vazifenizi yapın dönün
her hafta sonu gi
her hafta gitmiyordum. iyi okumamışsınız. ortalama ayda bir insan anne babasına gitmez mi??
Kendim için demiyorum kendi anne babasını en iyi o tanır demek ki rahatsız olmuşlar ki bunu bu şekilde dile getirmişler. Benim ailem kalabalık baya misafir de olur aylarc a kalan misafir de olur ama bizde herks çalışan haliyle bünye misafir kabul etmiyor misafir e kafa kalmıyor desek yeridir.ama dedemlere gelinler torunlar kızlar çocukları 3 ay yaz tatili geçirmek için giderler ama dedem hep arar gelin diye kalabalık ev seviyor adam hep torunları yanında olsun istiyor ..yengelerim aileleride öyle aylarca gidip baba evinde kalırlar. Ama mesala bir yengem kendi babasının evine gitmez çünkü annesi misafir sevmez ... Yani ben olsam gitmem bu tavırlarından ..[/QUOTE]kendi anne babanın evine 2 ayda bir gitmek bile bıktırmaya yeter demek size göre??
o 4 sene önceydi.yoo okudum çocuklardan önce her hafta sonu çocuklardan sonra 2-3 haftada bir..
bide 2 saatlik yol için niye kalıyorsunuz ki sabah gidin akşam dönün.
bebekle trafiğe göre gidiş dönüş toplamda 4-5 saat eder. bebekle bu kolay mı?yoo okudum çocuklardan önce her hafta sonu çocuklardan sonra 2-3 haftada bir..
bide 2 saatlik yol için niye kalıyorsunuz ki sabah gidin akşam dönün.
2 ayda bir gidip bir gece kalıyorum. nafşren 2 gece. o da bebekle o yolu aynı gün dönemiyoruz diye[/QUOTE]Kendim için demiyorum kendi anne babasını en iyi o tanır demek ki rahatsız olmuşlar ki bunu bu şekilde dile getirmişler. Benim ailem kalabalık baya misafir de olur aylarc a kalan misafir de olur ama bizde herks çalışan haliyle bünye misafir kabul etmiyor misafir e kafa kalmıyor desek yeridir.ama dedemlere gelinler torunlar kızlar çocukları 3 ay yaz tatili geçirmek için giderler ama dedem hep arar gelin diye kalabalık ev seviyor adam hep torunları yanında olsun istiyor ..yengelerim aileleride öyle aylarca gidip baba evinde kalırlar. Ama mesala bir yengem kendi babasının evine gitmez çünkü annesi misafir sevmez ... Yani ben olsam gitmem bu tavırlarından ..
iyi o zaman sizi istemeyen anne babanız da olsa gitmeye ve laf duymaya devam edin belli ki bunalmıs insanlar tavırları yanlış ama olan buYabancı değil. insanın anne babasından bahsediyoruz. yazık
şimdi annem "lütfen gelin. torunlarım gözümde tütüyor, sokaktan geçen çocuklara bakıyorum torunlarıma benziyor mu diye. çok özledim" diye arıyor. 2 ay olmadı daha gitmeyeliiyi o zaman sizi istemeyen anne babanız da olsa gitmeye ve laf duymaya devam edin belli ki bunalmıs insanlar tavırları yanlış ama olan bu
Hayır ne dememiz gerekiyor anlamıyorum
Ben gitmem bir daha ..Siz anne babanızın evine gitseniz çocuğunuzla, onlar gelmeyin deselerdi, ne hissederdiniz?
Işte böyle olunca gidin . .yada siz gelin diyinşimdi annem "lütfen gelin. torunlarım gözümde tütüyor, sokaktan geçen çocuklara bakıyorum torunlarıma benziyor mu diye. çok özledim" diye arıyor. 2 ay olmadı daha gitmeyeli
Ben olsam şimdi de gitmem özlemesi normal fakat 2 ay bence sık bir süre arada ki süreyi uzatın suz de mutlu olun onlar da ama bunu küserek yapmayın onlara da hak verin arayı biraz uzatınşimdi annem "lütfen gelin. torunlarım gözümde tütüyor, sokaktan geçen çocuklara bakıyorum torunlarıma benziyor mu diye. çok özledim" diye arıyor. 2 ay olmadı daha gitmeyeli
siz ne sıklıkla görüşüyorsunuz annenizleBen olsam şimdi de gitmem özlemesi normal fakat 2 ay bence sık bir süre arada ki süreyi uzatın suz de mutlu olun onlar da ama bunu küserek yapmayın onlara da hak verin arayı biraz uzatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?