- 23 Ekim 2014
- 961
- 950
- 23
- Konu Sahibi aylakmadame
-
Sizi buna iten sebep nedir ?
Hamilesiniz şükür edin ne mutlu size bunu yaşamak isteyen birçok insan var.
Anneniz neden sizi soğutuyor anlamadım,ayrıca yaşınız gayet normal,
Eşinizi sevmiyor yada özlemiyor musunuz ? Anneniz yanınızda oldukça neden pişman oluyorsunuz ki? Ben yazları eşimden 20-30 gün ayrı kalıyorum annemlerin yazlığa gidiyorum eşim daha sonra geliyor ve ben gün sayıyorum gelse diye neredeyse. Özlüyorum yani eşimi ve evimi. Ben 25 yaşında anne oldum. Üniversite bitti 1 sene sonra evlendim. Bence siz evliliğinizden memnun olsanız bu tarz duygulara girmezsiniz. Çocuk evet sorumluluk ama neden bunu yaptım daha ben küçüğüm diyecekseniz önleminizi alacaktınız. Evleneyim ama ailemden neden ayrıldım,hamileyim ama erken daha karnım doysun pastam dursun değil yani hayat.
Yaşıtlarım gezip tozarken - aksi gibi hiçbiri de evlenmedi iyi mi- ben evde çocuk bakıcam gibi.. Ya işte çok farklı. Yeterince olgun değil miyim acaba. Sorunlu biri miyim diye düşün düşün uyuyamaz oldum..
Annemle bir aradayken mutluyum ama kendi ailemin,yuvamın farkındayım ve onuda özel buluyorum. Bence ayrı bir yuva olduğunuzu kabullenmeli ve eğer mutluysanız onun tadını çıkartmalısınız. 26 bence güzel bir yaş,eşinizde gelecek yanınıza. Hormonlar sizi böyle yapıyor belkide ama eş,çocuk,mutlu evlilik önemli ayrıntılar ve sahipsiniz.oyuzden tadını çıkarın. Arkadaşlara gelince yakın arkadaşlarımın hepsi bekar,sık sık görüşüyoruz ve hepsi keşke evlensek,çocuğumuz olsa modunda. Çünkü bayanlar duygusal boşluğa dayanamaz ve yaş gidiyor biz bekliyoruz hala diyorlar. Bence sahip olduklarınıza onlarda seviniyorlar ve sahip olmayı da istiyorlardır.Ben de farkındayım aydınlattığınız için teşekkür ederim. Eşim yanımdayken bunlar aklıma gelmiyordu. Ama sanırım annem anımda olunca biraz farklı düşünmeye başlıyorum.
Sizi buna iten hamilelik hormonlarınız ,
Yaşıtlarınızı kafanıza takmayın,onlarda sizin için öyle düşünüyordur evli barklı hatta çocuklu
Birde burdan bakın olaya ,
Yani allah korusun hamileliği sonlandırmak gibi bir düşünceniz yoksa bebiş olunca zaten onunla olgunlaşıyorsunuz
Siz de ayrıca gezebilirsiniz ,hamilelik bir engel değildir ,
Herkese nasip olmaz bu güzelliği yaşayarak mutlu olmanız için bir fırsat,
27 yaşındayım lise arkadaşım 3.ü doğurdu üniversite arkadaşlarım hamile
senin çevrenden insan istiyorum
Sen millete niye bakıyorsun arkadaşım. Ne derse desinler. Bunlar güzel şişmeler:) 26 yaş küçük bir yaş değil ki. Yapmasınlar Allah aşkına. Ne alakası var. Neden gençliğin gitsin. Millet kucağında küçük bebekle gezip tozuyor. Kendini eve tıkarsan ayrı. Ama sende rahatlıkla çıkıp gezersin. Sen çocuğu büyüttüğün zaman senle dalga geçen arkadaşların yeni başlıcak o sıkıntılara. Kulak asma onlara sen.Al canısı hepsi senin olsun. Ne entel çıktı millet be. Domestik diye anılıyorum bildiğin. Kendi kardeşlerim alay ediyor. Kendi akrabalarım "aaaay çok şişer bu" diyor. Annecim "gençliğin bitti artık yandın öldün sen" diyor..
Sen millete niye bakıyorsun arkadaşım. Ne derse desinler. Bunlar güzel şişmeler:) 26 yaş küçük bir yaş değil ki. Yapmasınlar Allah aşkına. Ne alakası var. Neden gençliğin gitsin. Millet kucağında küçük bebekle gezip tozuyor. Kendini eve tıkarsan ayrı. Ama sende rahatlıkla çıkıp gezersin. Sen çocuğu büyüttüğün zaman senle dalga geçen arkadaşların yeni başlıcak o sıkıntılara. Kulak asma onlara sen.
Mutlu bir evliliğim ve biraz sürpriz olan bir hamileliğim, şu anda uzakta olan bir eşim ve eşim uzakta olduğu için -geçici bir süre- yanımda yaşayan bir annem var. Ailedeki ilk torun benden geliyor. Annem ve kardeşlerim yaşımın henüz çook küçük olduğunu düşünüyor. 26 yaşındayım.
Annem yanımda durdukça ben çocuk fikrinden soğuyorum, neden evlendim ki, neden onları terk edip gittim ki, diyip duruyorum ve sürekli ağlıyorum.
Arkadaşlar yardım edin sanırım ciddi ciddi depresyona giriyorum...
Aranızda benim gibi olan var mı yoksa ben mi anormalim??
O çocuk doğsun, hepsi sıraya girer sevmek için.Al canısı hepsi senin olsun. Ne entel çıktı millet be. Domestik diye anılıyorum bildiğin. Kendi kardeşlerim alay ediyor. Kendi akrabalarım "aaaay çok şişer bu" diyor. Annecim "gençliğin bitti artık yandın öldün sen" diyor..
26 yaşındasın ve çok küçüksün demek hımm...
Kusura bakmayın ama aileniz son derece çiğ insanlar. Kızlarına destek olacakları, moral verecekleri yerde aklını karıştırarak ellerine ne geçmesini bekliyorlar? Sizi azıcık düşünseler böyle şeylerle kafanızı yormazlar. Ailenizle görüşmeyi kestiğiniz an düzeleceksiniz buna emin olabilirsiniz.
Ah deme öyle deme kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?