- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi aylakmadame
-
30yasindaym hamileyim. bende keske daha erken olsaymis smdi ben is hayatina nasil doncem diyrm. yani cocugu buyutunce yasim da buyucek almazlarmi acaba beni diyrm bazen :) arkadslarinz da size ozeniuodr bu yasta bide anne oldu diye :)Al canısı hepsi senin olsun. Ne entel çıktı millet be. Domestik diye anılıyorum bildiğin. Kendi kardeşlerim alay ediyor. Kendi akrabalarım "aaaay çok şişer bu" diyor. Annecim "gençliğin bitti artık yandın öldün sen" diyor..
26 yas kesinlikle küçük bir yas değil.normal yani.bende 19 yasimda evlendim simdi 20 yim 3 aylik bebeğim var. Tek pişman olmadigim konuYaşıtlarım gezip tozarken - aksi gibi hiçbiri de evlenmedi iyi mi- ben evde çocuk bakıcam gibi.. Ya işte çok farklı. Yeterince olgun değil miyim acaba. Sorunlu biri miyim diye düşün düşün uyuyamaz oldum..
şuanda kac yaşındasınız acaba? Benimde yaşım 21 ve sevgilim var ciddi düşünüyoruz ama biraz cekincelerim var benim icin erken mi die sizdr bu yaşta cocuk sahibi oldunuz zorlandınız mı tavdiyeniz nedir şimdiden sagolun21 yaşında anne oldum, pişman olmadığım tek şeydir Annelik. Annenle birlikte kalıyorsun ve Eşin yanında değil, onun hüznünü ve eksikliğini yaşadığın için bu zamanda duygu karmaşaları yaşıyorsun. Hamileliğinin keyfine bak. Annende yanında yalnızda değilsin. Mutlu olmak için sebeplerinde var. Mutlu olmaya çalış.
Ablam sizin durumunuzdaydı. Oğlu 2 yaşına gelince eşiyle aynı şehire yerleştiler. İkisi de memurdu farklı şehirdelerdi. Annemle babam ablamın olduğu şehirde ablamla yaşadılar. Ablamda aynen sizin dediklerinizi derdi. Üzülür saatlerce ağlardı. Geçecek bu günler. Bebeğiniz olacak, eşiniz gelecek mutlu günler bekliyor sizi. Boşuna üzülmeyin. Zaman her derdin ilacıdır. Bence yaşınız da bebek için erken değil. Normal bir yaş. Erken diyorsa anneniz neden evlendirdi sizi.Mutlu bir evliliğim ve biraz sürpriz olan bir hamileliğim, şu anda uzakta olan bir eşim ve eşim uzakta olduğu için -geçici bir süre- yanımda yaşayan bir annem var. Ailedeki ilk torun benden geliyor. Annem ve kardeşlerim yaşımın henüz çook küçük olduğunu düşünüyor. 26 yaşındayım.
Annem yanımda durdukça ben çocuk fikrinden soğuyorum, neden evlendim ki, neden onları terk edip gittim ki, diyip duruyorum ve sürekli ağlıyorum.
Arkadaşlar yardım edin sanırım ciddi ciddi depresyona giriyorum...
Aranızda benim gibi olan var mı yoksa ben mi anormalim??
Şuanki aklım olsa kesinlikle evlenmezdim. Şimdi 27 yaşındayim. Ve gerçekten pişmanım. Ha belki evlendiğim kişiden kaynaklı olabilir ama ne olursa olsun çok erkendi. Hayatını yasa derim biraz.şuanda kac yaşındasınız acaba? Benimde yaşım 21 ve sevgilim var ciddi düşünüyoruz ama biraz cekincelerim var benim icin erken mi die sizdr bu yaşta cocuk sahibi oldunuz zorlandınız mı tavdiyeniz nedir şimdiden sagolun
Yaşıtlarım gezip tozarken - aksi gibi hiçbiri de evlenmedi iyi mi- ben evde çocuk bakıcam gibi.. Ya işte çok farklı. Yeterince olgun değil miyim acaba. Sorunlu biri miyim diye düşün düşün uyuyamaz oldum..
buna yorum yapmadan geçemicem:)))))Yaşıtlarım gezip tozarken - aksi gibi hiçbiri de evlenmedi iyi mi- ben evde çocuk bakıcam gibi.. Ya işte çok farklı. Yeterince olgun değil miyim acaba. Sorunlu biri miyim diye düşün düşün uyuyamaz oldum..
Size katiliyorum. Arkadaslarin en guzeli evledin oluyo. Benimki uc aylik, okadar guzel oluyoki, inanin arkadaslarimla gezerken buladar zevk almiyorum. Bu arada 25 yasindayim, ve ilk zamanlarda konu sahibi gibi hissediyodum hormonlar yuzunden. Inanin hamileligin her aninin tadini cikarin. Cok guzel zaman, ve ben inanin bebegimle her yere godebiliyorum hicde bi engel degil. Aksine esim ve oglum en iyi arkadasim benim ve en cokda onlarla egleniyorum.buna yorum yapmadan geçemicem:)))))
şimdi hormonların en ust seviyede annelerin her soylediğine aldırış edilmez hele biraz çok bilmiş bi anne mevcutsa
olayı hamileleikten dolayı abartıyo olabilirsiniz hamile kalmışsınız bu süper bişe meşru bi evlilikten babasına asık oldugunuz bi bebek ..... bu şartlara sahip olamayan kaç kadın var hayatta ya evliliği meşru diil ya çocuk sahibi olamıyo yada nefret ettiği bi adamın çocugunu karnında taşıyo Allah sizin bu vakitte hamile kalmanızı istemiş o yavrunun doğmasını istemiş olmuş bunu daha fazla sorgulamayın bence bunu geçin
yaşınız 26 ben evlendiğimde 22 yasındaydım 4 ay sonra hamile kaldım:) 23 te anne oldum aynene kardeşim ve annem erkekn evlendin erken anne oldun diye sürekli soylediler dinlemedim bile :))
diğer benzeyen noktamız benimde arkdaşlarımın çogu hatta bi çoğu bekar ama çocugunuzun olması gezmenıze engel asla asla asla diil:) oğlum 2.5 aylıktı aldım deniz tatiline götürdüm denize falan sokmadım tabi ama kendim yüzdüm sahilde emzirdim güneşlendim 6 aylıktı karda kışta yürüyerek sahilde gezerdik oğluşumla hiçde hasta olmadı sadece çocukla gezmeyi bilmek gerekiyo:)))) ilk başlarda yanı sizin duygularınızı tasıyodum evlendim çocukmu bakcam evde falan triplerine girdim ama hayır mesela diğer arkadaşlarım gezmek için yanlarına birini bulamasalarda benim gezmek için iki erkeğim hazır eşim olsun olmasın oğlum arkadaşlık yapıyo bana şu an 2.5 yaşında 2 gün dışarı çıkamasın kuduruyo:)
sadece biraz daha planlı olmak lazım eger gezmeyi seviyosanız bebek bakım çantası yerine genişçe bi sırt çantası almanızı tavsiye ederim :)) düşünsenize yanınızda sürekli arkadaş kovsanız bile gitmiyo yapışıo size :)
Ay ben korkuyorum bebişle gezmeye hasta olucak diye. Nelere dikkat ediyorsunuz acababuna yorum yapmadan geçemicem:)))))
şimdi hormonların en ust seviyede annelerin her soylediğine aldırış edilmez hele biraz çok bilmiş bi anne mevcutsa
olayı hamileleikten dolayı abartıyo olabilirsiniz hamile kalmışsınız bu süper bişe meşru bi evlilikten babasına asık oldugunuz bi bebek ..... bu şartlara sahip olamayan kaç kadın var hayatta ya evliliği meşru diil ya çocuk sahibi olamıyo yada nefret ettiği bi adamın çocugunu karnında taşıyo Allah sizin bu vakitte hamile kalmanızı istemiş o yavrunun doğmasını istemiş olmuş bunu daha fazla sorgulamayın bence bunu geçin
yaşınız 26 ben evlendiğimde 22 yasındaydım 4 ay sonra hamile kaldım:) 23 te anne oldum aynene kardeşim ve annem erkekn evlendin erken anne oldun diye sürekli soylediler dinlemedim bile :))
diğer benzeyen noktamız benimde arkdaşlarımın çogu hatta bi çoğu bekar ama çocugunuzun olması gezmenıze engel asla asla asla diil:) oğlum 2.5 aylıktı aldım deniz tatiline götürdüm denize falan sokmadım tabi ama kendim yüzdüm sahilde emzirdim güneşlendim 6 aylıktı karda kışta yürüyerek sahilde gezerdik oğluşumla hiçde hasta olmadı sadece çocukla gezmeyi bilmek gerekiyo:)))) ilk başlarda yanı sizin duygularınızı tasıyodum evlendim çocukmu bakcam evde falan triplerine girdim ama hayır mesela diğer arkadaşlarım gezmek için yanlarına birini bulamasalarda benim gezmek için iki erkeğim hazır eşim olsun olmasın oğlum arkadaşlık yapıyo bana şu an 2.5 yaşında 2 gün dışarı çıkamasın kuduruyo:)
sadece biraz daha planlı olmak lazım eger gezmeyi seviyosanız bebek bakım çantası yerine genişçe bi sırt çantası almanızı tavsiye ederim :)) düşünsenize yanınızda sürekli arkadaş kovsanız bile gitmiyo yapışıo size :)
bebişin hasta olması bağışıklık sistemine bağlı yani anne sütü ilk aylarda çok çok çok önemliAy ben korkuyorum bebişle gezmeye hasta olucak diye. Nelere dikkat ediyorsunuz acaba
Inan bana o yaşıtların bi kaç sene daha evlenmezse biz niye evli değiliz demeye başlarlar. Evli çocuklu da gezilir. Kendinizi kısıtlamayın hiç bir şeyden. Eşinizle gezin. Çocuğu eşinize bırakır yine takılırsınız arkadaşlarınızaYaşıtlarım gezip tozarken - aksi gibi hiçbiri de evlenmedi iyi mi- ben evde çocuk bakıcam gibi.. Ya işte çok farklı. Yeterince olgun değil miyim acaba. Sorunlu biri miyim diye düşün düşün uyuyamaz oldum..
benim arkadaşlarımın yaş ortalaması 26-30 arasında değişiyo üniden, çalışma ortamlarından vs...Inan bana o yaşıtların bi kaç sene daha evlenmezse biz niye evli değiliz demeye başlarlar. Evli çocuklu da gezilir. Kendinizi kısıtlamayın hiç bir şeyden. Eşinizle gezin. Çocuğu eşinize bırakır yine takılırsınız arkadaşlarınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?