Evli ve çocuklu :(

Size kızmıyorum, bu dediğim şöyle bir kaç sene sonra aklınıza gelecek. O zaman anlayacaksınız ne demek istediğimi.

Siz kıyamayın, ama onlar size kıyıyor.

İyiliğim için diyorlar diyorum kızıyorum kendime. Böyle düşündükçe.

Yaa genç anne olcaksiniz dusunsenize. Ne kadar güzel. Esiniz yaninizda degil diye böyle hissediyosunuz sanırım. Bide yorumda yasitlarim geziyo filan demissiniz ama cocuklada gezebilirsiniz. 2 3 yasinda gelince arkadasa bile ihtiyaciniz olmaz. Onunla herseyi paylasabilirsiniz,eglenebilirsiniz. Onunla ilgili hayaller kurun. Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin.

tam tersi şekilde benim de lise arkadaşlarım 2. yi doğurdu
üniversiteden olanlardan çocuksuz olan kalmadı.
ben 25 'imi bitirmek üzereyim
bana da doğur diyorlar.

bence annenden etkileniyorsun.

Yaşınız anne olmak için gayet normal ve ideal. Ben de 26 yaşındayım 2 çocuk annesiyim şükür. duygularınız ise tamamen hamilelik hormonlarindan kaynaklanıyor. Bunlar gerçek düşünceleriniz değil hormonların oyunu. Esinizde uzakta olunca hormonlar tavan yapıyor haliyle. Üzülmeyin geçici bir dönem bu. Annenizden sizi iyi hissettirmesini rica edin bence. Hayırlı doğumlar:)

26 yaşındasınız ve ailesınız sizi çoook küçük görüyor öylemi
Şaka gibi Sanırım hormonlar çalışmaya başlamış.

26 yasindasin kücük felanda degilsin , yasin gayet müsait bebek icin
Suan hormonlarindan ve ailenin bunu demesinden kaynakliyor

20 yaşındayım ve anne olcam bi iki aya hep erken anne olmak istemsmdr ki sizn yasinizin erken degl normal bi yaş anneler öyle erken olduğunu dusunrler hep

sevgili aylakmadame eski konularına baktımda yanlıs anlama ama annen biraz problemli senin evlenmeni falan kabul edememiş ayrıca uzerinde sureklı baskı kuruyor bence lutfen kendıne ve ailene bak ama bu aile sen esin ve bebeğin en gzel zamanların tadını cıkart nedemek genclıgın heba oldu madem cocuk genclıgı heba eden bişi annenize sorun ilkin sonra niye başka cocuk yapmıs

ayrıca bir esiniz annesi böyle konussa neler udsunursunuz????

Annen hamileliğinin başından beri karşıydı çocuk doğurmana yanılmıyorsam. Şimdiden eve tıkılıp çocuk bakıcam diye şartlandırırsan kendini bunalıma girersin.
Bebeğinle yapacağın güzel şeylerin hayalini kur. Arabasına koyup gezdireceksin,eşinle beraber yıkayıp giydireceksin,ikinizin arasına yatırıp uyurken seyredeceksiniz

Annelik muhteşem bir şey ama kucağına almadan hazır olunmuyor. Düşüncelerini absürt bulmadım eminim bebişini kucağına Alınca değişecektir.

Son olarak annene ve çevrene kulaklarını tıka. Hamileliğinin tadını çıkar. Hayırlı Doğumlar şimdiden.

Annenin gozunde hep cocuk olarak kalacaksin canim...
Anne olmak yasa basa bakmaz bence...
Kendini hazir hissettigin yasta olman yeterli...
24 yasimdayim ve ikinci cocuguma hamileyim cok sukur...
Ileride ogullarimla birlikte gezerken ; evliliklerini ,hamileliklerini oteleyen yasitlarim bebeklerini buyutecek...

Hamileliğin ilk döneminde bu tür kuskular, korkular, tereddütler olabiliyor. Hormonlara bağlı bir durum. Sadece benim başıma geldi diye düşünmeyin. Sizden daha kotusunu yaşayanlar var.
En doğrusu akışına bırakmak. Annelige damla düşer gibi kim alışmış allah aşkına. Zaman geçtikçe o küçük şey sizi o kadar çok kendine bağlayacak ki siz bile şaşıracaksınız.
Yaş konusunda gelince; ben 28 yaşında hamile kaldım ben de çok erken olduğunu düşündüm. Biraz daha eşimle vakit geçirmeli miydim diye düşündüm. Bu durum biyolojik yaş ile ilgili değil bence insanın bebege kendini hazır hissedip hissetmemesi ile ilgili. Göreceli bir durum demek istedigim, yani etrafta bizim yaşlarımizda 3 çocuklu anneler var .

Ben de bir hafta kadar ailemle kalmak zorunda kalmıştım. Biz kadınlar duygusalız ister istemez insanın baba ocağı ana kucağı hep tatlı geliyor. Eşin için canını da verecek olsan annenle kaldığın zaman duygusallaşıyorsun. Yani yaşadığın normal. Üzülme, takma. Eşine kavuşunca geçecektir. Bebeğine de sağlıkla kavuşmanı dilerim.

Bebek doğana kadar 27 nesi erken ki
Yaş olarak aman aman küçük değilsiniz ama psikolojik açıdan hazır hissetmiyorsunuz sanırım
Ben 28 yaşındayım kızım 10 aylık, yaş olarak daha erken anne olunsa daha iyi ama kişinin ne zaman hazır olduğu da önemli. Ben bu dediklerini yaşamamış olmama rağmen doğunca afalladım minik bebek zor iş vesselam

ya hu 26 yaşın nesi erken? hani evlenir evlenmez hamile kaldıysanız belki anneniz ondan böyle davranıyordur ama 26 yaş hiç te küçük bir yaş değil. normali bu. hamilelik hormonlarınızı coşturmuş ondan böylesiniz, eşiniz de yok yanınızda çok normal hisleriniz ama geçecek.
gelecek yıl bu zamanlar bebişinizle yepyeni bir hayata başlayacaksınız.

annenizi tatlı dille uyarın, moralinizi bozmasına izin vermeyin. ne kadar şanslısınız, sevdiğiniz adamdan bir çocuğunuz olacak, anneniz yanınızda daha ne olsun. maşallah

Ah aah o hamilelik o düşünceler yok mu? Hamilelik beni fiziksel olarak hiç etkilememişti. Hiçbir yerim ağrımadı hareketlerim kısıtlanmadı. Ama psikolojik olarak beni bitirmişti. Bende gezmeyi severim 1 gün evde dursam yarın napsam diye düşünürüm. Hamileyken düşünürdüm acaba bakabilcek miyim yetebilcek miyim hayatım kısıtlanır mı?

Bunlar doğurana kadar oluyo canım. Ama doğumdan sonra geçiyo o bebiş senin herşeyin oluyo. Hatta hamilelikte düşündüklerin için icten içe üzülüyosun bile.

Ayrıca arkadaşlarında senin yerinde olmak ister emin ol. 26 tam ideal bir yaş. Hem çıtırsın hem annesin. Bebişle aranda çağ ve yaş farkıda olmucak. Bende 25te hamile kalıp 26da doğurdum

26 , 27,28 bunlar anne olmak için en güzel yaşlar .

Hem 20lerin başına göre olgun oluyorsun hem de vücut olarak hamileliğe 30lu yaşlara göre daha uygun .

25 yaşında küçük değilsiniz. .
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat olsun. .
Hasret ve gebelik sanırım duygusallık. .

26 yaşında oğlumu kucağıma almıştım yaşın küçük filan değil merak etme şuan 30 yaşındayım 2. geliyor inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…