- 10 Mart 2018
- 242
- 222
- 103
- 31
- Konu Sahibi Humeyra000
-
15 20 dk uzaktalar ben merkezde onlar ilçede sadece hafta sonu görüşüyoruz bana o bile fazla geliyor çok yakın olunca sıkıntı herşeye karışma durumu oluyor özel hayat zarar görüyor sırf bunun için 1 2 hafta gitmem sonra giderim her hafta sonu gidip 1 gün bile olsa yakın olmak bile fazla. Agrısız başını agrıtma evlilik hayatın baya sekteye ugrar benden söylemesiMerhaba hanımlar. Öncelikle bu forumda bir hesabım var ama eşimin kuzenleri kullanıcı adımı bildiği için arkadaşımın hesabından yazıyorum. Öncelikle 5 senedir evliyim. Kocaeline bağlı bir ilçede oturuyorum. Ancak şehir hayatından çok sıkıldım ve aileminde bulunduğu köyde bir villa tipi ev yapmak istiyoruz. Çocuğumda köyde oynamayı çok seviyor evde sıkılıyor. Ayrıca apartman hayatınada alışamadım. Eşimin babasının bahçesi çok büyük. Gelin evin karşısına kendi evinizi yapın diyolarlar. Eşim istiyor ama ben çok kararsızım. İlerde pişman olurmuyum acaba. Kayınvalidem iyi bir insandır sadece hergün gelip kızımı alıp kendi evine götürücek yada bana gelicek. Bide eşimin yiğenleride var aynı bahçede. Sürekli gelip eve girmek kızımı sevmek isticekler. Gerçi ev yaparsak etrafını çitle çeviricez kapımızda ayrı olucak ama yinede kararsızım. Sizden sadece fikir almak istedim. Ayrıca benim kendi ailemde aynı köyde. Yani onlarada komşu olmayı bi taraftan istiyorum. Fikirlerinizi önemsiyorum arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim.
Çok ayrıntı vermişsiniz. Kuzenleriniz okuyorsa sizinle bağlantı kurmaları zor olmaz.Merhaba hanımlar. Öncelikle bu forumda bir hesabım var ama eşimin kuzenleri kullanıcı adımı bildiği için arkadaşımın hesabından yazıyorum. Öncelikle 5 senedir evliyim. Kocaeline bağlı bir ilçede oturuyorum. Ancak şehir hayatından çok sıkıldım ve aileminde bulunduğu köyde bir villa tipi ev yapmak istiyoruz. Çocuğumda köyde oynamayı çok seviyor evde sıkılıyor. Ayrıca apartman hayatınada alışamadım. Eşimin babasının bahçesi çok büyük. Gelin evin karşısına kendi evinizi yapın diyolarlar. Eşim istiyor ama ben çok kararsızım. İlerde pişman olurmuyum acaba. Kayınvalidem iyi bir insandır sadece hergün gelip kızımı alıp kendi evine götürücek yada bana gelicek. Bide eşimin yiğenleride var aynı bahçede. Sürekli gelip eve girmek kızımı sevmek isticekler. Gerçi ev yaparsak etrafını çitle çeviricez kapımızda ayrı olucak ama yinede kararsızım. Sizden sadece fikir almak istedim. Ayrıca benim kendi ailemde aynı köyde. Yani onlarada komşu olmayı bi taraftan istiyorum. Fikirlerinizi önemsiyorum arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim.
Evet kardeşi de diğer tarafa ev yapıcakHepsinin geçtim eşiniz kaç kardeş, tüm kardeşlerin öyle bir ev yapacak kadar arsası var mı kayınpederin?
Bence hiç düşünmeden evinizi dedikleri yere yaptırmalısınız.. Kayınvalidenizde iyi bir insanmış ben olsam düşünmeden yaparım.. Bende kayınvalideme araba ile on dakika uzaklıktayım çok da iyi anlaşıyoruz bir sorun yaşamadım evimiz karşılıklı olsaydı da bir sorun olmazdı diye düşünüyorum hatta yakınımda birileri olması daha iyi gibi sanki.. Hem kendi ailenize de yakın olacaksınız.. Çocuklarınız ne güzel aile ile iç içe huzurlu yaşamayı öğrenirler ne bilim yaa onlar için de çok güzel birşey... Şimdiki çocuklar ne anneanne ne babaanne dede falan çok önemsemiyor aile içi ilişkilerin yakın olması da çok iyi birşey bence.. Öyle çocuklar daha sevgi dolu büyüyor ileride daha açık girişken mutlu insanlar oluyor.. Benim düşüncem bu şekilde hakkınız da hayırlısı olsun : ) ayrıca sizin profili bilen akrabalarınız buradan da anlayabilirler sizi sanki.. Yaşadığınız yer ev yaptırma fikriniz gibi ayrıntıları öğrenmiş bulundular tahmin yürütmesi zor olmayacaktır haberiniz olsun : )Merhaba hanımlar. Öncelikle bu forumda bir hesabım var ama eşimin kuzenleri kullanıcı adımı bildiği için arkadaşımın hesabından yazıyorum. Öncelikle 5 senedir evliyim. Kocaeline bağlı bir ilçede oturuyorum. Ancak şehir hayatından çok sıkıldım ve aileminde bulunduğu köyde bir villa tipi ev yapmak istiyoruz. Çocuğumda köyde oynamayı çok seviyor evde sıkılıyor. Ayrıca apartman hayatınada alışamadım. Eşimin babasının bahçesi çok büyük. Gelin evin karşısına kendi evinizi yapın diyolarlar. Eşim istiyor ama ben çok kararsızım. İlerde pişman olurmuyum acaba. Kayınvalidem iyi bir insandır sadece hergün gelip kızımı alıp kendi evine götürücek yada bana gelicek. Bide eşimin yiğenleride var aynı bahçede. Sürekli gelip eve girmek kızımı sevmek isticekler. Gerçi ev yaparsak etrafını çitle çeviricez kapımızda ayrı olucak ama yinede kararsızım. Sizden sadece fikir almak istedim. Ayrıca benim kendi ailemde aynı köyde. Yani onlarada komşu olmayı bi taraftan istiyorum. Fikirlerinizi önemsiyorum arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim.
Bence hiç düşünmeden evinizi dedikleri yere yaptırmalısınız.. Kayınvalidenizde iyi bir insanmış ben olsam düşünmeden yaparım.. Bende kayınvalideme araba ile on dakika uzaklıktayım çok da iyi anlaşıyoruz bir sorun yaşamadım evimiz karşılıklı olsaydı da bir sorun olmazdı diye düşünüyorum hatta yakınımda birileri olması daha iyi gibi sanki.. Hem kendi ailenize de yakın olacaksınız.. Çocuklarınız ne güzel aile ile iç içe huzurlu yaşamayı öğrenirler ne bilim yaa onlar için de çok güzel birşey... Şimdiki çocuklar ne anneanne ne babaanne dede falan çok önemsemiyor aile içi ilişkilerin yakın olması da çok iyi birşey bence.. Öyle çocuklar daha sevgi dolu büyüyor ileride daha açık girişken mutlu insanlar oluyor.. Benim düşüncem bu şekilde hakkınız da hayırlısı olsun : ) ayrıca sizin profili bilen akrabalarınız buradan da anlayabilirler sizi sanki.. Yaşadığınız yer ev yaptırma fikriniz gibi ayrıntıları öğrenmiş bulundular tahmin yürütmesi zor olmayacaktır haberiniz olsun : )Merhaba hanımlar. Öncelikle bu forumda bir hesabım var ama eşimin kuzenleri kullanıcı adımı bildiği için arkadaşımın hesabından yazıyorum. Öncelikle 5 senedir evliyim. Kocaeline bağlı bir ilçede oturuyorum. Ancak şehir hayatından çok sıkıldım ve aileminde bulunduğu köyde bir villa tipi ev yapmak istiyoruz. Çocuğumda köyde oynamayı çok seviyor evde sıkılıyor. Ayrıca apartman hayatınada alışamadım. Eşimin babasının bahçesi çok büyük. Gelin evin karşısına kendi evinizi yapın diyolarlar. Eşim istiyor ama ben çok kararsızım. İlerde pişman olurmuyum acaba. Kayınvalidem iyi bir insandır sadece hergün gelip kızımı alıp kendi evine götürücek yada bana gelicek. Bide eşimin yiğenleride var aynı bahçede. Sürekli gelip eve girmek kızımı sevmek isticekler. Gerçi ev yaparsak etrafını çitle çeviricez kapımızda ayrı olucak ama yinede kararsızım. Sizden sadece fikir almak istedim. Ayrıca benim kendi ailemde aynı köyde. Yani onlarada komşu olmayı bi taraftan istiyorum. Fikirlerinizi önemsiyorum arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?