- 25 Aralık 2007
- 2.184
- 8.425
- 683
- Konu Sahibi Humeyra000
Hepiniz bir yerde bence olmamalısınız.Evet kardeşi de diğer tarafa ev yapıcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepiniz bir yerde bence olmamalısınız.Evet kardeşi de diğer tarafa ev yapıcak
Merhaba hanımlar. Öncelikle bu forumda bir hesabım var ama eşimin kuzenleri kullanıcı adımı bildiği için arkadaşımın hesabından yazıyorum. Öncelikle 5 senedir evliyim. Kocaeline bağlı bir ilçede oturuyorum. Ancak şehir hayatından çok sıkıldım ve aileminde bulunduğu köyde bir villa tipi ev yapmak istiyoruz. Çocuğumda köyde oynamayı çok seviyor evde sıkılıyor. Ayrıca apartman hayatınada alışamadım. Eşimin babasının bahçesi çok büyük. Gelin evin karşısına kendi evinizi yapın diyolarlar. Eşim istiyor ama ben çok kararsızım. İlerde pişman olurmuyum acaba. Kayınvalidem iyi bir insandır sadece hergün gelip kızımı alıp kendi evine götürücek yada bana gelicek. Bide eşimin yiğenleride var aynı bahçede. Sürekli gelip eve girmek kızımı sevmek isticekler. Gerçi ev yaparsak etrafını çitle çeviricez kapımızda ayrı olucak ama yinede kararsızım. Sizden sadece fikir almak istedim. Ayrıca benim kendi ailemde aynı köyde. Yani onlarada komşu olmayı bi taraftan istiyorum. Fikirlerinizi önemsiyorum arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim.
Eyvah eyvah diyorum başka yorumumum yok.Evet kardeşi de diğer tarafa ev yapıcak
Bir daha açılmamacasına kapat bu konuyu. Unut. Unuttur .Evet kardeşi de diğer tarafa ev yapıcak