- 4 Şubat 2015
- 759
- 272
- 103
- Konu Sahibi sema colak
-
Yaa oğlunuz çok küçükmüş size muhtaç olduğu ilginize en çok ihtiyacı olduğu zamanlar ayda 1 2 kez görmek bence hiç iyi bir fikir değil. Başka çözüm yolu bulmalısınız. Oda yanınızda olsun kesinlikle.Merhaba evliyim ve universite sinavlarina girdim kazandim ama kaydimi dondurdum okula gitmeyi dusunuyorum 2 yasinda oglum var annem bakacak okuyacagim yerde ayri evde kalacagim esim ve oglum 3 4 saat uzaklikta olacaklar ayda 1 kez ya da 2 kez gidecegim ama kafam cok karisik siz nr dusunuyorsunuz aranizda evli olupta okuyan var mi
Hangi bolum bence onemli olan o gunumuz sartlari malum hersey kismet tabi ama mezun orneklerini goz onunde bulundurarak soruyorum yoksa kuzundan bu donemlerde ayri kalmaMerhaba evliyim ve universite sinavlarina girdim kazandim ama kaydimi dondurdum okula gitmeyi dusunuyorum 2 yasinda oglum var annem bakacak okuyacagim yerde ayri evde kalacagim esim ve oglum 3 4 saat uzaklikta olacaklar ayda 1 kez ya da 2 kez gidecegim ama kafam cok karisik siz nr dusunuyorsunuz aranizda evli olupta okuyan var mi
Evli olup okumak hic sorun degil ama okuyup cocuktan ayri kalmak buyuk sorun.Merhaba evliyim ve universite sinavlarina girdim kazandim ama kaydimi dondurdum okula gitmeyi dusunuyorum 2 yasinda oglum var annem bakacak okuyacagim yerde ayri evde kalacagim esim ve oglum 3 4 saat uzaklikta olacaklar ayda 1 kez ya da 2 kez gidecegim ama kafam cok karisik siz nr dusunuyorsunuz aranizda evli olupta okuyan var mi
Niye ayda 1-2 kez?Merhaba evliyim ve universite sinavlarina girdim kazandim ama kaydimi dondurdum okula gitmeyi dusunuyorum 2 yasinda oglum var annem bakacak okuyacagim yerde ayri evde kalacagim esim ve oglum 3 4 saat uzaklikta olacaklar ayda 1 kez ya da 2 kez gidecegim ama kafam cok karisik siz nr dusunuyorsunuz aranizda evli olupta okuyan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?