Evli ve ogrenci olmak

sema colak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
759
272
103
Merhaba evliyim ve universite sinavlarina girdim kazandim ama kaydimi dondurdum okula gitmeyi dusunuyorum 2 yasinda oglum var annem bakacak okuyacagim yerde ayri evde kalacagim esim ve oglum 3 4 saat uzaklikta olacaklar ayda 1 kez ya da 2 kez gidecegim ama kafam cok karisik siz nr dusunuyorsunuz aranizda evli olupta okuyan var mi

Yaa oğlunuz çok küçükmüş size muhtaç olduğu ilginize en çok ihtiyacı olduğu zamanlar ayda 1 2 kez görmek bence hiç iyi bir fikir değil. Başka çözüm yolu bulmalısınız. Oda yanınızda olsun kesinlikle.
Açıköğretimden devam edin yada erteleyin bir kaç yıl daha. Çocuğa yazık

Hangi bolum bence onemli olan o gunumuz sartlari malum hersey kismet tabi ama mezun orneklerini goz onunde bulundurarak soruyorum yoksa kuzundan bu donemlerde ayri kalma
Benimde biri 4 biri 2 yasinda kuzum var seneye eger istedigim sonucu elde edersem yazacagim annemle cocuklarimla ev tutariz

Ben cok mecbur kalinca bana yürüyerek 5 dakikalik mesafede oturan anneme 1 yasindaki oglumu bir gece bıraktım. Hasretinden ölüp uyanir uyanmaz anneme gittim ogluma sarilip kokladim. Nasıl dayanacaksiniz. Yazik o kuzuya şuan size muhtaç. Bence hedefinizi erteleyin. Annenizi de yaniniza alma imkaniniz varsa öyle yapin.

Evlilik okul hepsini sirasiyla yapmayinca boyle oluyo.. okul 4 sene olsa.. ayda 1-2 oglunu gorcen oyle mi? Belliki maddi sorunun yok ya da sole soyleyim calismak zorunda degilsin demekki. Bu sartlar altinda oglunu kac sene kac gece annesiz birakmaya hakkin var mi? Dysundugun yapmak istedigin sey o kadar mantiksizki her turlu elde kaliyo

Evli olup okumak hic sorun degil ama okuyup cocuktan ayri kalmak buyuk sorun.
Bebeginiz cok kucuk ve size muhtac, nekadar anneniz de bakicak olsa en fazla tas catlasa 1 hafta dayanirsiniz kuzunuz olmadiginda devamli cok zor
Ve özellikle cocugunuzun en guzel dönemini annesine muhtac gecirmesine izin vermeyin
Acik ögregimden okuyun yada anneniz size gelsin oglunuzla ... ama ayrilmaayin kesinliklr cocugun hayatinda buyuk eksiklik yaratmis olursunuz .

Eşinden şiddet görüyordun sanırım di mi? Kayımvalideyle falan da birlikte yaşıyordun? Eğer hatırladığım kişiysen oku, oku ki o adamdan ayrılabil. Madem sen evde kalacaksın annen ve çocuğun da gelsin seninle kalsın. Sen çocuğundan ayrı kalacağına, annen bir süre ayrı kalsa olmuyor mu? Ayrıca ilk dönem notlarını yüksek tutarsan geçiş yapabilirsin daha yakın bir yere.

Niye ayda 1-2 kez?
Genelde öğrencilerin 1 gününü boş bırakırlar programda. Öyle denk gelirse haftasonu tatiliniz 3 gün olur
Her hafta evinize gidebilirsiniz

Okuyun... şimdi okuyamazsanız sonrası daha sıkıntılı. İnsanlar keyfen bebeklerini anneanneye bırakıp çalışmaya gidiyorlar. Haftasonu 1 gün alıp bakıyorlar bazen ona bile bakmıyorlar. Çok yakınımda var bu şekilde çocuğu yaptılar 6 aylıktan beri babaannesi bakıyor üstelik 20 dakikalık mesafede ayda sadece 2-3 kere görerek yaşıyorlar. Çocuk da gayet iyi annesini filan da seviyor yani. Böyle bir şeye takılıp da hayatınızdan vazgeçmeyin derim. Yine aynı şekilde başka bir yakınım anneannesinin yanına gönderdi tam 4 sene. Kız şimdi geri döndü ve annesiyle arası süper. Kendinizi düşünün...

Şimdi ülenmedim oturdum tüm konularınızı okudum da bebeğiniz 8 aylık değil miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…