Evli ve ogrenci olmak

Al benden de o kadar canım. Benim içimde halletmem hastalıktan dolayı olduğunu bilmemdi belki de. Ama bu çocuk belki affedemeyecek tölere edemeyecek bu duyguyu.
Kendi isteğin için, kendi doğurduğun çocuğun geleceğini değiştirmek bencillik başka birşey değil.

Biz ne dersek diyelim zaten boyle bir ihtimali dusunen bir kadin ne anlatirsak anlatalim geri adim atmaz
Icim acidi o bebege , su anda mila kucagimda , dusunemiyorum bile o'na boyle bir seyi yasatmayi

Neden ayda 1 kez, hafta sonlarida mi ders goreceksin?

Benim de 2 yasinda ve 9 aylik 2 cocugum var 1 gun bile benden ayrı durmuyorlar. Ben de disardan univ okuyorum. Yazik onun size cok ihtiyaci var sizde aciktan okuyabilirsiniz bence. Yada cocugunuz buyuyene kadar dondurun kaydinizi cunku 1 hafta bile cocuktan ayri kalamazsiniz.

2 yaşında bir çocuk annesiz depresyona girer ve hayat boyu ilişkiniz normal olmaz. Benzer bir durum gözlemlemiş biri olarak söylüyorum. Aksini iddia eden de konu hakkında bir şey bilmiyordur.

DOguda iken bakıcımız bırakı p gitmişti. Eşim de birini buluncaya kadar Batı'da olan kv lere bırakalım dedi. 3 yasında idi oğlum. Gece gündüz gözüme uyku girmedi. Ev hanımı olan memur abının Esin'e baktırdım. Birini buluncaya kadar. Küçücük bu anneden ayrılması derin yaralar bırakır. Sakin bırakma derim

İşlerinize tersten başlamaya bayılıyorsunuz ya :)

Elbette okunmalı ama bu şekilde değil. Okumanız gereken dönemi kaçırdığınız için. Bulunduğunuz şehirde kazanmalıydınız.

2 yaşında bir çocuk annesiz depresyona girer ve hayat boyu ilişkiniz normal olmaz. Benzer bir durum gözlemlemiş biri olarak söylüyorum. Aksini iddia eden de konu hakkında bir şey bilmiyordur.
Bilmeyen, bilmediğini de bilmiyor ne yazık ki...

Evliliğimin ilk yılında üniversitedeydim. Ama yaşım küçük değildi, 2. Üniversitemdi. Eşimle ben 16 saatlik mesafelerdeydik. Ve her fırsatta eşimin yanına, evimize gidip geldim uçakla. Bence bazı şeyler için fedakarlık gerekiyor. Benim tek farkım çocuğum yoktu. Eminim çocukla zor olur ama aileniz destek olursa bir yolu bulunur. Ayrıca tebrik ederim. Ben böyle başarılar yapan kadınlarla gurur duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…