Evli ve ogrenci olmak

İki tane cocugunuz var anladıgım kadarıyla diğer oglunuza kim bakıcak ayda iki kere eşini görmek eşini kaybetmeye zemin hazırlamak gibi bişey
Eşinize yakın bi yerde evinizi bozmadan okuma ihtimaliniz yokmu
Esinden siddet goruyor surekli belki o yzudende bi kacis yolu olarak goruyor olabilir

Bi arkadasim vardi universteyi kazaninca evlendi..hemen cocuk yapti.6 ay okulu dondurdu.sonra memeleketine ailesine biraktı bebegini.4 yil onlar buyuttu..haliyle cocukta anne baba kavrami olusmadi.
Herseyin bi zamani bi dogru yolu var.
Kendi hedefinizi uygularken bebeginizide dusunmelisiniz

Bende mecburen 2,5 ve 5,5 yaşındaki evlatlarımdan ayrıldım (çalışmak zorunda kaldım,babaanesinin yanındalar başka şehirde) inanın bana keşke yanımda olsalar deyip t-shirtlerini alıp uyuduğum geceleri anlatamam. O yüzden lütfen büyüsün bebeğiniz öyle devam edin. Yada onlarda gelsin!

Ben anneannemde büyüdüm ve evlenip çocuk sahibi olana kadar annemin beni hiç sevmediğini düşündüm.
Çocuğum olunca evlat sevilmez olur mu dedim yaptıklarına tarafsız bakmaya başladım ve anladım.
Hiç öyle zannettiğiniz izlediğiniz gibi olmuyo içerdeki duygular.

Zaten bi bilsek su cocuklarin beyninden kafasindan neler geciyo duygularini bilsek mesela.. kimj cocuk anlatr sma kimi anlatmaz.. bazen cok isterim cocuklarimin ne hissettigini okumayi.

Bende üniversite okuyorum çocuğuma iki yıl annem baktı ama inanın kendi baktığınız gibi olmuyor. Birde ben gidip geliyorum akşamları evdeyim. Eşim en büyük destekcim ama sizin gibi bir durum olsa eşim asla istemezdi onu ve çocuğumu bırakıp gitmemi ki bunu ben yapamazdım zaten. Bu yüzden tercihimi de yakın üniversiteye yaptım. Ama akşamları evde olmama rağmen yine de sürekli çocuğa vakit ayiramiyorum sınavı projesi quizi hep bir meşguliyet oluyor. Evinize gidip gelebilecek olsanız olur ama ayrı yaşamak çok mantıklı değil birde eşinizin buna birşey dememesi de garip

Zaten bi bilsek su cocuklarin beyninden kafasindan neler geciyo duygularini bilsek mesela.. kimj cocuk anlatr sma kimi anlatmaz.. bazen cok isterim cocuklarimin ne hissettigini okumayi.
Ben hala bunları annemle paylaşamam. Bayramlarda herkesin geldiğini hatırlarım babam kardeşlerim.. ama annem yok kafamda onu bile silmişim.
Telefonla ararlarmış annem telefonu alınca kapatırmışım telefonu hiç konuşmadan. Okula başlayana kadar ayrıydım ki hasta olduğu içinmiş mecburmuş yani kadın.

Ve sırf bu sebepten ne zorluklarla okuduğum elime aldığım mesleğimi kenara attım yanlarında kalmayı tercih ettim. Benim yaşadıklarımı asla göze alamadım.

Senin 4 aylık Kızın yok muydu ya ? Hani eltin Oje sürüyordu ona.

Evli ve öğrenci olan çok istedikten sonra hersey mümkün.

Neden paylasmiyosun? Bunu hic anlsmam biliyo musun? Bak annen seni umursamiyosa durum degisir hani duygularini dusuncelerini hice sayiyosa anlatmazsin.. ama annense bu birazda olsun bi aciklama yapar ya da ozur diler. O da mi hic aciklama yapmiyo o yillara dair. Bu konu sahibi keyfi birakcak gibi cocugunu ama sen birazda annen tarafindan baksan?

Zamanında yaptı ama çocuk aklı beni hiç tatmin etmedi. Ama duygularını söylemez pek annem sadece mantık çerçevesini anlattı. Ağlamaktan etlerim ağrırdı onun yanından dönerken dermiş, ama bana demedi mesela hiç bunu.
Zaten 18 yaşımda evden çıktım, okul- başka şehirde iş falan bir daha girmedim

Sonra babam vefat etti tek kaldı şu an onu üzmekten ölesiye korkuyorum. Biliyorum çünkü günlerce dert edecek. Zaten yalnız yaşıyo. O iyi olsun da ben kendi içimde hallettim zaten çoğu şeyi şu an. Sadece kayıp olarak gördüğüm yıllarım var.

Basin sag olsun..Bu omur bir daha gelmeyecek oyle dusun.. yasadigimiz su anin bile tekrari yok..ben duygularimi cok belki ettigim icin gerek aileme gerek cocuklarima garip geliyo banada boyle anneler. Bu yuzden politik olmayida pek beceremem zaten. Nasil catlamadan duruyolar diye dusunurum:))

Suan anladin anneni ama onca yil yanlis dusunerek gecti..yazik olmus

Oda öyle görmüş napsın. Önceden böyle serin kanlı değildim ama değiştiremeyeceğim şeyler için karşımdakini üzmemeyi öğrendim yaşadığım acı tecrübelerle. O anın tadını çıkarırım niye geçmişe takılayım ki :)
Allah başımızdan eksik etmesin zaten burnumda tütüyor bu ara çok aşırı özlüyorum galiba o yılların birikmişliğini çıkarıyorum

Eski konularınıza göre şimdi bebeğinizin 14 aylık olması falan gerekiyor. Boşanma asamasindaydiniz o ne oldu? Yani babası annesi yeni boşanmış veya boşanma aşamasında olan 14 aylık bebeğinizi mi bırakıp ayda 1 kez görerek okumak istiyorsunuz? Çok kararliysaniz anneniz gelsin orda baksın bebeğinize . Henüz çok küçük. Ha bide konu açtığınızı unuttunuz sanırım bı bakın da kaç sayfa soru sorulmuş cevap verin zahmet olmazsa.

Konu sahibi okumaya gitti herhalde. Ses soluk yok millet soru soruyor cevap veren yok.
Çocuğundan ayrı kalıp okuyacağına cahil kal daha iyi.
Buraya bi konu açmışsin normal hayatında vakit ayırıp cevap yazamiyorsun okul ders sınav bunların içinde o çocuğa nasıl vakit ayiracaksin acaba. Çocuğa yazık.

Ben oyleym gebeym dgum yapıcam ıkı senedr de evlym ama okulum aynı sehirde evdem arabayla gdiiyorum sorun olmuyor bebeme annem bakıcak ama bende yannda olucam bebişin icin cok zor olur ama bir sene dişini sıkarsan yatay gecisle sehrine gelebrlsn

Ayni seyleri yasamisiz nerdeyse , ayni tepkiler , ayni hisler
Ben ilk hamile kaldigimda kendime soz vermistim , asla annem gibi bir anne olmayacagim , cocugumu birakmayacagim diye ve birakmadim da
Acikcasi hastalik gibi bir durumu anlayabilirim ama yok univ okuyacagim yok calisacagim gibi sebepleri anlamam mumkun degil , inanilmaz bencilce , o zaman dogurmasaydin , o cocuga sordun mu boyle bir hayati isteyip istemeyrcegini
Cildiriyorum boyle kadinlari okudukca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…