- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi sema colak
-
Etrafınızdaki iki örnekten yola çıkarak konu sahibine böyle yanlış bir tavsiye vermeyin n'olur.Okuyun... şimdi okuyamazsanız sonrası daha sıkıntılı. İnsanlar keyfen bebeklerini anneanneye bırakıp çalışmaya gidiyorlar. Haftasonu 1 gün alıp bakıyorlar bazen ona bile bakmıyorlar. Çok yakınımda var bu şekilde çocuğu yaptılar 6 aylıktan beri babaannesi bakıyor üstelik 20 dakikalık mesafede ayda sadece 2-3 kere görerek yaşıyorlar. Çocuk da gayet iyi annesini filan da seviyor yani. Böyle bir şeye takılıp da hayatınızdan vazgeçmeyin derim. Yine aynı şekilde başka bir yakınım anneannesinin yanına gönderdi tam 4 sene. Kız şimdi geri döndü ve annesiyle arası süper. Kendinizi düşünün...
3-4 saat uzaklıkta başka şehire gidecekmiş. Bebek yanında olmayacak.Valla altindan kalkabilecekseniz yapin.. evliyim, iki oglum var, calisiyorum, bu yilda yeniden universiteye girdim.. aksam ikisi de ateslendi ben hazir oturuyorken soru cozdum :) mesele tamamen vakit yaratmakla ilgili.. toplu tasima, servis, hatta tasinmayi bile goze alin okuyacaksaniz.. gunduz anneniz baksin aksam evinize donun..
3-4 saat uzaklıkta başka şehire gidecekmiş. Bebek yanında olmayacak.
Toplu taşıma falan deyinceTasinmak iste en mantikli cozum, koca zaten koca degil annesini de alsin tasinsin evden okula-okuldan eve oh mis. Yoksa cocugu ayda 2 kere gormek akil alabilecek bir is degil.
Ahahah ya ben baska sehiri okumadim ya ondanToplu taşıma falan deyinceyani bence de kendisi madem gidiyor annesini ve çocuğunu da alıp gitsin.
Ben olsam 2 yaşındaki çocuğumu birakamazdım.Merhaba evliyim ve universite sinavlarina girdim kazandim ama kaydimi dondurdum okula gitmeyi dusunuyorum 2 yasinda oglum var annem bakacak okuyacagim yerde ayri evde kalacagim esim ve oglum 3 4 saat uzaklikta olacaklar ayda 1 kez ya da 2 kez gidecegim ama kafam cok karisik siz nr dusunuyorsunuz aranizda evli olupta okuyan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?