Evli veya İlişkisi olan bir Erkek/Kadın, partnerini neden aldatır?

biosciences

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
491
4
96
İstanbul
merhaba kızlar sizce evli..nişanlı..sözlüü...sevgili...olan bir ilişkide erkek veya kadın eşini,partnerini neden aldatır? deneyimlerinizi,yaşadıklarınızı,duyduklarınızı paylaşın..bilgilenelim,bilgilendirelim!!

eşleri tarafından aldatılan bayanlar...siz bunu farkedip onaa sordugunuzdaa nedenn diye...sizee neler söylediler? yadaa tam tersi durumda sizz onlaraa neler söylediniz?...

Böyle birşey kendi başına gelmese bile bir bayan erkek tarafından neden aldatılacagını düşünür..hangi sebepler ilişkide aldatmaya neden oluyor?

karşısındakine sevgisi saygısı olmadığı için

kendisinde sadakat duygusu bulunmadığı için
:86::87::81::80:

Eşini artık insani anlamda seviyordur ve bırakmaktan korkuyordur.
Ama başka birine de gönlü kaymıştır. Hırs, şehvet, tutku, aşk vs.
Tabi bunlar onları haklı kılmıyor. Şeref noksanlığı neticede.

bazı erkeklere bakıyorumda...birlikte olduğu yada evli olduğu bayanlardan cok daha bakımsız...cok daha az ilgi çekici kadınlarla aldatıyorlar..egolarını tatmin etmek için.....

öncelikle insanlık öldüğü için diyorum...
ve,
bir dalı tutmadan diğer dalı bırakamıyor bağımlı kişiler..
kadın yada erkek boşlukta kalmaktan çok korkuyor,illa ki bir omuz arıyor hayatını devam ettimek için.
ya tutarsa diyor bir heyecana yelken açıyor, eğer güvenirse diğerinden aradıı şey artı ise(para,ilgi,seks gibi istekler) artısı olana kapılıp gidiyor. ama eksi ise heyecanı yaşayıp kısıp kuyruğunu kürkçü dükkanına dönüyor.

kimisi de doyumsuz olduğu için,arsız olduğu için yapıyor.
amaaaan bulmuşum fırsat değerlendireyim hesabına...
bunlarda genelde bir eğlence çıkışı,seyehat,şehir değişikliği yada içkili ortamlarda oluyor.
cevap da sarhoştum hatırlamıyorum olabiliyor...

Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın. insanlık versin herkese ve herkes içinde ki insanın değerini bilsin yaşatsın..

Aldatmanın bahanesi çoktur. ama asla mazereti yoktur!
eğer aldatıldıysanız neyim eksik demeyin. onun eksiği çok ki bunu yapmış ve affetmeyin mümkünse. çünkü tekrarlama olasılığı yüksektir.
bunu yapmak kişinin kalitesini koyar ortaya.

Allah korkusu olmayan ve kendisine saygısı olmayan insan aldatır!
Öyle bir adam da sevse ne olur sevmese ne olur beni?

Çünkü; yasak her zaman cezbedicidir...

walla beni hiç cezbetmiyo yasak da olsa bence bu kişinin ahlak ve terbiyesiyle alakalı bişiy diye düşünüyorum seven insan gerçekten aldatmaz diye düşünüyorum aklına bile gelmez zaten yapan sevmiyodur valla benim aklıma bile gelmez ve gözümdeki bütün erkekler eşim hariç ölü kimseyi görmüyo gözüm eşimden başka

aldatan erkek kendini herzaman haklı bulur..ilişkimde-evliliğmde eski heyecanı bulamıyorum vs.
eşim-parnerim sürekli dırdır yapıo vs.
yada kadının cazibesine dayanamadım erkekliğimi ıspatladım vs..
sonuçta her ekegin kanında var aldatmak kimileri hayata geçiremez bu demek olmuyorki aldatmaz bakarak yada düşünerek aldatır bunu kimse bilemez.
bayanlarda genelde eşinden ilgi alaka göremez sürekli aşagılanır die aldatıyordur..kısaca hiçkimse aldatılmayı haketmez.madem bu sebepler var ayrıl başkasına git ya kişiliğine nasıl sıgdırıyosun gönüllü hizmetçi olmayı(hizmetçi diorum çünkü onun bunun gönlünü yapıp memnun etmeye çalışıyor,bir nevi hizmet ediyor)

Son düzenleme:
bide anasını satayım yeni moda çıkmışş eğer bir eş karısını aldatıyorsaa genelde sonra başına bela olmasın diye evli bayanlarlaa aldatmayı tercih ediyor..yarın birgün bir yerlerde görülürse kıvırabilelim diyede mutlaka çift halinde tanışıyorlar...alllamm yaa ne günlere kaldık...

Canım zaten kadınlar aldatan sınıfına pek girmiyor, genelde aldatılan sınıfındadırlar, çünkü biz duygusalız. Seven aldatmaz mantık bu doğru. Ama erkekler öyle değil snei severr ama öbürünüde sever, yada sevdiğini sanır, yasak olması olaya heycan verir daha çok hoşuna gider bu böyle bence. Kadınların aldatmasıda karşısındaki erkeğin onu sevgiye doyuramaması büyük çoğunlukla.
Her zaman derim kadının düşmanı yine kadındır....

Sütü bozuk oldukları için aldatırlar...

Ve mutlaka kendince bir sebepleri vardır.. Aldatılan kişi onlara yeterli gelmiyordur.(!)

Ve ne yazıkki bu durum günden güne artıyor... Zina almış başını gidiyor.. Ciddi cezalar olmadıkçada devam edecek..

Kadınların derdi para, erkeklerinkide uçkur olmuş iyice...

Yasak aşk konulu dizilerde aldatan kadının ölümüne ağlar olduk milletçek. daha ne olsun...!!

bir insan kendine saygısı olmadığından akılsızlığından doyumsuzluğundan aldatır
aldatmanın bahanesi mazareti olmaz
bir insan eşinden memnun değilse ayrılıp istediği hayatı yaşayabilir ama evliyken bunu yapanlar benim gözümde insan değiller

vallaa açıkçası erkeği,kadını kalmadı bu işin....evet hak veriyorum kadınlar durduk yere eşlerini aldarmıyorlar..illa huzursuzluk..sevkat,sevgi yetersizliğinden oluyor ama sonuç olarak ilişkiler o kadar dejenere olmuşki artık ilişkilerin %60ında bu saydıklarımdan bihayli bulabilirsiniz..bu nedenlee kadınlar da erkekler kadar olmasa daciddi ciddi aldatıyorlar eşlerini...ayrıcaa en azından erkekler o kadar hınçla yapmıyolar ama kadınlar bir marifetmilş gibii..ohhh cokk mutluyumm hıc pişman değilimm iyiki yapmışımlara vardırıyolar durumu...

Artık namus kavramının değiştiği ülkemizde..bayanların evlilik dışı ilişkileri yüksek oranla arttığından.. kadınlar da artık heyecan arar oldu...bu konu hakkında o kadar çok malake ve yazı okudum ki düşüncem bu yönde olgunlaştı..Orta derecede Bir bayanın istediği bir erkeği elde eldetmesinde hiç bir zorluk yoktur..bu olmayan engeller kadınların heyecan duymasını da engelliyor..fakat evli bir erkeği baştan çıkarmanın daha zorlu ve engebeli olması durumu ironik bir biçimde daha heycanlı ve cazibeli hale kılıyor..

acaba bir kadının yada bir erkegin aldattığını nasıl anlar nasıl çözeriz...affetmelimyizz eşlerimizi..yada hangi durumda affedip hangi durumda affetmemeliyiz?

Doyumsuzkları ve şe.....liklerinden
Her gördükleri bayan onların olsun istiyorlar
ve affedildikçede arsızlaşıyorlar..

valla benım etrafımda o denli aldatan ve aldatılan varki hangi birini anlatayım ..ama siz anlatın gectımı basınızdan yada etrafınızın basından bu tip olaylar...neler yaşadunızz neler hissettiniz?

ahhh şuu erkeklerr ben yapmalarından daha çok bu kadar rahat davranmalarına sinir oluyorum..sankii hiç önemsemiyormus korkmuyormuş gibi...mail adreslerini silmemeler...mesaj kutularını sılmelerr allahımm yaa onlarmı cok saff bizmi cok ciniz anlamadım..

Aldatmak biraz da insanın kişiliğini ortaya koyar bana göre.Aldatmanın bahanesi olduğunu düşünmüyorum.Hiç bir insan böyle bir muameleye uğramayı hak etmez.Aldatan bayanlar olduğu gibi genellikle erkeklerde daha yaygın bu durum.Ben bi bayan olarak hiçbir zaman hayatımda olan birini aldatmayı düşünmedim.Allah kimseyi şaşırtmasın.çok çirkin durumlar bunlar.Eğer evliysen gözün neden dışarda be kardeşim diye sorarlar adama.tamam dört dörtlük bi evliliğin olmayabilir ama en azından kendine saygından eşini aldatmazsın.Arada bişeyler bittiyse medeni bi şekilde ayrılmak en iyisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…