• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler bi bakabilir mi

Bende istemem ama eşimin umrunda olmaz. Heleki iki ay..

Niye o kadar kalıyorlar ya pofff.. kalsalar da ayrı odalarda yattığınıza göre ne olacak yani 15 dk lik is:lülülü: cekinecek ne var . Eşinizin bu durumunda anormallik var diyemem. bazen hamilelik gibi durumlarda insanlar cinselliği aylarca ara verebilio gerçi onda bile ufak tefek şeyler yapılıyor ama .. bilemedim ya çok saçma Eşinizin tavrı bu kadar utanilmaz
Benim eşim de ailesi geldiğinde bana yakınlaşmaz. Bana saçma gelmiyor bu konu da bu kadar utangaçlık. Kişiden kişiye değişir fikirler. Saygı duyarım size de

Merhaba uzun zamandır kafamı kurcalayan bişeyi sizinle paylaşmak istiyoru. Ama burda lütfen tartışma yaratacak şekilde ve yanlış anlayıp yanlış yorum yapacak kişiler yazmasın. Ben üç buçuk yıllık evliyim. Ailelerimizin farklı şehirlerde olması nedeniyle uzun misafirlikleri oldu. Özellikle kayınvalide hiç bir zaman on beş günden erken dönmez. İki ay kaldığı da oldu. Sorun şu ki eşim ailesi olduğu zaman altını çiziyorum ailesi özellikle de annesi olduğu zaman bana hiç yanaşmaz. Şöyle ki kayınvalide eve geldiği zaman donuna kadar yıkar yemeğini yapar o da yer içer yatar. Asla ve asla cinsellik istemez. Ben çok şaşırıyorum. Yanlış anlamayın cinsellik istiyorum demiyorum sadece şaşırıyorum. Çünkü bu bir haftalık evliyken de aynıydı. Bir erkek nasıl o kadar zaman geçer de istemez. Bunu onunla konuştum sadece merek ediyorum dedim. O da biri evde olduğunda ya da biz uzun süre ailene gittiğimizde altını çiziyorum uzun süre kaldığımızda niye cinsellik istemedin diye. O da kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun. Ölmezsin değil mi vs diye kaba cümleler sarfetti. Şimdi mera ediyorum bu adamdamı anormallik var yoksa ben mi yanlış düşünüyorum
Garip ama gerçek kaynanalar adlı bi konu açmıştım. Hatta bir arkadaşın kv çöpleri kurcalayıp kirli ped var mı diye bakıyormuş gelin hamile ise haberi olsun diye. Ne meraklı insanlar var. Eşin de rahatsız oluyordur. Ama tabi ki bu kadar uzun süre cinsel isteğinin olmaması anormal. O da farkında ki suç bastırır gibi seni kırıyor çok çirkin. Üzerine gitme adamın yapısı bu demek ki.hep okuyoruz burada değişmiyorlar hiç.

Niye o kadar kalıyorlar ya pofff.. kalsalar da ayrı odalarda yattığınıza göre ne olacak yani 15 dk lik is:lülülü: cekinecek ne var . Eşinizin bu durumunda anormallik var diyemem. bazen hamilelik gibi durumlarda insanlar cinselliği aylarca ara verebilio gerçi onda bile ufak tefek şeyler yapılıyor ama .. bilemedim ya çok saçma Eşinizin tavrı bu kadar utanilmaz

:dondurma:En Büyük KK:dondurma:

Gayet değişik tabiki hatta olacak şey değil utanıyor falan mı acaba nebilim içten içe o_O

Her kuşu öptünüz bir leylek kaldı.

Değer veren seven kocanız var, tek kusurunuz buymuş sankim gibi yazmışsınız.

Önceki konularınıza adam sizi sevmiyor diye 356799643 kez yazdılar. Adam sevmiyor işte cinselliği ne etsin??

Biz de büyüklerin yanindayken birbirimize yaklaşmayiz ama konu sahibi en az 15 gün hatta 2 ay gibi süreden bahsediyor . evliliği yürüten tek şey cinsellik değil ama düzenli bir cinsel Hayat eşleri daha cok bağlıyor en azından bizde oyle

Kaynananız size geliyor ve eşinizin donlarını yıkayıp yemek mi.yapıyor? niye izin veriyorsunuz makine yok mu evde..ayrıca 1 hafta evliyken sizde ne işi vardı? iki ay nasıl kalabiliyor kocası yok mu? rahatsız oluyor olabilir evde çok büyük değilse yani genel tavrına bakmak lazım eşinizin o yokken yani hem her geldiğinde 2 ay kalmıyordur idare edilebilir

eşiniz doğulu mu yada kültürüne mi sahip ? eğer cevabı evet ise doğu şehirlerindeki erkekler annelerine itaat edercesine sever saygı duyarlar.bu sadece size özel bi durum değil . kişisel algılamayın tamamen onların yetiştirme tarzı annenin evladı üzerindeki çocukluk,ergenlik,gençlik dönemimde olan yoğun baskısından kayanklanıyor. gözünü tek annesiyle açmış oluyor. fakat dışa dönük erkeklerde bu tarz şeyler görülmesi nadirdir.

Ben evli çiftlerin biri varken evde sevisememesini hiç anlamam.
Zaten evli bir çiftin seviştiğini herkes ama herkes biliyor. Bağıra cagira duvara yumruk ata ata sevismiyorsaniz fark etseler ne olacak ki? Gayet doğal bir durum
Buna takılmaniz da normal ayrıca. İki ay uzun bir süre tuhaf bir durum. Bunu açıkça konusmalisiniz utanacak bir durum değil ki isteyebilirsiniz de

Acaba annesi o rahatlığı vermiyor mu. Mesela benim annem çok rahat bir insandır. Biz memlekete gittigimizde esim annemin evinde çok rahat hic kasilmaz her gun bile olsa mesela.. ama kendi ailesinin evindeyken kesinlkle yapamaz. Evde kimse yoksa bile o gün . Her an biri gelirse napariz diye endişelenir mesela. O mana da dedim . Sizin eşinizde bu yüzden çekiniyor olabilir mi annesinden veya sizin ailenizden. ? Ikincisi bu soruyu sorduğunda eşinin seni tersslemesi çok ama çok itici bir tavır olmuş . O cümleyi okuduktan sonra tamam dedim . Siz de boşverin o öyle diyorsa siz de iki katı salın kendinizi. Adamın kafaya bak ya. Kime neyi ispat edeyim MIŞ.. Valla cok garibime gitti . Eşiniz çok tuhaf biri :/

Evde misafir varken olmaması çokta anormal değil ki. biz de 8 aylık evliyiz ve evimizde misagir varken uzak duruyoruz.

Sorun şu ki kayinvaliden nedrn her işi yapıyor yani sen pasif duruma mi geciyorsun? buna izin verme bence.

Back
X