Evliler, erkekler hep annelerine duskun mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kisiye göre degisir ama cogu düskün :umursamaz:

Ah canım benim Allah kayınvalidene hidayet nasip etsin ne diyeyim. Allah kayınvalidenin ve eşinin yüreğine bir parça vicdan versin.Ne biçim insanlar var çok üzüldüm canım. Çok şükür benim kayınvalidem hamile oldugumu öğrendiği andan itibaren bana iş yaptırmadı çogu zaman yemek yapamıyorum kızımdan dolayı sağolsun hep yardımcı oluyor bana.

allah herkese senin kayinvaliden gibi merhametli kayinvalide ve kocalar nasip etsin

Anlamak zor bu kaynanaları hem oğlunu evlendirip hende gelinden kıskanan yaratıklar diyorum kusura bakma ama.Ya evlendirmeyin oturtun oğlunuzu dizinizin dibinde ne sinir bozucu balayından afedersin ama dandik bir konu için dönmek
daha biz balayına gittik diye ona bi kudurdu zaten illa bişii çıkarmasa sasacaktım yani. en güzel gunlerımı zehır ettiler baska bişey değil.. neysekı uzagız onlara gerci tlfla hallediyorlar bişekılde işte..
kızılcıklı benm kayınvalimde sennkine benziyo biraz. çenesiyle emirleriyle yeyip bitiriyo adamı.ben yurtdışında yaşıyorum geçen sene ilk kez tatile tr ye geldik.tatil bitti.döncez ben valiz falan hazırlıyorum annemlerdeym ağlıyorum hem de ne bilim zor ayrılmıştım ilk giderken de. ama herkese dokunsan ağlayacak annem bi taraftan bana yardım ediyo bi taraftan burnunu çekiyo kardeşlerim herkes bi gör(babam bile ağlıcak nerdeyse)..geceye bincez uçağa..kayınvalimdem telefon üstne telefon..neymiş eşimin amcası gelecekmiş oraya gitmmemiz lazımmış.halbuki 1 gün önce gördük onları..neyse eşime emretti o gitti tabii.sonra telfn yine benimde gelmem gerekiyomuş.anne ben gelemsem olmaz mı zaten yeni gördük dedim.hem valiz hazılıyorum( ki zor bi iş.tek tek hazırla tartıya koy tart.22kg mı geçmemesi lazım.geçerse atıyolar çöpe)hem de gözyaşlarımı tutamıyorum..elim yüzüm kıpkırmızı..bana ne dedi;"olmaz geleceksin mecbur"..düşünebiliyomusun.gözümün yaşıyla gittim salak saçma muhabbetlerini dinledim geri eve gelip eşya hazırladım...geri aylaya ağlaya ayrıldık..son dakikalarımı bile ailemle geçirmem izin vermedi...
ben de napıyorum artık herşeye "tamam hıhı olur"deyip geri kendi bildiğimi okuyorum..sana tavsiyem sen de öle yap.hem dediğini yapmış oluyosun hem de kendi istedğn oluyo..canbazlık anlıcan..
ayy canım yaa kıyamam..insanın çok zoruna gidiyor boyle seyler.. bılıyorum ablamda almanyada benım bavulu hazırla tartı vs.. benım ablamnda senın gibi ordan gelır (k.validesıyle kalıyor) sadece 1 gece bizde yatma hakkı var TRde bile k.validesıyleyaa yuhh dıyor ınsan yaa..
bende artık oyle yapıcam cunku iç bi zaman yaranamadım!! bakalım gelın nasıl oluyormus gorsunler..

ben annesine zorla gönderiyorum nankör kocamı :delphin:

Benim de babam düşkün anneCİĞİne, lise öğrencisi gibi
yönlendiriyor koskoca adamı.. Pes yanii..:dilcikar: zaten ben de
sevmem buruşuk muşambayı hıh! Saygıyı haketsin de, saygı
göstereyim ayy yine depreşti sinirlerim..

Ayy çok pardon, evliler demişsiniz ama ben dikkat etmemişim..:kedi:
Ben de annemin adına cevap yazmış olayım o halde..:)

aslında demek istedigim, sizin isinize engel oluyor mu bu durum yani yapmak istediklerinizi engelliyor mu
mesela tam bi yere gitmek icin plan yaptiniz mesela sinemaya, tam o anda annesi cagiriyor ufak bi is icin, atiyorum surdan su alincak vs, esiniz de hemen sinemayi iptal edip oraya kosar...bu gibi seyler
kayınvalidem gereksiz hiç bir şey için aramaz bizi..
planımız varsada bozulmasını ancak ciddi bir durum olursa ister..
sanırım kayınvalide ile ilgili bir durum bu birazcıkda..iyi niyetini bildiğim içinde ben her ne olursa olsun eşim bir şey için koşuşturuyorsa o an gereklidirde koşuşturuyor diyebilirim..

Benim de babam düşkün anneCİĞİne, lise öğrencisi gibi
buruşuk muşamba mı??
çok ayıp..:olmaz:

Benim de babam düşkün anneCıĞıne, lise öğrencisi gibi

siz babaanneniz hakkkinda böyle konusuyorsaniz sizin torunlariniz sizin hakkinizda nasil konusucak cok merak ediyorum,
eminim güzel seyler söylemiyecekler
..:umursamaz:

evlendikten sonra daha da fazla oldu benimde.......ilk 2yıl alışmakta zorlandım
çok üzüldüm.şimdi ise rahatım çünkü bende ona o değeri veriyorum.gözümdeki değeri farklı artık
acıtmıyor beni..................

merhabalar bende 2 yıllık evliyim balayımız hariç kayınvaldem heryere çanta gibi yanımızda geliyor.Tatil,alışveriş.gezme,yemek kısacası aklınıza gelebilecek her yere tabi davet eşimden geliyor oda hiç hayır demiyor.Aslında çok sinir oluyorum ama elden bişiy gelmiyor sölesem bu sefer eşim niyeki?kısacası herkesde bir kayınvalde derdi var

evliliğimizin ilk 2 yılı bu konularala gecti ben hergün ağladım kimse görmedi gözyasımı eşim hep destek olmaya yanımda olmaya calıstı ve olduda. ilk zamanlar diyorum simdi cok sükür böyle seyler yasamıyoruz mesela eşim bana birseyler alır örnek:abur cubur falan kayınvalıdem sürekli sen yokken bize alırdı falan v.s. v.s.
eşimin basının etini yiyordum ses çıkarmıyordu annesinin babasının yaptıklarına dediklerine ben isyan bayragını cekinceye kadar. birgün dayanamadım ve ben gdiyorum oolmuyor olmayacak artık dedim oda bana onlar benim annem babam dedi tepemden kaynar sular aktı benimde annem babam var ama asla evime karısmaz bizi huzursuz etmezler
ama sabrettim suan kayınvalidemler bizden cok uzakta oturuyolar ve artık eşim müdahale etmelerine izin vermiyor. koruyor savunuyor ezdirmiyor beni zaten ben bi gerceğin uzun zamandır farkındayım bi kadının kocası sahip cıkmadımmı kimse o kadını umursamıyor.
allah hepimizi korusun sabır versin çok zor bi gecis süreci allah yeni evlenecekelre bol bol sabır versin bu türlü olaylar yasayacak olanlara

Kusura bakmayın ama bence hak eden biri için, az bile!!!senağlama

kayınvalidem gereksiz hiç bir şey için aramaz bizi..
planımız varsada bozulmasını ancak ciddi bir durum olursa ister..
sanırım kayınvalide ile ilgili bir durum bu birazcıkda..iyi niyetini bildiğim içinde ben her ne olursa olsun eşim bir şey için koşuşturuyorsa o an gereklidirde koşuşturuyor diyebilirim..

buruşuk muşamba mı??
çok ayıp..:olmaz:

sanırım sizin başınızda benim babaannem gibi biri yok ve o yüzden böyle düşünmeniz normal tabi. Üstelik, ben torunlarıma babaannemin bana, bize yaptıklarının hiç birini yapmayacağım. asla!!:olmaz:

siz babaanneniz hakkkinda böyle konusuyorsaniz sizin torunlariniz sizin hakkinizda nasil konusucak cok merak ediyorum,
eminim güzel seyler söylemiyecekler
..:umursamaz:

sanırım sizin başınızda benim babaannem gibi biri yok ve o yüzden böyle düşünmeniz normal tabi. Üstelik, ben torunlarıma babaannemin bana, bize yaptıklarının hiç birini yapmayacağım. asla!!:olmaz:

etme bulma dünyasi

ne olursa olsun o sizin büyügünüz, sevmezsiniz gitmezsiniz görmezsiniz ayri ama öyle konusmak da hic hos degil

benim de dedemin bize yapmadigi yok ama ben dedem hakkinda hic öyle konusmadim, konusmam

büyük lokma ye ama büyük konusma

:umursamaz:

valla benim eşimde ailesini her erkek gibi sever sayar ama bizim artı ayrı bir aile olduğumuzun farkındsdır ve asla kendi işlerimize ailesini karıştırmaz. Hatta gelip gitmelerine limit bile koydu eşim. Aynı şehirde oturuyoruz ve hatta bazen ben derim eşime annen ara yada annene gidelim diye.. İlgileniyoruz elbette ama içli dışlı da değiliz. Sinemamıza gideriz, gezeriz, onlara da gideriz her daim onlarla değiliz. Onlarda çok anlayışlılar.. Kayınvalidem pek ilgisizliğe gelemez ame en ufak bir ilgide ona yeter. Hem bu yılbaşında da kendisi dedi bize gelmeyin bu sefer eğlenmeye gidin sıkılmayın bizimle diye.. Öocuk omadan tadını çıkartın diyor bizde öyle yapacağız. Bence bir erkeğin bu ayrımı iyi yapması lazım...

Evet, ben de bir zamanlar çok severdim babaannemi.. Ondan 1 dk bile ayrı kalamazdım ama çok sevginin nefreti de büyük oluyor. Gidip görmemem mümkün değil, malesef mecburen gitmek zorundayım.ayrıca büyük konuştuğumu zannetmiyorum.insanların evin içinde ne yaşadıkalrını hiç kimse bilemez.

etme bulma dünyasi

ne olursa olsun o sizin büyügünüz, sevmezsiniz gitmezsiniz görmezsiniz ayri ama öyle konusmak da hic hos degil

benim de dedemin bize yapmadigi yok ama ben dedem hakkinda hic öyle konusmadim, konusmam

büyük lokma ye ama büyük konusma

:umursamaz:

Back
X