- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
Kisiye göre degisir ama cogu düskün :umursamaz:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım benim Allah kayınvalidene hidayet nasip etsin ne diyeyim. Allah kayınvalidenin ve eşinin yüreğine bir parça vicdan versin.Ne biçim insanlar var çok üzüldüm canım. Çok şükür benim kayınvalidem hamile oldugumu öğrendiği andan itibaren bana iş yaptırmadı çogu zaman yemek yapamıyorum kızımdan dolayı sağolsun hep yardımcı oluyor bana.
daha biz balayına gittik diye ona bi kudurdu zaten illa bişii çıkarmasa sasacaktım yani. en güzel gunlerımı zehır ettiler baska bişey değil.. neysekı uzagız onlara gerci tlfla hallediyorlar bişekılde işte..Anlamak zor bu kaynanaları hem oğlunu evlendirip hende gelinden kıskanan yaratıklar diyorum kusura bakma ama.Ya evlendirmeyin oturtun oğlunuzu dizinizin dibinde ne sinir bozucu balayından afedersin ama dandik bir konu için dönmek
ayy canım yaa kıyamam..insanın çok zoruna gidiyor boyle seyler.. bılıyorum ablamda almanyada benım bavulu hazırla tartı vs.. benım ablamnda senın gibi ordan gelır (k.validesıyle kalıyor) sadece 1 gece bizde yatma hakkı var TRde bile k.validesıyleyaa yuhh dıyor ınsan yaa..kızılcıklı benm kayınvalimde sennkine benziyo biraz. çenesiyle emirleriyle yeyip bitiriyo adamı.ben yurtdışında yaşıyorum geçen sene ilk kez tatile tr ye geldik.tatil bitti.döncez ben valiz falan hazırlıyorum annemlerdeym ağlıyorum hem de ne bilim zor ayrılmıştım ilk giderken de. ama herkese dokunsan ağlayacak annem bi taraftan bana yardım ediyo bi taraftan burnunu çekiyo kardeşlerim herkes bi gör(babam bile ağlıcak nerdeyse)..geceye bincez uçağa..kayınvalimdem telefon üstne telefon..neymiş eşimin amcası gelecekmiş oraya gitmmemiz lazımmış.halbuki 1 gün önce gördük onları..neyse eşime emretti o gitti tabii.sonra telfn yine benimde gelmem gerekiyomuş.anne ben gelemsem olmaz mı zaten yeni gördük dedim.hem valiz hazılıyorum( ki zor bi iş.tek tek hazırla tartıya koy tart.22kg mı geçmemesi lazım.geçerse atıyolar çöpe)hem de gözyaşlarımı tutamıyorum..elim yüzüm kıpkırmızı..bana ne dedi;"olmaz geleceksin mecbur"..düşünebiliyomusun.gözümün yaşıyla gittim salak saçma muhabbetlerini dinledim geri eve gelip eşya hazırladım...geri aylaya ağlaya ayrıldık..son dakikalarımı bile ailemle geçirmem izin vermedi...
ben de napıyorum artık herşeye "tamam hıhı olur"deyip geri kendi bildiğimi okuyorum..sana tavsiyem sen de öle yap.hem dediğini yapmış oluyosun hem de kendi istedğn oluyo..canbazlık anlıcan..
kayınvalidem gereksiz hiç bir şey için aramaz bizi..aslında demek istedigim, sizin isinize engel oluyor mu bu durum yani yapmak istediklerinizi engelliyor mu
mesela tam bi yere gitmek icin plan yaptiniz mesela sinemaya, tam o anda annesi cagiriyor ufak bi is icin, atiyorum surdan su alincak vs, esiniz de hemen sinemayi iptal edip oraya kosar...bu gibi seyler
buruşuk muşamba mı??Benim de babam düşkün anneCİĞİne, lise öğrencisi gibi
yönlendiriyor koskoca adamı.. Pes yanii..:dilcikar: zaten ben de
sevmem buruşuk muşambayı hıh! Saygıyı haketsin de, saygı
göstereyim ayy yine depreşti sinirlerim..
Benim de babam düşkün anneCıĞıne, lise öğrencisi gibi
yönlendiriyor koskoca adamı.. Pes yanii..:dilcikar: zaten ben de
sevmem buruşuk muşambayı hıh! Saygıyı haketsin de, saygı
göstereyim ayy yine depreşti sinirlerim..
kayınvalidem gereksiz hiç bir şey için aramaz bizi..
planımız varsada bozulmasını ancak ciddi bir durum olursa ister..
sanırım kayınvalide ile ilgili bir durum bu birazcıkda..iyi niyetini bildiğim içinde ben her ne olursa olsun eşim bir şey için koşuşturuyorsa o an gereklidirde koşuşturuyor diyebilirim..
buruşuk muşamba mı??
çok ayıp..lmaz:
siz babaanneniz hakkkinda böyle konusuyorsaniz sizin torunlariniz sizin hakkinizda nasil konusucak cok merak ediyorum,
eminim güzel seyler söylemiyecekler..:umursamaz:
sanırım sizin başınızda benim babaannem gibi biri yok ve o yüzden böyle düşünmeniz normal tabi. Üstelik, ben torunlarıma babaannemin bana, bize yaptıklarının hiç birini yapmayacağım. asla!!lmaz:
etme bulma dünyasi
ne olursa olsun o sizin büyügünüz, sevmezsiniz gitmezsiniz görmezsiniz ayri ama öyle konusmak da hic hos degil
benim de dedemin bize yapmadigi yok ama ben dedem hakkinda hic öyle konusmadim, konusmam
büyük lokma ye ama büyük konusma
:umursamaz: