- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.710
- 798
Ümitli böyle de pek güzeliz ya boşver :)
Millet diyo saten gecelik ,seksi tayt bilmem ne. Hadi kizlar itiraf edin. Diz izi olmuş esofman, parmagi yirtik corap, yemek kokusu sinmis camasir suyu damlamis t shirt giydiginizi...
Kiz bende öyleyim genelde. Disaridan geldigim zaman, tekrar cikmiyacagimi bildigim halde o kiyafetlerle otururum. Makyajimi silmeye üsenirim. Bence aileden görmeyle bi alakasi yok. Bizim ailede kiyafetlerle dolasan bi benim bir de babam. Gerisi disaridan geldigi an rahat kiyafetler giyer.Kotla falan dolasıp gec uyumasına ragmen o sekılde oturan ınsanlar tanıyorum.hatta evde ayakkabıyla makyajla dolasan..hep fılmlerde olur sanardım boyle tıpler ama annemlerın bır komsusu var.kadın gostermelık degıl kendı aılesınden boyle gormus.ben o zaman lıseye gıdıyordum.kadının babası emeklı albaydı,esı de aynı.yaslı yanı annemlerımız gıbı.genc olup da gosterıs derdınde degıl.kac kez cat kapı evlerıne gıtmıstım kadın dısarı cıkacak gıbıydı.bır de o kadar kıbardı kı erkek olsam kızına talıp olurdum anasına bak kızını al mantıgından.kadın rahatsız olmuyor demek.oyle alısmıs.
ıyy demii...
hep sizin yüzünüzden, kk.ye daldım kendimi unuttumm
Usumuyo muydun kız ?:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?