evliler evde ne giyiyorsunuz ?

Millet diyo saten gecelik ,seksi tayt bilmem ne. Hadi kizlar itiraf edin. Diz izi olmuş esofman, parmagi yirtik corap, yemek kokusu sinmis camasir suyu damlamis t shirt giydiginizi...

Ben giyiyorum yalan yok. İtiraf ediyorum.
Yine de eşimden daha bakımlı ve seksiyim ama hahahaha kendime haksızlık edemem..

ben insanın ve kıyafetlerin temiz olmasından yanayım,malesef öyle şıkır şıkır giyinemiyorsunuz herzaman
badi,eşofman giyerim hep ,pantolonla rahat edilmiyorki
yırtık sökük olmayacak kıyafetlerin, hemen dikeceksin
evlenmeden önce bende ne kıyafetler aldım
öylece duruyor,e kilo alıncada sığmıyorsun içine
önceleri süslenirdim,şimdi süslenmiyorum
benimde kıyafetlerimin hepsi çamaşır suyu oldu : )
aslında iş yaparken bir tane çamaşır sulu giysin olacak ,onu giyeceksin herzaman.

ben taytla geziyorum üzerimede hafif kalçamı örtecek bady. hem rahat hemde eşim bayılıyorum bu taytlarına senin der kimi erkek dar sever kimi kısa dekolte eşine göre ayarlarsın sende

Kiz bende öyleyim genelde. Disaridan geldigim zaman, tekrar cikmiyacagimi bildigim halde o kiyafetlerle otururum. Makyajimi silmeye üsenirim. Bence aileden görmeyle bi alakasi yok. Bizim ailede kiyafetlerle dolasan bi benim bir de babam. Gerisi disaridan geldigi an rahat kiyafetler giyer.

Yaz kış şortla yatarım misler gibi,evdede bakımlıyımdır süslenir püslenir eşimi karşılarım.
Bir süre öyle oturur sonra yatak kıyafetimi giyerim,oda altı üstü farklıdır

benim yatak pijamam ayrıdır, evin içinde giydiklerim ayrıdır... kışın tayt üstüne evde giyilmelik tuniklerim var onlardan giyerim, yazın efil efil eteklerim ve bir tşört.. zaten çalıştığım için işten makyajlı geliorm yatarken temizlerim.. dolayısıyla evde süklüm püklüm dolaşmamış oluyorum..
tabi hepimiz insanız gün gelio halsiz olduğum evde pijama ile gezdiğim de oluo o kadar kusur kadı kızında da olur

evde rahat şeyler giymek lazım azizim. eşofman, tayt üzerine penye gibi şeyler işte. ama çamaşır sulu, yırtık, ağzı burnu bi yere kaymış şeyler giymemek lazım derim. hem eşe iyi görünmek hem ani kapı çalmalarına hazırlıklı olmak için dikkat edilmeli bence.beyler aynı özeni göstermiyorlar ama napalım bizim dikkat etmemiz lazım. arada kapıcı karısı gibi gezdiğim de yok değildir hani:) üstümde çapulların varsa acayip panik oluyorum kapı çalınınca.
evde iki dirhem bir çekirdek olayı zannımca bi dizilerde var.

Tayt kapri klasik gri eşofman:)
Tisört. Hırka..

bekarken ne giyiyorsan evlenincede onu giyersin. erkek milleti özeniyomu sanki kışın eşofman yazın atlet donla geziyolar.
senin giyimininle değil bütününle sevecek bi eşin olsun. evlendikten sonra ne giycem diye değil eşim böyle bi insanmı diye düşün bence değilse hiç evlenme.
evin içinde kot giymeyi bırak dışrda bile kotgiymem ben çok rahatsız çünkü bol paaça olursa öyle giyiyorum
yazın neredeyse çıplak geziyorum ama eşime seksi görünmek istediğim için değil, sıcaktan bunladığım için bekaerken en büyük hayalimdi sıcak havada evin içinde özgürce gezmek
kış içinde bu polarlar çok güzel sıcacık

aklıma bi an aşkı memnudaki akşam yemekleri geldi abiyeler ve topuklu ayakkabılar iğrençççç.... Ben tayt ve tunikler giyerim kendimi hem rahat hissederim hemde salaş olmam eşimde bu tarzımı beğenir eşofmanı sadece spora giderken giyerim yada dışarıya yürüyüşe çıkarken.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…