Evliler, nasıl bir insanla tüm vaktinizi geçirebiliyorsunuz?

Aurora90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2021
614
571
53
35
Ay belki saçma bir soru olacak bilemedim, bu birazda dertten öte aslında benim merak ettiğim birşey.

Ben 31 yaşında bazen evlilere özeniyorum, ve ne zaman ne zaman olacak diye bekliyorum, ama bazende yalnızlıkla konforluyum..

Sürekli biri ile aynı evde olmak, her gün beraber uyumak zor değil mi? Örneğin, gece uykunda gaz çıkarırsın, tuvalette kaka yaparken gürültü olur, ya da yorgun bir gün sonunda gece horlama ihtimalin vardır, ağzın kokar sabahları yada bir yemekten sonra, bazen zaten evdesin diye banyo yapmaya erinir yapmazsın ter kokarsın, ya da an gelir geğiresin ya da burnunu karıştırasın gelir... Ne bileyim böyle uzar gider. Sürekli evde biri olsa, tırnağımı nerede keseceğim, nerede ağda yapacağım? Nasıl konforlu uyuyacağım, çünkü uyku halinde her ihtimal var ..Ben yalnız yaşamaya alışmış biri olarak, başka biri ile her gün aynı evde aynı yatakta olmak, evililk, korkutucu geliyor bazen, çünkü bunlar özgürlükler aslında. Nasıl yönetiyorsunuz?

Gerçi annem ve babamdan yola çıksam, annemin hiç gaz çıkardığını geğirdiğini falan duymadım, yada tırnağınıda nerede kesiyor, hiç dikkatimi çekmedi belki gizleniyordur, belkide o benden daha kibar biridir, bilemiyorum yada ben uzun süre yalnız yaşamaya alıştığımdan, gaz ihtiyacım geldiğinde tuvalete koşma ihtiyacı duymuyorum, artık bunlar rahatlık ve alışkanlık olmuş evin heryerinde.

Geçen bir arkadaşım bana misafirliğe geldide şehir dışından, ve benim ev studio olduğundan ve yer olmadığından beraber aynı yatakta uyuduk, gece horlamışım Ve o beni dürtmüşş uyandırmaya çalışmış falan bide videoya almış, sabah gösterdi horlamalarımı. Horladığımı bile bilmiyordum o zaman kadar. Anam kocam horlamasa ben horluyorum, çok itici değil mi bir daha ben biri ile nasıl uyurum?

Utandım soruyu sorarken ha.. ama böyle

Son düzenleme:
Ya belki abart sen de cicibebe diyeceksiniz ama ben erkek arkadaşımın horlaması olmadan uyumakta çok zorlandım 2 aydır mesela Püfler o uyurken güle güle uyurum onun nefesiyle.

Diğerleri de o kadar doğal insani seyler ki bir süre sonra gözünüz görmüyor hiçbir şeyi. Uyurken gaz çıkarmışsınız eee nolcak. Insanlik halidir yani bunlar takılmıyor birlikte yaşarken. Kasten yapmıyorsa takılınmaz yani

Uyku konusunda da biz biraz sarılıp arkamızı döner uyurduk mesela. Öyle uyuyabiliyor çünkü benimki. Yani bu saydıklarınız evlilikte en son sorun olacak şeyler. En azından benim için öyle

Bu kadar detay hiç düşünmüyoruz valla. Aksine bu hayatta en çekinmediğim, yanında en kendim olduğum insandır kendisi. Doğurdum kanamam var ameliyatlıyım annem değiş eşim kalsın istedim. Bir tek ondan çekinmem rahat ederim. Eşim de öyle. Hayat uzun bir yolculuk. Basit hastalıklarda da yanımda, çok sarhoş olup kusarsak da birbirimize bakarız, gripten kalkmadan yattığında da sümüklü mendillerinden tiksinmem. Şu hayatta en tiksinmediğim iki insan eş ve çocuktur. Evlenince böyle aman gaz tırnak düşünmüyorsun. Benim içim kolum bacağım gibi bir adam, en samimi olduğum insan. Neden çekineyim ki her halimi gören tek insandır. Ben de öyle.
Ayrıca tırnak zaten salonda fln kesilmez ki, ben bekarken de banyoda keserdim. Sıçrama yapar diye

Bende çok merak ediyorum ve bir de uzun yıllar birlikte olanlar sıkılmıyor mu hiç? Yalnızlık inanılmaz konforlu gerçekten..
11 yıldır aynı insanla beraberim. Hiç sıkılmadım. Ki yazları 2 ay evde beraberiz hep. 24 saat hem de. Pandemide de hep başbaşa evdeydik
Neden sıkılalım ki? Bana bu da ilginç geliyor. İnsan sevgilisinden eşinden sıkılır mı? Sevgiliyken de evlensek de hep dip dibe olsak derdik. Özlerdik. Aksine iki üç gün görmesem özlerim. İnsan sevgilisini özlemez mi? Yanında istemez mi?

Arkadasinizda mobese besirden halliceymis yani soyleseydi de ikna olurdunuz videoya gerek yokmus

Ay özlemek ve beraber olmak istemek başka bişey, bende beraber olduğum insanı özlerim ve her an beraber olmak isterim. Ama aynı evin içinde birkaç gün geçirince içimden 'ay en azından 1 günlüğüne gitsede rahat etsem' diye içimden geçiriyorum . Geceleri çok derin uyuyamıyorum, gaz ve başka kazalar olmasından korktuğumdan . Bence tiksindirici olabilir gibi geliyor. Çünkü bazen yalnız uyuduğumda kendi gaz sesime uyandığım oluyor Ay iğrenç gelmiş gibi olabilir özür dilerim ama..

Tırnak keserken neden saklanıyoruz, onu hiç anlamadım.
tiksinç değil mi? ben öğrenciyken falan paylaşımlı evlerde kaldım birkaç kişi ile olan, ve tiksiniyordum. Sanki kocam olsa ve yakınında tırnak kessem ve o benim tırnağımı çöpte falan görürse benden tiksinirmiş gibi geliyor

Çok takıntılısınız bence. Ben hiç uykumda gaz çıkarıp çıkarmadığımı bilmem. İnsan derin uykudan nasıl gaz sesine uyanabilir ki?
Bu kadar da takmayın. İnsanlık hali. Biz gaz kaçırsak da hahah höhöh diye birbirimizle dalga geçiyoruz öyle hassas bir çift değiliz. Ondan sizi anlamam mümkün değil.

Tırnak mı tiksinç?
Ne bileyim hassas kabul edilebilecek bir insanım ama tırnak keserken dikkatli olmak gerekeceğini hiç düşünmezdim
Böyle de yaşanmaz ya.

Ne tiksinmesi ya hu?Ben normalde çoğu şeyden tiksinen bir insanım ama eşimin hiçbir şeyinden tiksiniyorum.İnsan tiksindiği biriyle neden evlensin ki?

Uzun yıllardır beraberiz şükür ne sevgililikte ne evlilikte sıkıldım Allah huzurlu yıllar versin. Yeri geliyor birbirimize alan da tanıyoruz sonuçta o hem cinsleriyle görüşüyor ben de öyle iğrenme de yoktur sonuçta hayat arkadaşıyız. Allah düşürmesin ama yaşlılıkta da birbirimizin altını alıcaz belki kim bilir. Neden tiksineyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…