- 12 Mart 2019
- 16.271
- 35.814
- 598
Kocacılıkta senle kapışırız borellusNiye sıkılayım,o evde yokken sıkılıyorum.
Yok ya,o kadar kocaci da değilim aslında ama evde yokken özlüyorum keratayıKocacılıkta senle kapışırız borellus
Benden daha çok evliliği seven bir de sen varsın koca sitede
Ayrıldıktan sonra 5 yıl köpekler gibi acı çektiğim sevgilimden bile sıkılırdım ben, tatile gitme tarihini iple çekerdim11 yıldır aynı insanla beraberim. Hiç sıkılmadım. Ki yazları 2 ay evde beraberiz hep. 24 saat hem de. Pandemide de hep başbaşa evdeydik
Neden sıkılalım ki? Bana bu da ilginç geliyor. İnsan sevgilisinden eşinden sıkılır mı? Sevgiliyken de evlensek de hep dip dibe olsak derdik. Özlerdik. Aksine iki üç gün görmesem özlerim. İnsan sevgilisini özlemez mi? Yanında istemez mi?
Ay evet ben tiksiniyordum. En azından o beraber yaşadığım kızlardan. Onların saç kılını falan banyoda görüncede tiksiniyordum. Herhalde kocam olunca ondan tiksinmem ama ya o benden tiksinirse?Tırnak mı tiksinç?
Ne bileyim hassas kabul edilebilecek bir insanım ama tırnak keserken dikkatli olmak gerekeceğini hiç düşünmezdim
Böyle de yaşanmaz ya.
Siz hiç aşık olmamışsınız.Ay evet ben tiksiniyordum. En azından o beraber yaşadığım kızlardan. Onların saç kılını falan banyoda görüncede tiksiniyordum. Herhalde kocam olunca ondan tiksinmem ama ya o benden tiksinirse?
Çok titiz bir insanda değilim ama kişisel şeylerden tiksiniyorum
Başkasının tırnagından pisliğinden tabikide tiksinirsiniz evli olmak demek bordo bereli olmak demek değil biz de başkalarının pisliğinden tiksiniyoruz.tiksinç değil mi? ben öğrenciyken falan paylaşımlı evlerde kaldım birkaç kişi ile olan, ve tiksiniyordum. Sanki kocam olsa ve yakınında tırnak kessem ve o benim tırnağımı çöpte falan görürse benden tiksinirmiş gibi geliyor
Bilemedim belki doğru kişi değildi belki siz evlilik insanı değilsiniz.Ayrıldıktan sonra 5 yıl köpekler gibi acı çektiğim sevgilimden bile sıkılırdım ben, tatile gitme tarihini iple çekerdimannemler 44 yıldır evliler emeklilikten beri de 7/24 birlikteler onlara soruyorum yanlarına gittikçe onlarda sizin gibi "saçmalama" diyor
Tiksinmez merak etmeyin, daha nelerden nelerden tiksinmez hatta.Ay evet ben tiksiniyordum. En azından o beraber yaşadığım kızlardan. Onların saç kılını falan banyoda görüncede tiksiniyordum. Herhalde kocam olunca ondan tiksinmem ama ya o benden tiksinirse?
Çok titiz bir insanda değilim ama kişisel şeylerden tiksiniyorum
Ya bilemiyorum. Belki kadınsal şeyler daha tiksinç olabililiyor. Ben başka kızlarla yaşarken çok tiksinirdim banyoda gördüğüm saçtan yada çöpteki kesilmiş tırnaklardan, kokudan vs. Ben temizler, saklardım herşeyimi mesela bu yüzden. Belki eşim olsa bende tiksinmem, çünkü erkeklerin kılı tüyü çok dökülmüyor, ve horlamalar bana batmıyor pek. gaz çıkaran olmadı dahaNe tiksinmesi ya hu?Ben normalde çoğu şeyden tiksinen bir insanım ama eşimin hiçbir şeyinden tiksiniyorum.İnsan tiksindiği biriyle neden evlensin ki?
Eşim askerlik anılarını anlatır arada,midem ağzıma gelerek dinlerim.Üniversite yıllarının da pek farkı yok aslında.Bunlari düşününce,karısı çiçek gibi gelir o adamaTiksinmez merak etmeyin, daha nelerden nelerden tiksinmez hatta.
Erkek sonuçta.
Yani evet, hastalık bambaşka birşey. Ama gecenin ortasında zzoortt ve bir koku. Hiç mi olmuyor? ya da olunca diğer taraf nasıl tepki veriyor?Hayır hiç sıkılmadım hayır tiksinmiyorum hayır benden tiksinir diye korkmuyorum
Bu evlendiğiniz insan ile de ilgili.
Yazın zehirlendim yazıp ta tüm site benden tiksinsin istemem o kdr kotuydum ki bayılıyormusum tam tersi eşimin ödü patlamış bisey oldu diye
Hayatta hep iyi gün yok ameliyat sonrası gaz mesela en büyük sevinç kaynağıdır herkes bekler hasta rahatlasın ister
Biraz rahat olun hiç gerek yok bunlara takilmaya
Evlilik insanı değilim evet gerçi istesem de evlenemem bu ülkedeBilemedim belki doğru kişi değildi belki siz evlilik insanı değilsiniz.
Ama bir süre sonra eş vücudunuzun bir parçası gibi oluyor. Yani gelse de şunu anlatsam diye bekliyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?