Evliler, nasıl bir insanla tüm vaktinizi geçirebiliyorsunuz?

Ayrıldıktan sonra 5 yıl köpekler gibi acı çektiğim sevgilimden bile sıkılırdım ben, tatile gitme tarihini iple çekerdim annemler 44 yıldır evliler emeklilikten beri de 7/24 birlikteler onlara soruyorum yanlarına gittikçe onlarda sizin gibi "saçmalama" diyor

Tırnak mı tiksinç?
Ne bileyim hassas kabul edilebilecek bir insanım ama tırnak keserken dikkatli olmak gerekeceğini hiç düşünmezdim
Böyle de yaşanmaz ya.
Ay evet ben tiksiniyordum. En azından o beraber yaşadığım kızlardan. Onların saç kılını falan banyoda görüncede tiksiniyordum. Herhalde kocam olunca ondan tiksinmem ama ya o benden tiksinirse?
Çok titiz bir insanda değilim ama kişisel şeylerden tiksiniyorum

yani kocamdan sıkıldım mı diye düşündüm şimdi, yok valla hiç sıkılmadım, öyle ev arkadaşlığı ya da ortak ev gibi bişi değil ki ya evlilik.

gerçekten bi çok şeyi görmüyorsun şimdi sen söyledin bunlar hiç dikkatimi çeken ya da midemi bulandıran olaylar değiller.

Siz hiç aşık olmamışsınız.

Başkasının tırnagından pisliğinden tabikide tiksinirsiniz evli olmak demek bordo bereli olmak demek değil biz de başkalarının pisliğinden tiksiniyoruz.
Kocanızın tırnağından tiksinecekseniz nasıl sevişeceksiniz?

Son düzenleme:
Bilemedim belki doğru kişi değildi belki siz evlilik insanı değilsiniz.
Ama bir süre sonra eş vücudunuzun bir parçası gibi oluyor. Yani gelse de şunu anlatsam diye bekliyorum bazen

Tiksinmez merak etmeyin, daha nelerden nelerden tiksinmez hatta.
Erkek sonuçta.

Adam uyurken yarı uyanık olan ben adamın suratına hapşurdumdüşününce çoook iğrençççç.

Çok hastaydım.Ve adam buna hala ara ara gülüyor. Yani öyle 7 24 aşkum böceeeeem olmuyo.

Birlikte dedikodu yapmak,sınırsız saçmalamak,kimsenin gülmeyeceği şeye haykıra haykıra gülmek. Yani düşününce horlamaya gelene kadar neler paylaşıyoruz.En sinirli halini de görüyorsun,hasta halini de,aşk dolu halini de.
Ben evliliğe hangi gözle baktığımıza göre değişir diyorum. Ben o gözle hiç bakmadım. Siyam ikizi de değiliz.Sürekli dip dibe olmak,gaz çıkartmanın ya da horlamanın ötesinden baktım.

Fazla horlama can sıkıcı olabilir ama:)

Hayır hiç sıkılmadım hayır tiksinmiyorum hayır benden tiksinir diye korkmuyorum
Bu evlendiğiniz insan ile de ilgili.
Yazın zehirlendim yazıp ta tüm site benden tiksinsin istemem o kdr kotuydum ki bayılıyormusum tam tersi eşimin ödü patlamış bisey oldu diye
Hayatta hep iyi gün yok ameliyat sonrası gaz mesela en büyük sevinç kaynağıdır herkes bekler hasta rahatlasın ister
Biraz rahat olun hiç gerek yok bunlara takilmaya

Ne tiksinmesi ya hu?Ben normalde çoğu şeyden tiksinen bir insanım ama eşimin hiçbir şeyinden tiksiniyorum.İnsan tiksindiği biriyle neden evlensin ki?
Ya bilemiyorum. Belki kadınsal şeyler daha tiksinç olabililiyor. Ben başka kızlarla yaşarken çok tiksinirdim banyoda gördüğüm saçtan yada çöpteki kesilmiş tırnaklardan, kokudan vs. Ben temizler, saklardım herşeyimi mesela bu yüzden. Belki eşim olsa bende tiksinmem, çünkü erkeklerin kılı tüyü çok dökülmüyor, ve horlamalar bana batmıyor pek. gaz çıkaran olmadı daha soğur muyum tiksinir miyim bilemedim. Ama ya o tiksinirse?

Yanında sıkıldığın insanı sevmiyorsundur net. Evlilik her durumda beraberliği getiriyor bence mucizevi bir şekilde. Evet en mahrem anları beraber yaşıyorsunuz. Bu da bir keramet. Annenin dahi yanında soyunamazsın veya banyo yaparken çıplak görünmek istemezsin. Ama eş öyle değil. Hamilelikte eğilmekte zorlandığım için vücut temizliğimi o yaptı, tırnaklarımı da kesti. Doğumum da eşim banyo yaptırdı, sezeryan kesiğimi pansuman yaptırdı. Beni tuvalete götürdü yanımda bekledi. Gündelik zamanlarda elbette hanzolar gibi zart zurt olayları rahatsız eder insanı. Saygı da olmalı. Eşimin görüşlerini önemserim, muhabbet ederim çok,bazen saçmalarım, bazen ipin ucu epey kaçar kendim bile şaşırırım. Yanında saçmalayabildiğim kişi, kendimi kısıtlama ihtiyacı hissetmediğim ve sonradan yüzüne vurmayacak kişi eş olmalı zaten. Diğer türlüsü sıkıntı çok büyük sıkıntı.

Yani evet, hastalık bambaşka birşey. Ama gecenin ortasında zzoortt ve bir koku. Hiç mi olmuyor? ya da olunca diğer taraf nasıl tepki veriyor?

Geçirmiyoruz, kendimize ait hayatımız var.
Ondan olabilir mi?
Mesela bugün kocamı sadece 15 dk falan göreceğim, denk gelmeyeceğiz.

Bilemedim belki doğru kişi değildi belki siz evlilik insanı değilsiniz.
Ama bir süre sonra eş vücudunuzun bir parçası gibi oluyor. Yani gelse de şunu anlatsam diye bekliyorum bazen
Evlilik insanı değilim evet gerçi istesem de evlenemem bu ülkede ama aynı evde yaşama insanı da değilim diyelim. Ya da doğru kişiyle tanımadığım içindir belki de... Ama yine de ne bileyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…