Ay hiç yaşamadım ben bunu. Gece uykumda neden yüksek sesle gaz kaçırayım kiYani evet, hastalık bambaşka birşey. Ama gecenin ortasında zzoortt ve bir koku. Hiç mi olmuyor? ya da olunca diğer taraf nasıl tepki veriyor?
Ay belki saçma bir soru olacak bilemedim, bu birazda dertten öte aslında benim merak ettiğim birşey.
Ben 31 yaşında bazen evlilere özeniyorum, ve ne zaman ne zaman olacak diye bekliyorum, ama bazende yalnızlıkla konforluyum..
Sürekli biri ile aynı evde olmak, her gün beraber uyumak zor değil mi? Örneğin, gece uykunda gaz çıkarırsın, tuvalette kaka yaparken gürültü olur, ya da yorgun bir gün sonunda gece horlama ihtimalin vardır, ağzın kokar sabahları yada bir yemekten sonra, bazen zaten evdesin diye banyo yapmaya erinir yapmazsın ter kokarsın, ya da an gelir geğiresin ya da burnunu karıştırasın gelir... Ne bileyim böyle uzar gider. Sürekli evde biri olsa, tırnağımı nerede keseceğim, nerede ağda yapacağım? Nasıl konforlu uyuyacağım, çünkü uyku halinde her ihtimal var..Ben yalnız yaşamaya alışmış biri olarak, başka biri ile her gün aynı evde aynı yatakta olmak, evililk, korkutucu geliyor bazen, çünkü bunlar özgürlükler aslında. Nasıl yönetiyorsunuz?
Gerçi annem ve babamdan yola çıksam, annemin hiç gaz çıkardığını geğirdiğini falan duymadım, yada tırnağınıda nerede kesiyor, hiç dikkatimi çekmedi belki gizleniyordur, belkide o benden daha kibar biridir, bilemiyorumyada ben uzun süre yalnız yaşamaya alıştığımdan, gaz ihtiyacım geldiğinde tuvalete koşma ihtiyacı duymuyorum, artık bunlar rahatlık ve alışkanlık olmuş evin heryerinde.
Geçen bir arkadaşım bana misafirliğe geldide şehir dışından, ve benim ev studio olduğundan ve yer olmadığından beraber aynı yatakta uyuduk, gece horlamışımVe o beni dürtmüşş uyandırmaya çalışmış falan bide videoya almış, sabah gösterdi horlamalarımı. Horladığımı bile bilmiyordum o zaman kadar. Anam kocam horlamasa ben horluyorum, çok itici değil mi bir daha ben biri ile nasıl uyurum?
Utandım soruyu sorarken ha.. ama böyle
Yani evet, hastalık bambaşka birşey. Ama gecenin ortasında zzoortt ve bir koku. Hiç mi olmuyor? ya da olunca diğer taraf nasıl tepki veriyor?
Evet zor valla.evli değilim ama sağolsun erkek arkadaşım bizi zorla evli gibi yaşatıyor.aynı yatakta yatmak zor.çünkü erkekler bizden daha güçlü, büyük ve cüsseli olduğu için yayıldıkları ve alan ihlali yaptıkları zaman itekleyerek alanını geri kazanamıyorsun.yeri geliyor o pozisyon değiştirene kadar ufacık yerde yatmaya çalışıyorsun.gaz kaçırma arada oluyor.insanız deyip görmezden geliyorsunAy belki saçma bir soru olacak bilemedim, bu birazda dertten öte aslında benim merak ettiğim birşey.
Ben 31 yaşında bazen evlilere özeniyorum, ve ne zaman ne zaman olacak diye bekliyorum, ama bazende yalnızlıkla konforluyum..
Sürekli biri ile aynı evde olmak, her gün beraber uyumak zor değil mi? Örneğin, gece uykunda gaz çıkarırsın, tuvalette kaka yaparken gürültü olur, ya da yorgun bir gün sonunda gece horlama ihtimalin vardır, ağzın kokar sabahları yada bir yemekten sonra, bazen zaten evdesin diye banyo yapmaya erinir yapmazsın ter kokarsın, ya da an gelir geğiresin ya da burnunu karıştırasın gelir... Ne bileyim böyle uzar gider. Sürekli evde biri olsa, tırnağımı nerede keseceğim, nerede ağda yapacağım? Nasıl konforlu uyuyacağım, çünkü uyku halinde her ihtimal var..Ben yalnız yaşamaya alışmış biri olarak, başka biri ile her gün aynı evde aynı yatakta olmak, evililk, korkutucu geliyor bazen, çünkü bunlar özgürlükler aslında. Nasıl yönetiyorsunuz?
Gerçi annem ve babamdan yola çıksam, annemin hiç gaz çıkardığını geğirdiğini falan duymadım, yada tırnağınıda nerede kesiyor, hiç dikkatimi çekmedi belki gizleniyordur, belkide o benden daha kibar biridir, bilemiyorumyada ben uzun süre yalnız yaşamaya alıştığımdan, gaz ihtiyacım geldiğinde tuvalete koşma ihtiyacı duymuyorum, artık bunlar rahatlık ve alışkanlık olmuş evin heryerinde.
Geçen bir arkadaşım bana misafirliğe geldide şehir dışından, ve benim ev studio olduğundan ve yer olmadığından beraber aynı yatakta uyuduk, gece horlamışımVe o beni dürtmüşş uyandırmaya çalışmış falan bide videoya almış, sabah gösterdi horlamalarımı. Horladığımı bile bilmiyordum o zaman kadar. Anam kocam horlamasa ben horluyorum, çok itici değil mi bir daha ben biri ile nasıl uyurum?
yok ikna olmazdım belki, horlamadığıma dair bu güne kadar kendime o kadar güveniyordum kiArkadasinizda mobese besirden halliceymis yani soyleseydi de ikna olurdunuz videoya gerek yokmus
demekki bazen gürültülü oluyorki uyanıyorumÇok takıntılısınız bence. Ben hiç uykumda gaz çıkarıp çıkarmadığımı bilmem. İnsan derin uykudan nasıl gaz sesine uyanabilir ki?
Bu kadar da takmayın. İnsanlık hali. Biz gaz kaçırsak da hahah höhöh diye birbirimizle dalga geçiyoruz öyle hassas bir çift değiliz. Ondan sizi anlamam mümkün değil.
yok artık ya, koca odada koku nasıl gelsin burnunuza, insanlık hali hadi diyelim oldu gaz çıkarma ama siz çoook abarttınız benceYani evet, hastalık bambaşka birşey. Ama gecenin ortasında zzoortt ve bir koku. Hiç mi olmuyor? ya da olunca diğer taraf nasıl tepki veriyor?
Valla kuru bakliyat haftada bir iki mutlaka yerim ne eşimin ne benim gaz sesime uyandığım olmadı. Ki çocuktan sonra çıt sesine uyanan biri oldum ona rağmen. Bana garip bir takıntı gibi geldi.demekki bazen gürültülü oluyorki uyanıyorumTakıntı değil inanın, bu yalnızken olan şey, sıkçada oluyor.. Ne yediğinize bağlı sanırım
saygı çerçevesinde bütün herşeyi kabul etmek evlilik dediğimiz şey ama saygı bunu yitirdiğinizde iş çığırından çıkıyor gazını,kulağını ağdanı eşin yokken yapıyorsun ter kokma olayını duşla hallediyorsun yani hereşyin bi çaresi mevcut siz konfor. alanınızdan biraz çıkacaksınız fedakarlık isterAy belki saçma bir soru olacak bilemedim, bu birazda dertten öte aslında benim merak ettiğim birşey.
Sürekli biri ile aynı evde olmak, her gün beraber uyumak zor değil mi? Örneğin, gece uykunda gaz çıkarırsın, tuvalette kaka yaparken gürültü olur, ya da yorgun bir gün sonunda gece horlama ihtimalin vardır, ağzın kokar sabahları yada bir yemekten sonra, bazen zaten evdesin diye banyo yapmaya erinir yapmazsın ter kokarsın, ya da an gelir geğiresin ya da burnunu karıştırasın gelir... Ne bileyim böyle uzar gider. Sürekli evde biri olsa, tırnağımı nerede keseceğim, nerede ağda yapacağım? Nasıl konforlu uyuyacağım, çünkü uyku halinde her ihtimal var
ay belkide bilmiyorumyok artık ya, koca odada koku nasıl gelsin burnunuza, insanlık hali hadi diyelim oldu gaz çıkarma ama siz çoook abarttınız bence
eşimin oluyor, napıcam gülüyorum dönüp uyumaya devam ediyorum :)Yani evet, hastalık bambaşka birşey. Ama gecenin ortasında zzoortt ve bir koku. Hiç mi olmuyor? ya da olunca diğer taraf nasıl tepki veriyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?