Evliler, nasıl bir insanla tüm vaktinizi geçirebiliyorsunuz?

Yok sıkılmadım. Biz çok konuşan bir çift olduğumuz için bir araya gelince sürekli konuşuruz. Birbirimizin en iyi arkadaşıyız bir taraftan da. Sorunlarımızı paylaştığımızda birbirimizi hiç yargılamayız

Yani evet, hastalık bambaşka birşey. Ama gecenin ortasında zzoortt ve bir koku. Hiç mi olmuyor? ya da olunca diğer taraf nasıl tepki veriyor?

Valla biz dalga geçiyoruz şu an yiyemiyorum ama olurda kuru fasulye fln yersek kapıyı kapatmayalim ev havaya uçmasın diyoruz yahu gece gece hiç duymadım duysam da anlamam herhalde
Ama tabi ki çay içerken kimse karşılıklı orkestra kurmuyordur arada fark var

Evet zor valla.evli değilim ama sağolsun erkek arkadaşım bizi zorla evli gibi yaşatıyor.aynı yatakta yatmak zor.çünkü erkekler bizden daha güçlü, büyük ve cüsseli olduğu için yayıldıkları ve alan ihlali yaptıkları zaman itekleyerek alanını geri kazanamıyorsun.yeri geliyor o pozisyon değiştirene kadar ufacık yerde yatmaya çalışıyorsun.gaz kaçırma arada oluyor.insanız deyip görmezden geliyorsun
Tuvalate mevzusuna gelince.başlarda rahatsızlık oluyorsun.ama zamanla alışıyorsun.başka şansın yok çünkü.bir de hemen tuvaletten çıktıktan sonra seks yapmak falan isteyebiliyor.başlarda rahat edemiyordum ama zamanla iyi temizlenerek o işi de hallettim.haa büyük tuvaletini yapar yapmaz seks yaparken anüsüne parmak falan sokturamazsın tek dikkat etmen gereken bu.üzerinde birkaç saat geçmeden o uç bölge tam temizlenmiyor çünkü.
Yıkanmaya üşendiğin oluyor. iki taraf da zamanla bu konulardaki dikkatini yitiriyor zaten.evet sabahları ağzın kokuyor. Sabah yataktan kalkmadan seks isteyen erkek çok.çözüm fazla yüzgöz olmadan, öpüşmeden seks yapmak.
Horlama meselesi çok sıkıntı gereçekten.insan cinnet geçirecek gibi oluyor ama zamanla ona da alışılıyor.kisaca ben pek sevmiyorum ama gerek partner, gerek aile gerek başka etkenler sizi bu duruma itmiş olabiliyor.seve seve bilgsizlikten atılan da var, öyle olması gerektiğini düşünen de.aşırı romantik olup da sevdiğim adamla uyaniyorum cartı curtu yapan da.kişisel tercih.bana göre çok ideal değil.

Arkadasinizda mobese besirden halliceymis yani soyleseydi de ikna olurdunuz videoya gerek yokmus
yok ikna olmazdım belki, horlamadığıma dair bu güne kadar kendime o kadar güveniyordum ki Ama videoyu izleyincede bir ürperti geldi, ne biçim horlamışım hemde.. bide kız beni uyandırmaya susturmaya falan çalışmış tık yok

demekki bazen gürültülü oluyorki uyanıyorum Takıntı değil inanın, bu yalnızken olan şey, sıkçada oluyor.. Ne yediğinize bağlı sanırım

Yani evet, hastalık bambaşka birşey. Ama gecenin ortasında zzoortt ve bir koku. Hiç mi olmuyor? ya da olunca diğer taraf nasıl tepki veriyor?
yok artık ya, koca odada koku nasıl gelsin burnunuza, insanlık hali hadi diyelim oldu gaz çıkarma ama siz çoook abarttınız bence

demekki bazen gürültülü oluyorki uyanıyorum Takıntı değil inanın, bu yalnızken olan şey, sıkçada oluyor.. Ne yediğinize bağlı sanırım
Valla kuru bakliyat haftada bir iki mutlaka yerim ne eşimin ne benim gaz sesime uyandığım olmadı. Ki çocuktan sonra çıt sesine uyanan biri oldum ona rağmen. Bana garip bir takıntı gibi geldi.
Bende bir kuzende de var böyle takıntılar. Tam kapıdan çakmadan burnunda sümük var mi baktırır, iki lokma yese sürekli dişine baktırır bir şey var mu diye tuvalete girince on dakikada havalandırma açar bekler, ses gitmesin diye illa su açar müzik açar. Ailecek bize o da aşırı takıntılı geliyor. Kızıyoruz. Tuvalete gidince gelen sese oo diyecek biri yok, hepimiz yapıyoruz. Bu kadar dünya meselesi yapmak bana anlamsız geliyor. Ben de rahat bir insan olabilirim tabii de. Bu tip insani sesleri, sıvıları fln abartmıyorum. İnsanız elbette böyle kazalar olacak.

Hiç boyle şeyler dusunmedim. Tirnak keserken gizlenmek gerektigini de sizden duyuyorum ben evde manikur yaptigimda gayet eşimin onunde de yapiyordum.
Uyurken ne yaptiğimi da hiç dusunmedim acikcasi. Bu kadar detay takilmiyoruz.

Bana bir zarari yok ayni evde olmanin, ki ben yalnizliği seven insandim ama 8 bucuk yil oldu eşim evde yoksa sıkılıyorum gercekten.

ben 33 yaşında evlendim ve çok zorlandım bence bu biraz 30dan sonra evlenmekle ilgili, çünkü yalnız yaşamaya, kararlarını kendin almaya, paranı kendin harcamaya alışıyorsun, tüm bunları biri ile yapmaya alışmak zaman alıyor, ben ilk 3 ay çok zorlandım hatta pişman bile oldum, insan zamanla alışıyor :)

saygı çerçevesinde bütün herşeyi kabul etmek evlilik dediğimiz şey ama saygı bunu yitirdiğinizde iş çığırından çıkıyor gazını,kulağını ağdanı eşin yokken yapıyorsun ter kokma olayını duşla hallediyorsun yani hereşyin bi çaresi mevcut siz konfor. alanınızdan biraz çıkacaksınız fedakarlık ister

eee zaten bence eşin yanında bunlar yapılabilir

yok artık ya, koca odada koku nasıl gelsin burnunuza, insanlık hali hadi diyelim oldu gaz çıkarma ama siz çoook abarttınız bence
ay belkide bilmiyorum ama bi keresinde bi ex sevgilim evdeydi gece, ve müzik falan dinliyorduk biraz kendi halimizde takılmaya başlamıştık, o dans ediyor ben telefonda bişeylere bakıyorum falan, dalmış gitmişim, elim burun deliğime bile girmiş, bir kaç saniye sonra kafamı kaldırdım göze göze geldik. Çok utanmıştım.. Böyle şeyler olabiliyor bende. çok alıştım yalnız yaşamaya

Yeri geliyor ağda bandınızı kocanız çekiyor, yeri geliyor kocanızın kıllarını koyun gibi banyoya oturtup kırkıyorsunuz; kasmayın bu kadar. Ben iğneli epilasyon yaptırırken yarısını yaptırdım, yarısına randevu aldım. Bir süre öyle kaldı genital bölgem, benimki topsakal mı bıraktın diye dalga geçti, gülmekten karnımız ağrımıştı. Evlilik böyledir, yeri gelir dalga geçersiniz, yeri gelir arkadaş gibi birbirinizin ensesine şaplak atarsınız, yeri gelir tutkuyla sevişirsiniz. Böyle yaşanmaz her ayrıntıyı düşünerek.

eşimin oluyor, napıcam gülüyorum dönüp uyumaya devam ediyorum :)
çok horlarsa kaldırıp diğer odaya yolluyorum.
bilmiyorum ya eşten bunlar iğrenilecek soğunacak şeyler değil bence

Arkadaş zorla söyleyeceksiniz eşinin yanında hem zican hem kusan biri olarak kesin bilgi soğumuyor bide üstüne bayıldım adamı korkuttum
Sadece 3 gün dalga geçti bayrama ziyarete gidecektik arabama yaptırmam bak ne yapıyorsan yap kendini tut dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…