Evliler, nasıl bir insanla tüm vaktinizi geçirebiliyorsunuz?

Evliliğe 'nasıl osurucam' diye bakmak çok yüzeysel olur. Beraber hayat paylaşmaya hazır mıyım. Bi insana sürekli tahammül edebilmem için nasıl bi huyda olması lazım. Uyum yaklanırsa diğerleri çocuk oyuncagı

Ben de sizin gibi düşünüyordum ve 35 yaşında evlendim. Diş fırçalama, duş alma kısmını evlenmeden önce de çok dikkat ettiğim için, keza eşim de öyle bu konuda sıkıntı yaşamadık açıkçası tırnak kesme kısmını da salonun ortasında yapmıyorum, banyoda hallediyorum. Gaz olayı da insanlık hali kırk yılda bir iki tarafın da yapabileceği bir şey, bile isteye yapılmadığı müddetçe çok da sorun olacak bir şey değil. Şu an hamile olduğumdan mıdır nedir horlamalarım arttı, adamcağız dayanıyor ne yapsın. Önemli olan karşılıklı saygı. Tüm vaktimizi bir arada geçirmiyoruz zaten, ne ben böyle bir şey isterim ne de eşim. Bunca yıl herkesin kendince bir düzeni, hobisi vs.si olmuş. Eşim mesela hasta Beşiktaşlıdır ve iç sahadaki tüm maçlarına gider. Ya da bazen erkek arkadaşlarıyla dışarı çıkar. Ben de aynı şekilde ailemin yanına giderim, farklı şehirlerdeyiz ya da arkadaşlarımla vakit geçiririm. Asla birbirimizi kısıtlamayız. Yani demem o ki evleneceğiniz insanı iyi seçin. Yoksa size her akşam güllerle gelse, dünyanın en yakışıklı en anlayışlı adamı da olsa her şeyi batar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…