- 15 Eylül 2022
- 2.503
- 1.663
- 63
- 33
Eşimle hiç yanyanayken burnumuzu karıştırmuyoruz gaz çıkarmiyoruz evlilik demek bunları utanmadan yapmak değil bence biriyle uyumakta aksine çok güzel birşey iki yıl olacak evleneli hala birbirimizi opmeden sarılmadan asla uyumayiz bence sevdiğin insAy belki saçma bir soru olacak bilemedim, bu birazda dertten öte aslında benim merak ettiğim birşey.
Ben 31 yaşında bazen evlilere özeniyorum, ve ne zaman ne zaman olacak diye bekliyorum, ama bazende yalnızlıkla konforluyum..
Sürekli biri ile aynı evde olmak, her gün beraber uyumak zor değil mi? Örneğin, gece uykunda gaz çıkarırsın, tuvalette kaka yaparken gürültü olur, ya da yorgun bir gün sonunda gece horlama ihtimalin vardır, ağzın kokar sabahları yada bir yemekten sonra, bazen zaten evdesin diye banyo yapmaya erinir yapmazsın ter kokarsın, ya da an gelir geğiresin ya da burnunu karıştırasın gelir... Ne bileyim böyle uzar gider. Sürekli evde biri olsa, tırnağımı nerede keseceğim, nerede ağda yapacağım? Nasıl konforlu uyuyacağım, çünkü uyku halinde her ihtimal var..Ben yalnız yaşamaya alışmış biri olarak, başka biri ile her gün aynı evde aynı yatakta olmak, evililk, korkutucu geliyor bazen, çünkü bunlar özgürlükler aslında. Nasıl yönetiyorsunuz?
Gerçi annem ve babamdan yola çıksam, annemin hiç gaz çıkardığını geğirdiğini falan duymadım, yada tırnağınıda nerede kesiyor, hiç dikkatimi çekmedi belki gizleniyordur, belkide o benden daha kibar biridir, bilemiyorumyada ben uzun süre yalnız yaşamaya alıştığımdan, gaz ihtiyacım geldiğinde tuvalete koşma ihtiyacı duymuyorum, artık bunlar rahatlık ve alışkanlık olmuş evin heryerinde.
Geçen bir arkadaşım bana misafirliğe geldide şehir dışından, ve benim ev studio olduğundan ve yer olmadığından beraber aynı yatakta uyuduk, gece horlamışımVe o beni dürtmüşş uyandırmaya çalışmış falan bide videoya almış, sabah gösterdi horlamalarımı. Horladığımı bile bilmiyordum o zaman kadar. Anam kocam horlamasa ben horluyorum, çok itici değil mi bir daha ben biri ile nasıl uyurum?
Utandım soruyu sorarken ha.. ama böyle
Ay belki saçma bir soru olacak bilemedim, bu birazda dertten öte aslında benim merak ettiğim birşey.
Ben 31 yaşında bazen evlilere özeniyorum, ve ne zaman ne zaman olacak diye bekliyorum, ama bazende yalnızlıkla konforluyum..
Sürekli biri ile aynı evde olmak, her gün beraber uyumak zor değil mi? Örneğin, gece uykunda gaz çıkarırsın, tuvalette kaka yaparken gürültü olur, ya da yorgun bir gün sonunda gece horlama ihtimalin vardır, ağzın kokar sabahları yada bir yemekten sonra, bazen zaten evdesin diye banyo yapmaya erinir yapmazsın ter kokarsın, ya da an gelir geğiresin ya da burnunu karıştırasın gelir... Ne bileyim böyle uzar gider. Sürekli evde biri olsa, tırnağımı nerede keseceğim, nerede ağda yapacağım? Nasıl konforlu uyuyacağım, çünkü uyku halinde her ihtimal var..Ben yalnız yaşamaya alışmış biri olarak, başka biri ile her gün aynı evde aynı yatakta olmak, evililk, korkutucu geliyor bazen, çünkü bunlar özgürlükler aslında. Nasıl yönetiyorsunuz?
Gerçi annem ve babamdan yola çıksam, annemin hiç gaz çıkardığını geğirdiğini falan duymadım, yada tırnağınıda nerede kesiyor, hiç dikkatimi çekmedi belki gizleniyordur, belkide o benden daha kibar biridir, bilemiyorumyada ben uzun süre yalnız yaşamaya alıştığımdan, gaz ihtiyacım geldiğinde tuvalete koşma ihtiyacı duymuyorum, artık bunlar rahatlık ve alışkanlık olmuş evin heryerinde.
Geçen bir arkadaşım bana misafirliğe geldide şehir dışından, ve benim ev studio olduğundan ve yer olmadığından beraber aynı yatakta uyuduk, gece horlamışımVe o beni dürtmüşş uyandırmaya çalışmış falan bide videoya almış, sabah gösterdi horlamalarımı. Horladığımı bile bilmiyordum o zaman kadar. Anam kocam horlamasa ben horluyorum, çok itici değil mi bir daha ben biri ile nasıl uyurum?
İnsanla bir hayatı paylaşmak çok güzelEşimle hiç yanyanayken burnumuzu karıştırmuyoruz gaz çıkarmiyoruz evlilik demek bunları utanmadan yapmak değil bence biriyle uyumakta aksine çok güzel birşey iki yıl olacak evleneli hala birbirimizi opmeden sarılmadan asla uyumayiz bence sevdiğin ins
Eşinin durumuna bağlı olur senin durumun.Bende başkasının yanında bırtlamıyorumAma yalnız yaşamaya öyle alıştım ki (11 yıldır), e tabi normalde salonda bırtlamak alışkanlık değilken, bu alışkanlık olmaya başladı sonradan sonraya, bazen bilinçli yükses sesli geğiriyorum kendi kendimeyken rahatlamak için, tuvalette en gürültülüsünü yapıyorum, yatakta uyumadan önce bırtlıyorum - zaten yalnızım uykulu halde tuvalete koşacak halim yokya- .
Ve uzun süreli bir misafirim olduğunda; bu arkadaşım olabilir, ailemden biri olabilir yada sevgilim olabilir, kendimi çok kızıtlanmış hissediyorum, ve 'aman ne zaman gidecek bu, kendimi herşeyde çok sıkıyorum, yetti artık' diye içimden geçiriyorum. O an bende kalan kişi 10dk için markete gitse falan seviniyorum
Tebrik ederim, hayırlı olsun :) Bence bir tez daha yazmanız lazım sinir kontrolu yada anlayış üzerine, tam bir psikolog olabilmeniz içinHanımefendi attığım görsele bakmamışsınız bileKlinik psikologum ben evet, tezimi de bağımlılık üzerine yazdım, var mı daha sorunuz? Yas danışmanlığı eğitimim de var mesela yasta olanlara yorum yazabilir miyim izniniz var mı?
TamamTebrik ederim, hayırlı olsun :) Bence bir tez daha yazmanız lazım sinir kontrolu yada anlayış üzerine, tam bir psikolog olabilmeniz için
Beni mi takip ediyorsun kız Seloş?Ben her yerdeyimKız sen buraya da mi geldin borelus
Tirnak kesme mi? Yavrum seni üzerler, böyle derin düşünme. Biz vallah Allah ne verdiyse, yapiyor ediyoruz, insaniz sonuçta. Ossurmam gerektiğinde birde kalkip yan odaya geçemem, kimse kusura bakmasın. Belki saçma geliyordur ama bunlar bizde samimiyeti arttırdı, aramızdaki saygıya da bi zarar vermedi. Kocan olunca yapmam dediğin sesleri yapiyorsun, gayette olağan duruyor. O yüzden cok kasma, doğru insanla zaten utanmaz cekinmezsin. Benim garibim benim ne hallerimi gördü, bi kere iğrendiğine şahit olmadim.Ay belki saçma bir soru olacak bilemedim, bu birazda dertten öte aslında benim merak ettiğim birşey.
Tabi hayranın oldumBeni mi takip ediyorsun kız Seloş?Ben her yerdeyim.
Kız onure ettin beni,sağol varolTabi hayranın oldum
Siyasete gelsene kız sensiz olmuyor zemheri zehir gibiTabi hayranın oldum
asdfghasgksdggdks....Hanımefendi attığım görsele bakmamışsınız bileKlinik psikologum ben evet, tezimi de bağımlılık üzerine yazdım, var mı daha sorunuz? Yas danışmanlığı eğitimim de var mesela yasta olanlara yorum yazabilir miyim izniniz var mı?
Havlayan köpek ısırmaz misali, sen sessizden korkPaspas konusundan sonra bayadir insanların midesini bulandırmamıştık iyi oldu bu post.
Genelde sesli osuruk kokmaz, sese uyanacak kadar kuvvetliyse muhtemelen kokusuzdur rahat olun. Öksürükle coverlamaya çalışın bisi olmaz
evlilik eşinle kurduğun bir düzen.. saygı sevgiye dayalı ise hiçbir şeyden tiksinmezsin, hatta o yaninda olmayinca eksikliğini ararsın..Ay belki saçma bir soru olacak bilemedim, bu birazda dertten öte aslında benim merak ettiğim birşey.
Yalnızlığı o kadarrr seven biriyim ki! En yakın arkadaşım bile bana gelince sinirlerim bozulurdu. Sonuç olarak eşimle ben çalışmıyoruz şu an ve 24 saat beraberiz. Gaz da çıkıyor, tuvalette ses de oluyor, mal gibi evde lekeli pijamanla da geziyorsun, diğer odaya geçip epilatör de yapıyorsun… sonra ertesi gün bu iğrençlikler yaşanmamış gibi süslenip püslenip poz da kesiyorsunAy belki saçma bir soru olacak bilemedim, bu birazda dertten öte aslında benim merak ettiğim birşey.
Konuyla alakasını anlamadım pek ama banım yeni açıldı, farklı konulara girmeyeceğim o sebeple. Tamam, teşekkürlerasdfghasgksdggdks....
Sadece bir yorum; çünkü bazen insanlar doktora olsun, eczacıya olsun baş eğip saygı gösteriyor...
Benim geçen gözümde arpacık çıktı, ve hayatımda ilk kez oldu bu. Eczaneye gittim kremini almak için gittiğim eczacı 'Ooo bu iyice enfeksiyon kapmış, çok ileri derece, senin için ameliyat gerekli olur muhtemelen, sana krem falan veremem artık, senin doktora gitmen lazım' dedi. Nasıl korktum nasıl.. Arkadaşım dediki 'saçmalama Mimosa, bu bana yılda birkaç kere oluyor, başka bir eczaneye git ve sor, sana kremi vereceklerdir onu al'.. Gittim başka bir eczacıya, hemen anladı gözümdeki ne ve bana kremi verdi, ve kremi kullanınca 2 günde geçti o arpacık krem ile..
Yani kimse k.çını aman ben doktorum, aman ben eczacıyım, aman ben psikoloğum diye kaldırıp burada yorum yapmasın, bizde sizin kadar okuduk çabaladık.. Siz bizden meslekte daha deneyimli olamayabilirsiniz..
Ben hergün kullandığınız o internet sitesinin şirketinde Proje MüdürüyümBenimde hatalarım oluyor. Benden daha iyi Proje Müdürleride var. Siz Klinik psikolog oldunuz diye size sonsuz güveneceğiz ve işinizi harika yapıyorsunuz ve herşeyi biliyorsunuz diye alkışlayacağımız birşey yok... İyi bir klinik psikolok ne diye burda sevgili konularına, yok evliliklen korkan insan konularına falan neden yorum yaparki? Bence Klinik psikoloğunda başka mesleklaş yardımına ihtiyacı var açıkça ne güzel okumuş mesleğinizi kazanmışsınız, ama başka bir mezun kötü öğretmen, kötü muhasebeci, kötü mühendis olabilirsinizde.. Bunu bilemeyiz.. sizin tezinizi yaptığınız alan bizi enterese etmez.. Anca işinize ve size sorgulamadan değer verenler cahil kesimdir. Fakat deneyim örneğini verenler asıldır.... En azından bana göre....
Hormonlar insana neler yaptırıyor. Işin içine cinsel istek girince göz birşey görmüyor.özeti bu.sevgi mevgi değilAyh ben de yazacaktım bu konuya anca fırsat oldu. Hanımlar konu sahibini ikna etmeyin şöyle iğrenilmez böyle tiksinilmez diye kendi yaşayarak görecek zaten koca bulur bulmaznerden mi biliyorum mis gibi annesinin kardeşinin kendi kanından canından kişilerin her şeyinden tiksinen ıyh onun bardağından içmem benim havluma değmeyin diye köşe bucak kaçan hassas kızlarımız evlenir evlenmez eşinin bastığı yeri yalayacak duruma geliyor yakınımda vardı böyle bir kız. Eşinden tiksinmeyi geçtim kayınpederin kayınbiraderin ağzının değdiği şeyi tereddütsüz kullandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?