Evliler, nasıl bir insanla tüm vaktinizi geçirebiliyorsunuz?

Eşimle hiç yanyanayken burnumuzu karıştırmuyoruz gaz çıkarmiyoruz evlilik demek bunları utanmadan yapmak değil bence biriyle uyumakta aksine çok güzel birşey iki yıl olacak evleneli hala birbirimizi opmeden sarılmadan asla uyumayiz bence sevdiğin ins

İnsanla bir hayatı paylaşmak çok güzel

Eşinin durumuna bağlı olur senin durumun.
Takmayan biriyse rahat takilirsin:)

Eşim biraz hava burcu insanı olarak sanırım, karizmasina düşkündür, tuvaletin 2 kapısını da kapatır dışarıya hiç ses çıkmasını istemez
Ama mecbur işim varsa orda işim olursa ugrar gene duyarim. Uyurken cok yakaladigim da oldu ama adam uyanikken acayip sakınıyor.
Bi tek kolonoskopi sonrası gaz çıkarması gerekirken "kusura bakma yapıcam" demişti, "e harhalde yap tabii ki simdi" dedim yani. Tıpta ayıp olmaz

Tebrik ederim, hayırlı olsun :) Bence bir tez daha yazmanız lazım sinir kontrolu yada anlayış üzerine, tam bir psikolog olabilmeniz için

Tirnak kesme mi? Yavrum seni üzerler, böyle derin düşünme. Biz vallah Allah ne verdiyse, yapiyor ediyoruz, insaniz sonuçta. Ossurmam gerektiğinde birde kalkip yan odaya geçemem, kimse kusura bakmasın. Belki saçma geliyordur ama bunlar bizde samimiyeti arttırdı, aramızdaki saygıya da bi zarar vermedi. Kocan olunca yapmam dediğin sesleri yapiyorsun, gayette olağan duruyor. O yüzden cok kasma, doğru insanla zaten utanmaz cekinmezsin. Benim garibim benim ne hallerimi gördü, bi kere iğrendiğine şahit olmadim.

asdfghasgksdggdks....

Sadece bir yorum; çünkü bazen insanlar doktora olsun, eczacıya olsun baş eğip saygı gösteriyor...
Benim geçen gözümde arpacık çıktı, ve hayatımda ilk kez oldu bu. Eczaneye gittim kremini almak için gittiğim eczacı 'Ooo bu iyice enfeksiyon kapmış, çok ileri derece, senin için ameliyat gerekli olur muhtemelen, sana krem falan veremem artık, senin doktora gitmen lazım' dedi. Nasıl korktum nasıl.. Arkadaşım dediki 'saçmalama Mimosa, bu bana yılda birkaç kere oluyor, başka bir eczaneye git ve sor, sana kremi vereceklerdir onu al'.. Gittim başka bir eczacıya, hemen anladı gözümdeki ne ve bana kremi verdi, ve kremi kullanınca 2 günde geçti o arpacık krem ile..

Yani kimse k.çını aman ben doktorum, aman ben eczacıyım, aman ben psikoloğum diye kaldırıp burada yorum yapmasın, bizde sizin kadar okuduk çabaladık.. Siz bizden meslekte daha deneyimli olamayabilirsiniz..
Ben hergün kullandığınız o internet sitesinin şirketinde Proje Müdürüyüm Benimde hatalarım oluyor. Benden daha iyi Proje Müdürleride var. Siz Klinik psikolog oldunuz diye size sonsuz güveneceğiz ve işinizi harika yapıyorsunuz ve herşeyi biliyorsunuz diye alkışlayacağımız birşey yok... İyi bir klinik psikolok ne diye burda sevgili konularına, yok evliliklen korkan insan konularına falan neden yorum yaparki? Bence Klinik psikoloğunda başka mesleklaş yardımına ihtiyacı var açıkça ne güzel okumuş mesleğinizi kazanmışsınız, ama başka bir mezun kötü öğretmen, kötü muhasebeci, kötü mühendis olabilirsinizde.. Bunu bilemeyiz.. sizin tezinizi yaptığınız alan bizi enterese etmez.. Anca işinize ve size sorgulamadan değer verenler cahil kesimdir. Fakat deneyim örneğini verenler asıldır.... En azından bana göre....

Havlayan köpek ısırmaz misali, sen sessizden kork

evlilik eşinle kurduğun bir düzen.. saygı sevgiye dayalı ise hiçbir şeyden tiksinmezsin, hatta o yaninda olmayinca eksikliğini ararsın..

Yalnızlığı o kadarrr seven biriyim ki! En yakın arkadaşım bile bana gelince sinirlerim bozulurdu. Sonuç olarak eşimle ben çalışmıyoruz şu an ve 24 saat beraberiz. Gaz da çıkıyor, tuvalette ses de oluyor, mal gibi evde lekeli pijamanla da geziyorsun, diğer odaya geçip epilatör de yapıyorsun… sonra ertesi gün bu iğrençlikler yaşanmamış gibi süslenip püslenip poz da kesiyorsun gerçekten seni seven biri bunları umursamıyor hatta tek tarafa kaymış ev topuzun ve dizi çıkmış pijamalarına en seksi şeyleri gitmişsin gibi tepkiler verebiliyor. Ben de öyle tabi, normalde osurmak diyeceğim, bana göre ayıptı ama şu an herkesin yaptığı bu şeyi niye bu kadar tabulaştırdığımızı eşimle tartıştık ve yapınca bana tarlı görünüyor bunu yaşamayan anlamaz, tabi herkes tahat rahat salsın demiyorum bizim gibi ama sandığın kadar korkunç olmayabileceğini anlatıyorum. Tabi doğru kişiyle…

Konuyla alakasını anlamadım pek ama banım yeni açıldı, farklı konulara girmeyeceğim o sebeple. Tamam, teşekkürler

Arada bir sürü muhabbet dönmüş de başlığa istinaden yazayım. Günlük hayatta çalışıyoruz , sorumluluklardır derken çok zaman kalmıyor maalesef. Ben de aksine keşke daha fazla zaman geçirebilsem diyorum değil sıkılmak. Bir gün görmesem özlerim. Arada beni delirtir tabii ama onlar da olur. İnsan sevince görmezden gelir bir sürü şeyi.

Ayh ben de yazacaktım bu konuya anca fırsat oldu. Hanımlar konu sahibini ikna etmeyin şöyle iğrenilmez böyle tiksinilmez diye kendi yaşayarak görecek zaten koca bulur bulmaz nerden mi biliyorum mis gibi annesinin kardeşinin kendi kanından canından kişilerin her şeyinden tiksinen ıyh onun bardağından içmem benim havluma değmeyin diye köşe bucak kaçan hassas kızlarımız evlenir evlenmez eşinin bastığı yeri yalayacak duruma geliyor yakınımda vardı böyle bir kız. Eşinden tiksinmeyi geçtim kayınpederin kayınbiraderin ağzının değdiği şeyi tereddütsüz kullandı.

Hormonlar insana neler yaptırıyor. Işin içine cinsel istek girince göz birşey görmüyor.özeti bu.sevgi mevgi değil

sürekli vakit geçirmiyorum, hatta uzak olunca daha mutluyuz çünkü zevk aldığımız şeyler farklı. ama yine de seviyorum kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…