Evliler, nasıl bir insanla tüm vaktinizi geçirebiliyorsunuz?

Benim eski sevgilim sarhoşken şunu demişti onun eskiden çok sevdiği bir kız arkadaşı varmış unutamamısti kızı arabayla.gezdirirken kız ter kokuyormus ama bu. Bile ona batmamis yani seven insan tamam ter kokma der ama bunu sorun yapmaz

Canım çok güzel demişsin tebrik ederim seni kaliteli bir hatunsun

Bence benim yaşadığım süre kadar yanlış yaşamış olsaydınız sizde evde pirensesliği bırakırdınız, elinizde heryere giderdi. Bence deneyiminizin olmadığı, empati yapamadığınız yerde yorumda yapmayın. Ben hem yalnız yaşıyorum hem online çalışıyorum. Sosyal ortamım ayda 2-3 kez akşamları sadece birkaç saatliğine....

Ayrıca herkesin tiksinebileceğini ayrı ayrı şeyler vardır. Ben tırnaktan nedense tiksiniyorum. Maniküre falanda gitmem, hiç gitmedim, tırnağıma başkasını dokundurmam, yada başkasınınkine temizlik falan için dokunamam. Belki bu konuda hatırlayamadığım bir travmam vardır muhtemelen.
Gaz ve diğer konular ise, onlarda bende hassas değilim ve kişiden soğumam ama ben yapmaya çekiniyorum tabi. Arkadaşım bana 7 günlüğüne misafirliğe geldi yurtdışından, küçük bir oda bir evde yaşadık o süre. Ben bunaldım biraz, özgürlük alanım kalmadığı için.

Sadece siz yalnız yaşamıyorsunuz
Üniversite döneminde yalnız yaşadım. Hala her hafta iki gece yapayalnız oluyorum evde. Hiç elim burnuma gitmiyor. Mendilimi alıyorum elime. Yani pis bir akışkanlık bunu bence yalnızlığınızla kılıç uydurmayın.
Burnu elle karıştırmak gerçekten çok kötü bir şey. Bence siz de yalnız da olsanız odalarda peçete bulundurarak bu alışkanşıktan kurtulmaya çalışın.

Üf ben sizi hatırladım, bağımlılık konusunda boş konuşan ablasınız. Her şeyde en deneyimli sizsiniz, her şeyin en iyisini siz bilirsiniz. Bi siz tek yaşıyorsunuz bi siz deneyim kazanıyorsunuz. Yeto

Üf ben sizi hatırladım, bağımlılık konusunda boş konuşan ablasınız. Her şeyde en deneyimli sizsiniz, her şeyin en iyisini siz bilirsiniz. Bi siz tek yaşıyorsunuz bi siz deneyim kazanıyorsunuz. Yeto
ne alaka şimdi?
bağımlılık konusunda bir anneye deneyim anlatmışım, en iyisini bildiğimi hiç iddia etmedim ama siz çevrenizde hiç görmediğiniz, yaşamadığınız deneyimlemediğiniz bir şey için sayfa sayfa yorum yapıyorsunuz kafanızdan, daha mı faydalı oluyor yani soruyu sorana? Konuşun o zaman boş boş, tüm sorularda, hiç bir deneyiminiz olmadığı halde, insanlarda sizi ciddiye alsın, sanki çok şey biliyormuşsunuz, çok akıllıymışsınız gibi... Banane..
Klavye başında yazmak kolay tabi, o zaman yazın banada tüm pisliğinizi sayfa sayfa laf dalaşı yapalım, sadece siz değilsiniz klavye başında olan, bende öyleyim..

Nick değiştirme süreniz geldiyse deneyim90 yapın, daha çok dikkate alırlar. Bir deneyimsizden tavsiye

Malesef sizin boş yorumlarınızıda dikkate alıyorlar, çok bilmişlik yapan sizsiniz. Sizin süreniz geldiyse Çokbilmiş90 yapınız nick name inizi bence daha yakışır :)
Dünyada yalnız yaşayan tek insan olduğunuzu düşünen sizsiniz.

Doktor kuzen ayağına insanları uyuşturucuya teşvik eden sizsiniz.

Ben mi çok bilmişim? Siz mi fazla narsistsiniz? Yurt dışındasınız, her pisliğe ulaşım imkanınız bu kadar kolay madem, benden size tavsiye bir de terapist bulun kendinize. Bu kadar egosantrik olmak, bu yaşta çok normal değil.

13 sayfadır size yazılıyor, hala deneyim de deneyim. Iyy

Her yalnız yaşayanı pis sanıyor. Burun karıştırmakla yalnızlık ne alakalı ama? Benden titiz olan, hijyen kurallarına aşırı takıntılı olan abim de senelerdir yurtdışında tek başına yaşıyor. Asla öyle bir pislik yapmaz ama

Direkt insanları yalnız yaşamıyor sanıyor. Aradaki yorumlarını okudunuz mu bilmem ama her aksi yoruma "yalnız yaşasanız bilirdiniz" tepkisini verdi. Yalnız yaşamak çok özel ve sadece akil insanların yapabileceği bir şey sanki, buraya yazanların çok büyük kısmı az ya da çok yalnız yaşamıştır zaten. Kimsenin de yalnız yaşadı diye burun karıştırıp koltuk altına sürdüğünü sanmam

Yani beş yaşındaki oğlum bile burnuna elini götürse dalgınlıkla hemen ay der mendil ister. Bu hijyen hissiyle alakalı. Sümükle dünyadaki tek insan olsam oynamak istemem şahsen. İçinde bakterilerin mikropların yapıştığı bir mukusa neden elleyeyim yalnızım diye.

Ben kimseyi bir şeye teşvik etmedim. Evet yurtdışında olduğumdan, ve burada onlar yasal olduğundan (doktor kuzenimde burada) ne oluyor, ne etki ediyor, nasıl kurtulunabilir diye yorum yaptım.siz bilmeden etmeden yorum yapmışsınız, ne oldu yani? Ne fayda? Ne alaka siz?? Hiç hayatınızda gördünüzde mi, yada duydunuzda mı yorum yapıyorsunuz, siz kimsinizde?.
Bence siz bir terapist bulun kendinize, bu kadar gergin ve içinde ne zehir varsa klavyeye dökmeniz sizde işe yaramaz çünkü iyileşmeniz için.. Fırsat olsaydıda kolaysa yüzüme söyleyebiliyor olsaydınız bunları.. İçiniz dışınız bir misinizdir? Modernliğiniz, tutuculuğunuz klavyede mi yoksa? Öyle ise biraz kitap okumanızı, eğitim falan almanızı tavsiye ederim, gelişmeniz lazım mental olarak o halde.. Onca yorumunuz var oraya buraya, bende bakayım geçmişinize burada yorum yapayım yüzünüze yüzünüze, ve alakasızca mı ister misiniz?

Koltun altı sizden çıktı. Kişi kendinden bilirmiş işi. Sümüğün koltuk altına sürüldüğünü sizden duydum

Size tez başlığımı da atmıştım halbuki ama size göre birinin bir şeyi bilmesi için o konunun içinde içinde olması gerekiyor demek. Kalp cerrahları açık kalp ameliyatı olmadan uzmanlık alamıyorlar, mimarlar önce kendi evlerini tasarlayıp içinde oturuyorlar anca o zaman "mimar" adını alıyorlar, ne bileyim avukatlar önce davalık oluyorlar sonra baro onaylı oluyorlar. Güzel mantıkmış, takdir ettim.

Koltun altı sizden çıktı. Kişi kendinden bilirmiş işi. Sümüğün koltuk altına sürüldüğünü sizden duydum
Aynen benim koltuk altlarım sümüklüdür, misafir edeyim sizi bi gün

o mantıkla o zaman sizde, kv-kp sorunlarına, aldatılmış kadın konularına vb yorum yapmayın, çünkü sizin uzmanlık alanınız değil, okudunuz mu İnsan ilişkileri yada psikoloji? :)

o mantıkla o zaman sizde, kv-kp sorunlarına, aldatılmış kadın konularına vb yorum yapmayın, çünkü sizin uzmanlık alanınız değil, okudunuz mu İnsan ilişkileri yada psikoloji? :)
Hanımefendi attığım görsele bakmamışsınız bile Klinik psikologum ben evet, tezimi de bağımlılık üzerine yazdım, var mı daha sorunuz? Yas danışmanlığı eğitimim de var mesela yasta olanlara yorum yazabilir miyim izniniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…