- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.711
- 528
Yoo, sağlıklı bir şeyi sağlıksız gibi aksettirip övünmeniz garibime gitti. :))Çok mu canınız sıkılıyor?
Canım çok güzel demişsin tebrik ederim seni kaliteli bir hatunsunBu kişiden kişiye değişir. Ben ilk evliliğimi 20 yaşında yaptım. İlk eşim tek düzeliği sorun etmeyen bir yapıdaydı. 15 senelik evlilik hayatımızın son senelerine kadar bir problem yaşamadık. Birbirimizin hem sevgilisi, hem kardeşi, hem anası, hem babasıydık. Boşandıktan sonra epey bir travma yaşadım.
2. Evliliğimi 39 yaşında yaptım. Şu an ki eşim daha sıkılgan, monotonluğu sevmeyen biri. Çoğu zaman “Bunaldım, evlilik bana göre değil” filanda diyor. Hoş gerçi benim içinde Rio Karnavalı değil 2 küçük bebekle.
Burda anlatılan “doğum yaptım, altımı temizledi, genitalimi traş etti” filan onları da yaşamadık. Öyle durumlarda da tiksinecek bir yapıya sahip.
Aslında evlilikte karşılıklı uyum gerekiyor. Ama onu yakalamak çok zor. Mesela ben oruç tutuyorum, eşim tutmuyor. Birkaç defa “Açlık kokuyorsun” dedi. 14 saat aç-susuz kalıp nasıl kokmamı bekliyorsa.
Siz sıkılgan bir yapıya sahipseniz evlilikten de sıkılırsınız. Ama kendi dünyanızda iç huzurluysanız, geçinmeye de gönlünüz varsa evlilik, hayatı paylaşmak gün geçtikçe sevgi bağını kuvvetlendiren bir şey. O durumda karşındakininde ne teri, ne kanı, ne kusmuğu.. irite etmiyor.
Bence benim yaşadığım süre kadar yanlış yaşamış olsaydınız sizde evde pirensesliği bırakırdınız, elinizde heryere giderdi. Bence deneyiminizin olmadığı, empati yapamadığınız yerde yorumda yapmayın. Ben hem yalnız yaşıyorum hem online çalışıyorum. Sosyal ortamım ayda 2-3 kez akşamları sadece birkaç saatliğine....Bence bu yalnız yaşama akışkanlığı değil.
Tamam gaz geğirme gibi şeylerde rahat davranırsın. Ama burnuna parmak sokulmaz. Mendil alırsınız, tuvalete gidersiniz. Yalnız da yaşasanız yapmayacağınız şeyler vardır.
Tırnak konusundaki hassasiyetinizi burnunuza sümüklernize gösterebilirsiniz neticede değil mi?
Sadece siz yalnız yaşamıyorsunuzBence benim yaşadığım süre kadar yanlış yaşamış olsaydınız sizde evde pirensesliği bırakırdınız, elinizde heryere giderdi. Bence deneyiminizin olmadığı, empati yapamadığınız yerde yorumda yapmayın. Ben hem yalnız yaşıyorum hem online çalışıyorum. Sosyal ortamım ayda 2-3 kez akşamları sadece birkaç saatliğine....
Ayrıca herkesin tiksinebileceğini ayrı ayrı şeyler vardır. Ben tırnaktan nedense tiksiniyorum. Maniküre falanda gitmem, hiç gitmedim, tırnağıma başkasını dokundurmam, yada başkasınınkine temizlik falan için dokunamam. Belki bu konuda hatırlayamadığım bir travmam vardır muhtemelen.
Gaz ve diğer konular ise, onlarda bende hassas değilim ve kişiden soğumam ama ben yapmaya çekiniyorum tabi. Arkadaşım bana 7 günlüğüne misafirliğe geldi yurtdışından, küçük bir oda bir evde yaşadık o süre. Ben bunaldım biraz, özgürlük alanım kalmadığı için.
Üf ben sizi hatırladım, bağımlılık konusunda boş konuşan ablasınız. Her şeyde en deneyimli sizsiniz, her şeyin en iyisini siz bilirsiniz. Bi siz tek yaşıyorsunuz bi siz deneyim kazanıyorsunuz. YetoBence benim yaşadığım süre kadar yanlış yaşamış olsaydınız sizde evde pirensesliği bırakırdınız, elinizde heryere giderdi. Bence deneyiminizin olmadığı, empati yapamadığınız yerde yorumda yapmayın. Ben hem yalnız yaşıyorum hem online çalışıyorum. Sosyal ortamım ayda 2-3 kez akşamları sadece birkaç saatliğine....
Ayrıca herkesin tiksinebileceğini ayrı ayrı şeyler vardır. Ben tırnaktan nedense tiksiniyorum. Maniküre falanda gitmem, hiç gitmedim, tırnağıma başkasını dokundurmam, yada başkasınınkine temizlik falan için dokunamam. Belki bu konuda hatırlayamadığım bir travmam vardır muhtemelen.
Gaz ve diğer konular ise, onlarda bende hassas değilim ve kişiden soğumam ama ben yapmaya çekiniyorum tabi. Arkadaşım bana 7 günlüğüne misafirliğe geldi yurtdışından, küçük bir oda bir evde yaşadık o süre. Ben bunaldım biraz, özgürlük alanım kalmadığı için.
ne alaka şimdi?Üf ben sizi hatırladım, bağımlılık konusunda boş konuşan ablasınız. Her şeyde en deneyimli sizsiniz, her şeyin en iyisini siz bilirsiniz. Bi siz tek yaşıyorsunuz bi siz deneyim kazanıyorsunuz. Yeto
Nick değiştirme süreniz geldiyse deneyim90 yapın, daha çok dikkate alırlar. Bir deneyimsizden tavsiyene alaka şimdi?
bağımlılık konusunda bir anneye deneyim anlatmışım, en iyisini bildiğimi hiç iddia etmedim ama siz çevrenizde hiç görmediğiniz, yaşamadığınız deneyimlemediğiniz bir şey için sayfa sayfa yorum yapıyorsunuz kafanızdan, daha mı faydalı oluyor yani soruyu sorana? Konuşun o zaman boş boş, tüm sorularda, hiç bir deneyiminiz olmadığı halde, insanlarda sizi ciddiye alsın, sanki çok şey biliyormuşsunuz, çok akıllıymışsınız gibi... Banane..
Klavye başında yazmak kolay tabi, o zaman yazın banada tüm pisliğinizi sayfa sayfa laf dalaşı yapalım, sadece siz değilsiniz klavye başında olan, bende öyleyim..
Malesef sizin boş yorumlarınızıda dikkate alıyorlar, çok bilmişlik yapan sizsiniz. Sizin süreniz geldiyse Çokbilmiş90 yapınız nick name inizi bence daha yakışır :)Nick değiştirme süreniz geldiyse deneyim90 yapın, daha çok dikkate alırlar. Bir deneyimsizden tavsiye
Dünyada yalnız yaşayan tek insan olduğunuzu düşünen sizsiniz.Malesef sizin boş yorumlarınızıda dikkate alıyorlar, çok bilmişlik yapan sizsiniz. Sizin süreniz geldiyse Çokbilmiş90 yapınız nick name inizi bence daha yakışır :)
Her yalnız yaşayanı pis sanıyor. Burun karıştırmakla yalnızlık ne alakalı ama? Benden titiz olan, hijyen kurallarına aşırı takıntılı olan abim de senelerdir yurtdışında tek başına yaşıyor. Asla öyle bir pislik yapmaz amaDünyada yalnız yaşayan tek insan olduğunuzu düşünen sizsiniz.
Doktor kuzen ayağına insanları uyuşturucuya teşvik eden sizsiniz.
Ben mi çok bilmişim? Siz mi fazla narsistsiniz? Yurt dışındasınız, her pisliğe ulaşım imkanınız bu kadar kolay madem, benden size tavsiye bir de terapist bulun kendinize. Bu kadar egosantrik olmak, bu yaşta çok normal değil.
13 sayfadır size yazılıyor, hala deneyim de deneyim. Iyy
Direkt insanları yalnız yaşamıyor sanıyor. Aradaki yorumlarını okudunuz mu bilmem ama her aksi yoruma "yalnız yaşasanız bilirdiniz" tepkisini verdi. Yalnız yaşamak çok özel ve sadece akil insanların yapabileceği bir şey sanki, buraya yazanların çok büyük kısmı az ya da çok yalnız yaşamıştır zaten. Kimsenin de yalnız yaşadı diye burun karıştırıp koltuk altına sürdüğünü sanmamHer yalnız yaşayanı pis sanıyor. Burun karıştırmakla yalnızlık ne alakalı ama? Benden titiz olan, hijyen kurallarına aşırı takıntılı olan abim de senelerdir yurtdışında tek başına yaşıyor. Asla öyle bir pislik yapmaz ama
Yani beş yaşındaki oğlum bile burnuna elini götürse dalgınlıkla hemen ay der mendil ister. Bu hijyen hissiyle alakalı. Sümükle dünyadaki tek insan olsam oynamak istemem şahsen. İçinde bakterilerin mikropların yapıştığı bir mukusa neden elleyeyim yalnızım diye.Direkt insanları yalnız yaşamıyor sanıyor. Aradaki yorumlarını okudunuz mu bilmem ama her aksi yoruma "yalnız yaşasanız bilirdiniz" tepkisini verdi. Yalnız yaşamak çok özel ve sadece akil insanların yapabileceği bir şey sanki, buraya yazanların çok büyük kısmı az ya da çok yalnız yaşamıştır zaten. Kimsenin de yalnız yaşadı diye burun karıştırıp koltuk altına sürdüğünü sanmam
Ben kimseyi bir şeye teşvik etmedim. Evet yurtdışında olduğumdan, ve burada onlar yasal olduğundan (doktor kuzenimde burada) ne oluyor, ne etki ediyor, nasıl kurtulunabilir diye yorum yaptım.siz bilmeden etmeden yorum yapmışsınız, ne oldu yani? Ne fayda? Ne alaka siz?? Hiç hayatınızda gördünüzde mi, yada duydunuzda mı yorum yapıyorsunuz, siz kimsinizde?.Dünyada yalnız yaşayan tek insan olduğunuzu düşünen sizsiniz.
Doktor kuzen ayağına insanları uyuşturucuya teşvik eden sizsiniz.
Ben mi çok bilmişim? Siz mi fazla narsistsiniz? Yurt dışındasınız, her pisliğe ulaşım imkanınız bu kadar kolay madem, benden size tavsiye bir de terapist bulun kendinize. Bu kadar egosantrik olmak, bu yaşta çok normal değil.
13 sayfadır size yazılıyor, hala deneyim de deneyim. Iyy
Koltun altı sizden çıktı. Kişi kendinden bilirmiş işi. Sümüğün koltuk altına sürüldüğünü sizden duydumDirekt insanları yalnız yaşamıyor sanıyor. Aradaki yorumlarını okudunuz mu bilmem ama her aksi yoruma "yalnız yaşasanız bilirdiniz" tepkisini verdi. Yalnız yaşamak çok özel ve sadece akil insanların yapabileceği bir şey sanki, buraya yazanların çok büyük kısmı az ya da çok yalnız yaşamıştır zaten. Kimsenin de yalnız yaşadı diye burun karıştırıp koltuk altına sürdüğünü sanmam
Kız sen buraya da mi geldin borelusYok ya,o kadar kocaci da değilim aslında ama evde yokken özlüyorum keratayı.Şaka bir yana,evlilik güzel şey ya .
Size tez başlığımı da atmıştım halbuki ama size göre birinin bir şeyi bilmesi için o konunun içinde içinde olması gerekiyor demek. Kalp cerrahları açık kalp ameliyatı olmadan uzmanlık alamıyorlar, mimarlar önce kendi evlerini tasarlayıp içinde oturuyorlar anca o zaman "mimar" adını alıyorlar, ne bileyim avukatlar önce davalık oluyorlar sonra baro onaylı oluyorlar. Güzel mantıkmış, takdir ettim.Ben kimseyi bir şeye teşvik etmedim. Evet yurtdışında olduğumdan, ve burada onlar yasal olduğundan (doktor kuzenimde burada) ne oluyor, ne etki ediyor, nasıl kurtulunabilir diye yorum yaptım.siz bilmeden etmeden yorum yapmışsınız, ne oldu yani? Ne fayda? Ne alaka siz?? Hiç hayatınızda gördünüzde mi, yada duydunuzda mı yorum yapıyorsunuz, siz kimsinizde?.
Bence siz bir terapist bulun kendinize, bu kadar gergin ve içinde ne zehir varsa klavyeye dökmeniz sizde işe yaramaz çünkü iyileşmeniz için.. Fırsat olsaydıda kolaysa yüzüme söyleyebiliyor olsaydınız bunları.. İçiniz dışınız bir misinizdir? Modernliğiniz, tutuculuğunuz klavyede mi yoksa? Öyle ise biraz kitap okumanızı, eğitim falan almanızı tavsiye ederim, gelişmeniz lazım mental olarak o halde.. Onca yorumunuz var oraya buraya, bende bakayım geçmişinize burada yorum yapayım yüzünüze yüzünüze, ve alakasızca mı ister misiniz?
Aynen benim koltuk altlarım sümüklüdür, misafir edeyim sizi bi günKoltun altı sizden çıktı. Kişi kendinden bilirmiş işi. Sümüğün koltuk altına sürüldüğünü sizden duydum
o mantıkla o zaman sizde, kv-kp sorunlarına, aldatılmış kadın konularına vb yorum yapmayın, çünkü sizin uzmanlık alanınız değil, okudunuz mu İnsan ilişkileri yada psikoloji? :)Size tez başlığımı da atmıştım halbuki ama size göre birinin bir şeyi bilmesi için o konunun içinde içinde olması gerekiyor demek. Kalp cerrahları açık kalp ameliyatı olmadan uzmanlık alamıyorlar, mimarlar önce kendi evlerini tasarlayıp içinde oturuyorlar anca o zaman "mimar" adını alıyorlar, ne bileyim avukatlar önce davalık oluyorlar sonra baro onaylı oluyorlar. Güzel mantıkmış, takdir ettim.
Hanımefendi attığım görsele bakmamışsınız bileo mantıkla o zaman sizde, kv-kp sorunlarına, aldatılmış kadın konularına vb yorum yapmayın, çünkü sizin uzmanlık alanınız değil, okudunuz mu İnsan ilişkileri yada psikoloji? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?