evliler ♡

Ay guzel fikir:) anne yoksa evin alti uzerinde:) gecen cocuklari birakip dugune gittim herkes cocuklari soruyo:)) haha dedim bugun ozgur takiliyorum. Durun yapmayin etmeyin diyecegime gitmem daha iyi oyle yerlere cocuklarla. Cok sessiz bi ortam olmasada kendimce takilmak hosuma gidiyo. Tatil isini erteliyorum ama vazgecmedim insallah yapicam:)

Evlenmeden önce ben de çok düşündüm bu konuda. Bana göre formül şudur: gerçekten aşık olduğun ve kötü huylarına tahammül edebileceğin biri ile evlenmek.

Bi yerde okumuştum çok gülmüştüm. Evlenmeden önce kendinize sorun ben bu adamın kokusmus çoraplarını toplamaya dayanabilirmiyim diye :)

Uzun yıllardır evliyim gayette mutluyum çok şükür

Bi yerde okumuştum çok gülmüştüm. Evlenmeden önce kendinize sorun ben bu adamın kokusmus çoraplarını toplamaya dayanabilirmiyim diye :)
yeri gelir kokuşmuş çorabınıda toplarsın irininide temizlersin tuvaletinede yardım edersin
evllik sadece çiçekler böcekler şiirlerle süslü bir hayal dünyası değil

Keşke kültürümüzde evlenmemek normal olsa

Hehe herlde bicok Insan boyle dusunuyodur. Ama mantikli dusununce ciddi problem yoksa ve esiyle de bi uyumu varsa neden evliligi devam etsin istemesem ki.
Yeniden dunyayagelsem esimle evlenirim. Yakisili degil ama geri kalan noktalarda tam da benlik:)
Ama babam da cok iyi her anlamda lakin annem istemez :))) cunku sadece kafalar uyusmadigi icin ortak nktalari ve hobileri yok

Keşke kültürümüzde evlenmemek normal olsa
Artık herşey normal geliyor aslında. Toplum olarak birçok konu da aştık kendimizi aile bilinci giderek kayboluyor. Saygı edep bunlar yok oldu neredeyse evlilik yasi arttı mesala kültürümüz değişti tabi kendi fikrim bu

Dışardaki girmek içerdeki çıkmak ister derlerya o misal :) güzel yanlarıda var zor yanları da .Karşına iyi bir eş çıkarsa çok mutlu olabilirsin..

Üniversite okudum

Turkiyeyi bazen arkadaşlarımla bazen kendi başıma bazen de nişanlimla gezdim.

Çalıştım. Paramı yedim.

Sonra istifa edip baba evime döndüm. Bi zaman baba parasi ile yedim içtim gezdim. Izmirdi istanbuldu ...

Sonra 29 yaşımda sınıf arkadaşımla evlendim.

Anneme 1 sokak uzakta oturuyorum.

Eşim çok iyidir. Sakindir. Ev işlerinde uzmandır. Çalışır evine bakar. Babamin en yakin arkadasidir.

Ama inattır. Ve hobi konusunda benden çok farklıdır.

Hiç pişman değilim. Çok çok iyiyim.

Allah hepimize agiz tadi versin.

Eşim olmasa başkası ile evlenir miydim bilmiyorum. Evlenmek elzem değil çünkü. Bekarken de cok mutluydum.

Mutluluk evlilik ya da bekarlikta değil

Evde ya da işte değil.

Bunu unutma.

Sanırım nispeten biraz daha rahat bir ildesiniz. Böyle yerler çok degil

Bu karşınızdaki insan ve sizin beklentilerinizle alakalı bir şey.. ben evlendim eskiye dönsek eşimle karşılaşsam yine evlenirdim.. çok şükür pişmanlık yaşamadım . Umarım sizde pişman olmayacaginiz güzel bir evlilik yaparsınız

Sanırım nispeten biraz daha rahat bir ildesiniz. Böyle yerler çok degil
Ya bilmiyorum il belirtmek mümkün mu doğuda bir ildeyim :) ama bakıyorum gözlemci olarak ortaokul öğrencileri lise öğrencileri boyut olarak bizden çok değişiklikler ablam öğretmen anlattıklarına bazen inanamıyoruz. 14 13 yaşlarındaki çocuklar sevgili sigara ortamları ya ne bileyim inanın bizim dönemde bu kadar yoktu sanki herşeyi kaybettik gibi

Bazen çok mutlu olurken bazen de çok pişman oluyorum. Sevdiğim insanla evlendim mutluyum, ama bazen öyle noktaya geliyorum ki boşasam şunu diyorum. Evlilik gerçekten zor , inan bu sorunun cevabını bende kendime çok soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…