Ay guzel fikir:) anne yoksa evin alti uzerinde:) gecen cocuklari birakip dugune gittim herkes cocuklari soruyo:)) haha dedim bugun ozgur takiliyorum. Durun yapmayin etmeyin diyecegime gitmem daha iyi oyle yerlere cocuklarla. Cok sessiz bi ortam olmasada kendimce takilmak hosuma gidiyo. Tatil isini erteliyorum ama vazgecmedim insallah yapicam:)Dün hamile ve çocuklu arkadaşıma telefonda şu öneriyi verdim aşırı yorgundu, ‘kuaförde işim var 2 saat bak çocuğa de kocana, in arabaya yatır koltuğu ve uyu’.
Bizler için bu kadar ütopik, sessizlik, dinginlik, bir yerimiz çekiltirilmeden yaşamak.
10 dakika kimseye görünmesek evde, polis aranır bu kadar bohem bizler için 3 günlük kaçamak
Uzun yıllardır evliyim gayette mutluyum çok şükürÖncelikle hayırlı akşamlar hanımlar. 2 gündür zor bi süreçten geçiyorum. Bana uygun olmadığına inandığım biriyle ilişkimi bitirdim. Ne kadar doğru karar verdiğimi bilsemde alışkanlık oldugu için zor geçiyor. Konuyu hangi alana yazacağımı bilmediğim için burdan yazdım hep sohbet hem kafa dağıtma diyelim. Çevremde evlenen bütün kadınlar evlilikten pişman gibi kime sorsam evlilik nasıl diye aman evlenme lafları duyuyoruz :) evlenmeyen pişman evlenenen bin pişman durumu gerçekten öyle mi :) 80 yaşındaki babaannem aklım olsa evlenmezdim diyor. Nedir bu evlilerin bu halleri
Katılıyorum sizeEvlenmeden önce ben de çok düşündüm bu konuda. Bana göre formül şudur: gerçekten aşık olduğun ve kötü huylarına tahammül edebileceğin biri ile evlenmek.
yeri gelir kokuşmuş çorabınıda toplarsın irininide temizlersin tuvaletinede yardım edersinBi yerde okumuştum çok gülmüştüm. Evlenmeden önce kendinize sorun ben bu adamın kokusmus çoraplarını toplamaya dayanabilirmiyim diye :)
Keşke kültürümüzde evlenmemek normal olsaÖncelikle hayırlı akşamlar hanımlar. 2 gündür zor bi süreçten geçiyorum. Bana uygun olmadığına inandığım biriyle ilişkimi bitirdim. Ne kadar doğru karar verdiğimi bilsemde alışkanlık oldugu için zor geçiyor. Konuyu hangi alana yazacağımı bilmediğim için burdan yazdım hep sohbet hem kafa dağıtma diyelim. Çevremde evlenen bütün kadınlar evlilikten pişman gibi kime sorsam evlilik nasıl diye aman evlenme lafları duyuyoruz :) evlenmeyen pişman evlenenen bin pişman durumu gerçekten öyle mi :) 80 yaşındaki babaannem aklım olsa evlenmezdim diyor. Nedir bu evlilerin bu halleri
normalleşir diye düşünüyorum lakin bu bi 100 150 yılı bulurKeşke kültürümüzde evlenmemek normal olsa
Hehe herlde bicok Insan boyle dusunuyodur. Ama mantikli dusununce ciddi problem yoksa ve esiyle de bi uyumu varsa neden evliligi devam etsin istemesem ki.Öncelikle hayırlı akşamlar hanımlar. 2 gündür zor bi süreçten geçiyorum. Bana uygun olmadığına inandığım biriyle ilişkimi bitirdim. Ne kadar doğru karar verdiğimi bilsemde alışkanlık oldugu için zor geçiyor. Konuyu hangi alana yazacağımı bilmediğim için burdan yazdım hep sohbet hem kafa dağıtma diyelim. Çevremde evlenen bütün kadınlar evlilikten pişman gibi kime sorsam evlilik nasıl diye aman evlenme lafları duyuyoruz :) evlenmeyen pişman evlenenen bin pişman durumu gerçekten öyle mi :) 80 yaşındaki babaannem aklım olsa evlenmezdim diyor. Nedir bu evlilerin bu halleri
Artık herşey normal geliyor aslında. Toplum olarak birçok konu da aştık kendimizi aile bilinci giderek kayboluyor. Saygı edep bunlar yok oldu neredeyse evlilik yasi arttı mesala kültürümüz değişti tabi kendi fikrim buKeşke kültürümüzde evlenmemek normal olsa
Öncelikle hayırlı akşamlar hanımlar. 2 gündür zor bi süreçten geçiyorum. Bana uygun olmadığına inandığım biriyle ilişkimi bitirdim. Ne kadar doğru karar verdiğimi bilsemde alışkanlık oldugu için zor geçiyor. Konuyu hangi alana yazacağımı bilmediğim için burdan yazdım hep sohbet hem kafa dağıtma diyelim. Çevremde evlenen bütün kadınlar evlilikten pişman gibi kime sorsam evlilik nasıl diye aman evlenme lafları duyuyoruz :) evlenmeyen pişman evlenenen bin pişman durumu gerçekten öyle mi :) 80 yaşındaki babaannem aklım olsa evlenmezdim diyor. Nedir bu evlilerin bu halleri
Eskisi gibi olamayizki istesekte, olmiycazda.. dertler bitmez yer degistirirmis.. vallabosansak bitermi bu skntilar? Ne bilim ozgurlescemi bilsem ya da daha iyi hissedecegimi.. bu defa sorunluluklarin hepsini tek basina yuklencen ama o da cozum degil gibi
Sanırım nispeten biraz daha rahat bir ildesiniz. Böyle yerler çok degilArtık herşey normal geliyor aslında. Toplum olarak birçok konu da aştık kendimizi aile bilinci giderek kayboluyor. Saygı edep bunlar yok oldu neredeyse evlilik yasi arttı mesala kültürümüz değişti tabi kendi fikrim bu
Aynennormalleşir diye düşünüyorum lakin bu bi 100 150 yılı bulur
farkettim canim onemli degil : )tontriko kusura bakmayın yukarda yanlışlık olmus
Ya bilmiyorum il belirtmek mümkün mu doğuda bir ildeyim :) ama bakıyorum gözlemci olarak ortaokul öğrencileri lise öğrencileri boyut olarak bizden çok değişiklikler ablam öğretmen anlattıklarına bazen inanamıyoruz. 14 13 yaşlarındaki çocuklar sevgili sigara ortamları ya ne bileyim inanın bizim dönemde bu kadar yoktu sanki herşeyi kaybettik gibiSanırım nispeten biraz daha rahat bir ildesiniz. Böyle yerler çok degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?