Evliler

Eşlerinizle nerede ve nasıl tanıştınız? Bu koca nerede, nasıl bulunur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Üniversitede sınıf arkadaşımdı. Ünye giderken kimseyi sokmucam hayatıma okulu bitip yüksek lisans yapıcam dedim ama gel gör ki büyük konuşmuş um okul açıldı biz 2 hafta sonra çıkmaya başladık 2009 da.. 5 yıl sonra evlendik bir yıldır da hayatımda. .

Güzelseniz o sizi bulur zaten.

Güzel değilseniz çok ararsınız.

Bir yıl değil kızlar 7 yıl olacak o

Güzel bir hikayeye benziyor daha detaylı anlatabilir misin?

Anlatırım tabi anlatmam mı? Gün doğdu bana bu soruyu sormayacaktın, şimdi siz düşünün .....

Üni de farklı bölümlerdeydik ama onunla aynı bölümde arkadaşlarım vardı. Biz çömezken o uzatmalardaydı. Ben görünce o neydi gısss oldum tabi Meğer arkadaş baya popiymiş o yüzden ben yanaşmadım, nasıl olsa bana bakmaz diye bi süre plot takıldım. Dönem sonunda bir grup kızın gazıyla mesaj attım facebooktan Ben sana karşı hiç boş diyilim diye Okuldan gitmiş olmasının rahatlığıylan...
Bana yüz vermedi dötüm ama arkadaş olduk, sonra o yurt dışına gitti eğitime, ben baya sapık gibi onu bekledim Geldi, sevgili olduk. Sonra ben mezun oldum, evlendik.

Bu arada kaç kız bertaraf ettim kaç şırpıntı savuşturdum ne badireler ne şeyler.
Ay çok acıdım kendime şuan Resmen peşinden koşmuşum yaa yazık valla bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…