- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi Deryagullu
-
Ya ben sadece merak ettim nasıl bulduğunuzuvayyy sana bi kimyager bilim uzmanı mühendisyaraşır
Genel türk tarihiderya güllü sen cidden akademisyen misin branşın nedir valla bak merak ettim şimdi
şu an kadron var mı çalışıyormusun yaniGenel türk tarihi
Üniversitede sınıf arkadaşımdı. Ünye giderken kimseyi sokmucam hayatıma okulu bitip yüksek lisans yapıcam dedim ama gel gör ki büyük konuşmuş um okul açıldı biz 2 hafta sonra çıkmaya başladık 2009 da.. 5 yıl sonra evlendik bir yıldır da hayatımda. .Eşlerinizle nerede ve nasıl tanıştınız? Bu koca nerede, nasıl bulunur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Allah da sizi güldürsün inşallah!!marylin Manson da daha hoş kocalar bulunur bence
34 yaşımdayım koca aramıyorum merak ettim ya huSen kendini anlat bakalim deryacim. Yask kac nerelisin. Nasilsin kimsin nerelerde okudun. Kriterlerin nee?
Yar doç beklihorumşu an kadron var mı çalışıyormusun yani
adam Müslüman oldu deniyor nesinden korkuyorsun görüntüye değil kalbine bak adamın senAllah da sizi güldürsün inşallah!!ben korkuyorum onlardan
iş ortamında beğendiğin ya da seninle ilgilenen falan yok muGenel türk tarihi
Hiç alakası yok bence yaGüzelseniz o sizi bulur zaten.
Güzel değilseniz çok ararsınız.
Bir yıl değil kızlar 7 yıl olacak oÜniversitede sınıf arkadaşımdı. Ünye giderken kimseyi sokmucam hayatıma okulu bitip yüksek lisans yapıcam dedim ama gel gör ki büyük konuşmuş um okul açıldı biz 2 hafta sonra çıkmaya başladık 2009 da.. 5 yıl sonra evlendik bir yıldır da hayatımda. .
Yokiş ortamında beğendiğin ya da seninle ilgilenen falan yok mu
senin evleneceğin en aşağı prof olmalıYar doç beklihorum
Güzel bir hikayeye benziyor daha detaylı anlatabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?