Evlilere bir sorum olacak

Bende çok olmadı 1.5 yıl olacak. Hergun isteyken konuşmazsam yapamıyorum,eve gelir gelmez sarılıp öpüyoruz bir birimizi,çoğu gece el ele uyuruz :) el yoksa ayak ayağa. Neyle alakalı bilmiyorum. Belki çok dip dibe olmamak gerekiyor.

Bu tek taraflı yapılacak bi şey değil ... bi yerden sonra bitiyor

Henüz bende biten bişey yok, ilişkimiz daha stabil, daha güçlü oldu ve bence monoton değiliz

Bunun birbirimize hala sevgili gibi davranmamız yüzünden olduğunu düşünüyorum.

13 senedir beraber 6 senedir evliyiz

Eğer heyecandan kastınız dağa tırmanmak, paraşütle atlamak falan değilse heyecan bitmiyor. Günler rutine dönebiliyor ama sevgi, değer, özlem bitmedikten sonra ne zararı var ki? Evlilikten ne beklediğinizle ilgili bunun cevabı aslında.

Hicbirşey yapmadık bazen bitiyor,bazen yeniden başlıyor .
Hersey hakkında konusabiliriz ,birlikte eglenip birlikte gülebiliriz.
Kavga etsekte saygısızlık etmeyiz, sınırlar bellidir ,bu önemli sadece.

Ben eşimle 14 yıldır birlikteyim, temmuzda da evliliğimizin 3. yılı bitiyor inşallah. Biz de sürekli konuşuruz, birbirimize dokunmadan uyumayız vs. ama bunlar evliliğin monotonlaşmadığını göstermez. Evliliğimiz monoton, çünkü hayatımız monoton. Bunu engellemenin yolu da yok maalesef. Evlilik monotonlaşınca bu eşinizi sevmediğiniz ya da onun sizi sevmediği anlamına gelmiyor. Burada evliliğindeki sevgiyi anlatanlar, monotonlaşmaya çok yanlış yerden bakıyorlar bence.

4 yıl oldu evleneli eşimle 10 yıldır beraberiz toplamda her akşam eve gelirken apartman kapısını kapanışından geldiğini anlıyorum 15 daire var yaklaşık 60 kişilik apartman ama kimse onun gibi kapatmıyor ve kapıyı o gelmeden açıyorum çünkü hala heyecan duyuyorum ona karşı ama dersen bir tarifi var mu yok

Evleneli 7, birlikte olmaya başlayalı 9 yıl olmuş. Bu 9 yılda o değişti, ben değiştim aramızdaki şeyin değişmeden aynı kalmasını beklemek saçma olur bana göre. Daha kutsal, daha sağlam birşeye evriliyor ilişkimiz. Ben bundan çok memnunum açıkçası. Birbirimizi daha iyi tanıyoruz, neyi ne zaman alttan alacağımızı biliyoruz, yanlış anlaşılmalar yok gibi. Ve içinde birbirimizin olduğu bir geçmişimiz var artık. Değişmesin diye uğraşmak boşuna bence. Güzel yönde değişsin diye çabalamak lazım.

Heyecan isteyen evlenmesin
Ben rutinden çok mutluyum sağlıklı olalım işimize gücümüze gidip gelelim kimseye maddi manevi muhtaç olmayalım oğlan erken uyursa sarılıp bi film izleyelim hayat bu,değişmesini hiç istemiyorum
Heyecan için sörf bungee jumping paraşütle atlama falan denesin insanlar,evlilik rutin biseydir kendi dinamiği içinde düzen gerektirir

Şimdiden böyle bir strese girmenizin sebebi nedir? Bugünü yaşayın, yarını boşverin.
Bence evli çiftler birbirlerine çok fazla müdahale etmeyip karşısındakinin kişiliğine, varlığına saygı duyuyorsa o heyecan ölmez.

Ben 3 senelik Evliyim . Biryerden sonra cicim ayları değil geçim ayları Başlıyor . Ilk günkü gibi olmuyor rutinleşiyor hayat

5 dk sonra biter.Saka bir yana bence cocuktan sonra biter

Bizde 2,5 senelik evliyiz 6 senedir beraberiz. Allah'a çok şükür bizde tam tersi heyecanımızda sevgimizde azalma yerine artış var eşimde de bende de. Rabbim herkese mutlu huzurlu evlilikler nasip etsin.

evliliğimin ilk yıllarını hatırlamak bile istemiyorum kabus gibi
bir çocuk dogurdum onun bile zevkini tadaını almadım ,
berbat günlerdi ,
ama şimdi 12 yıl oldu son yıllarımıza çok şükür bin şükür ,

son yıllarda şunu söylüyorum evlilik kumar gibi
eline iyi kagıt gelebilir ,
eline kötü kağıt gelebilir,
benim eline kagıt iyi geldi ama masadaki arkadaşlar sorunlu çıktı ,

Hayat şartları ,aileler ve çocuklardan sonra eskisi gibi olmuyor malesef. sevgi saygı bitmediği sürece herşeye rağmen evlilik guzel...

Neden korkuyorsunuz tam olarak? Neyi kaybetmekten korkuyorsunuz?

Bir de baskalarini iyi gozlemlediginize emin misiniz? Herkes ozelini disari yansitmaz. Belki onlarin da heyecanlari yerindedir.

Genel olarak sorun cozme odakliysaniz, sorun yasamaya basladiginizda onlemini alirsiniz zaten, az sorun yasamak da her xaman iyidir, buyuk sorunlardan korur insani, yanisi dert edip bugununuzu sikmayin, cicim cicim gezib.

Yaklaşık 3 yıllık evliyiz. 6 yıldır da beraberiz. Hiç heyecanımız geçmedi. Hala evin içinde tv izlerken bile köşe koltuğa yanyana yatar sıkışırız. Şimdi hamileyim. Bu bile bize yeni bi heyecan getirdi. Aramızı açmadı. Gerçekten sevince herşey güzel gidiyor

Çocuk olana kadar devam eden cicim ayları, çocuktan sonra anneliğin beraberinde getirdiği kaygı yorgunluk ve uykusuzluğa bırakıyor yerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…