Bizim cogu zaman kavgalarimiz da oldu nefret ettgm zamanlarda oldu yinede sevgi ask tùkenmiyor 1bucuk senelik evliyim ailesi yuzunden yasadigmz sorunlari saymazsak disarda olgun insanlarizdir evin icinde ikimizde cocuk gibi oynariz sacma sapan hareketler yaparak birbirimizi gùldurrz, geceleri birbrmzin kemiklerini kiricak sekilde sarilmaya hala devam ederiz , ne biliyim bazen uzun sure ayni evin kalip tartismalarimz olsa da ise gittigi zaman dort gozle beklerim ayni sekilde esimde cok ustume duser. Sadece zamanla sìkıntlar cogaliyor sevgi bitmiyorBen yeni evliyim evleneli daha 6 ay olmadı. Birşeyi çok merak ediyorum. Evlilikte heyecan ne zaman bitiyor. Nasıl bitiyor. Neden bitiyor. Şuan herkes siz cicim aylarındasınız falan diyor. Cicim ayları geçince nolcak merak etmiyor değilimbir bakıma korkuyorum yani çevremdeki evliliklere bakıyorum hepsi monoton. Benim sorum şu siz olsaydınız evlilikteki heyecanı, aşkı bitirmemek için şuanki aklınız olsaydı ne yapardınız? Veya asla şunu yapmazdım dediğiniz şeyler neler.
Kaderimiz midir nedir bilmiyorum canım çekiyo sanki arıza tipler biziYorumunu okudum ne kadar da ben diye düşündüm. Nick'ine bi baktım boğa hatunu. Şaşırmadım. Nedir bu boğaların çektiği be burçtaşım.
Aynen öyleAmuda da kalksanız bitiyor o heyecan canım
Evlilikte heyecan ne zaman bitiyor. Nasıl bitiyor. Neden bitiyor. Şuan herkes siz cicim aylarındasınız falan diyor. Cicim ayları geçince nolcak
Ben yeni evliyim evleneli daha 6 ay olmadı. Birşeyi çok merak ediyorum. Evlilikte heyecan ne zaman bitiyor. Nasıl bitiyor. Neden bitiyor. Şuan herkes siz cicim aylarındasınız falan diyor. Cicim ayları geçince nolcak merak etmiyor değilimbir bakıma korkuyorum yani çevremdeki evliliklere bakıyorum hepsi monoton. Benim sorum şu siz olsaydınız evlilikteki heyecanı, aşkı bitirmemek için şuanki aklınız olsaydı ne yapardınız? Veya asla şunu yapmazdım dediğiniz şeyler neler.
9 aylık evliyim.7 aylıkta hamileyim.Hiç öyle bişey olmadı bizde henüz.Bilmiyorum gerçi bu cicim ayları ne kadar sürüyo.Birlikte gülüyoruz şakalaşırız eğleniriz yani canımız sıkılmaz.Arada hava güzelse akşamları dışarı çıkarız.Bence kafaların uymasıyla ilgili bi durum.Öyle cicim ayı geçince kötüye gidecek diye kafanda kurmaBen yeni evliyim evleneli daha 6 ay olmadı. Birşeyi çok merak ediyorum. Evlilikte heyecan ne zaman bitiyor. Nasıl bitiyor. Neden bitiyor. Şuan herkes siz cicim aylarındasınız falan diyor. Cicim ayları geçince nolcak merak etmiyor değilimbir bakıma korkuyorum yani çevremdeki evliliklere bakıyorum hepsi monoton. Benim sorum şu siz olsaydınız evlilikteki heyecanı, aşkı bitirmemek için şuanki aklınız olsaydı ne yapardınız? Veya asla şunu yapmazdım dediğiniz şeyler neler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?