- 9 Ocak 2012
- 15.562
- 30.179
- 798
Biz evleneli neredeyse iki yıl olacak heyecan aşk hiç bitmedi her gün işteyken eşimi çok özlüyorum onsuz bir gün bile geçirmek işkence zulüm geliyor
Her gece sarılıp uyuruz gün içinde yine nişanlılık dönemi gibi mesajlasir arasiriz
Daha hiç doyamadık birbirimize
Yani aşk heyecan bitmiyor bence
Valla ben hiç canım cicim ayı yaşamadım bodoslama sorunlara daldım gerisini sen düşün :))
Bizim 2 yila dayandi. Evlendigimizde bu kadar güzel degildi:) evimizde tv yok. Aksam telefonlarda takilmak diye birsey yok. Full kendimize ve birbirimize vakit ayiriyoruz. Ve yerimizde durmayiz pek. Gezeriz. Hic birsey yapamazsak beraber yürürüz. Durumumuz da öyle cook üst seviyede degil. Ama 4-5 ay evvelden alinan ucak biletleriyle simdiden en az 10 şehir gezdik. 5 ay sonranin plani bile suan hazir. Bebegimiz yok suan olmuyor. O olunc belki bu kadar gezemeyiz bilmiyorum ki o zaman monotonlasir mi.. ama hep bi aksiyon pesinde oldugumuz icin sanmiyorum monotonlasacagini. Kelime oyunu oynarken uyuyakaliyoruz o derece :) evde beraber bulmaca çözeriz. Bir kitaba beraber baslar sonra üzerinde konusuruz. Bir haberi saatlerce konusabiliriz. Aslinda evlendigimizden beri yakindigimiz sey birbirimize ayirdigimiz vaktin yetmemesi. Aksam esim 6da evde olmasina ragmen.Ben yeni evliyim evleneli daha 6 ay olmadı. Birşeyi çok merak ediyorum. Evlilikte heyecan ne zaman bitiyor. Nasıl bitiyor. Neden bitiyor. Şuan herkes siz cicim aylarındasınız falan diyor. Cicim ayları geçince nolcak merak etmiyor değilimbir bakıma korkuyorum yani çevremdeki evliliklere bakıyorum hepsi monoton. Benim sorum şu siz olsaydınız evlilikteki heyecanı, aşkı bitirmemek için şuanki aklınız olsaydı ne yapardınız? Veya asla şunu yapmazdım dediğiniz şeyler neler.
Ah canım 3 yıllık evliyim hamileyim 5 aylık şuan panik heyecan korkudan evlilik heyecanı falan kalmadı :)Ben yeni evliyim evleneli daha 6 ay olmadı. Birşeyi çok merak ediyorum. Evlilikte heyecan ne zaman bitiyor. Nasıl bitiyor. Neden bitiyor. Şuan herkes siz cicim aylarındasınız falan diyor. Cicim ayları geçince nolcak merak etmiyor değilimbir bakıma korkuyorum yani çevremdeki evliliklere bakıyorum hepsi monoton. Benim sorum şu siz olsaydınız evlilikteki heyecanı, aşkı bitirmemek için şuanki aklınız olsaydı ne yapardınız? Veya asla şunu yapmazdım dediğiniz şeyler neler.
Ben de aynı fikirdeyim sizinle.. Eşimle 6 yıla yakındır beraberiz (aynı evde yaşıyoruz) 3 yılı aşkındır evliyiz.. Evde ikimiz otururken bile el ele sarmaş dolaş otururuz, hemen hemen her gün sevişiriz, özel günlerde çiçeğimiz hediyemiz eksik olmaz.. gayet heycan duyduğumuz da bi ilişkimiz var ama yaşantımıza gelirsek tabiki monoton sayılabilecek bi hayat.. Sayılabilecek diyorum çünkü biz biraz fazla sosyaliz gezmemiz tozmamız misafirimiz eksik olmaz pek.. Sosyalliği içinden çıkarsak işe git eve git yemek ye fil izle, dizi izle, müzik dinle.. daha ne kadar monoton olsun hep aynı şeyler işteBen eşimle 14 yıldır birlikteyim, temmuzda da evliliğimizin 3. yılı bitiyor inşallah. Biz de sürekli konuşuruz, birbirimize dokunmadan uyumayız vs. ama bunlar evliliğin monotonlaşmadığını göstermez. Evliliğimiz monoton, çünkü hayatımız monoton. Bunu engellemenin yolu da yok maalesef. Evlilik monotonlaşınca bu eşinizi sevmediğiniz ya da onun sizi sevmediği anlamına gelmiyor. Burada evliliğindeki sevgiyi anlatanlar, monotonlaşmaya çok yanlış yerden bakıyorlar bence.
Ben yeni evliyim evleneli daha 6 ay olmadı. Birşeyi çok merak ediyorum. Evlilikte heyecan ne zaman bitiyor. Nasıl bitiyor. Neden bitiyor. Şuan herkes siz cicim aylarındasınız falan diyor. Cicim ayları geçince nolcak merak etmiyor değilimbir bakıma korkuyorum yani çevremdeki evliliklere bakıyorum hepsi monoton. Benim sorum şu siz olsaydınız evlilikteki heyecanı, aşkı bitirmemek için şuanki aklınız olsaydı ne yapardınız? Veya asla şunu yapmazdım dediğiniz şeyler neler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?