İnşallah :)İçimize doğuyor olabilir. Çok güzel bir his inşallah hep böyle oluruz
çocuklar olup masraflar artınca herşey bitiyor evli degilim evli olan tum arkadaslarim bunu soyluyorBen yeni evliyim evleneli daha 6 ay olmadı. Birşeyi çok merak ediyorum. Evlilikte heyecan ne zaman bitiyor. Nasıl bitiyor. Neden bitiyor. Şuan herkes siz cicim aylarındasınız falan diyor. Cicim ayları geçince nolcak merak etmiyor değilimbir bakıma korkuyorum yani çevremdeki evliliklere bakıyorum hepsi monoton. Benim sorum şu siz olsaydınız evlilikteki heyecanı, aşkı bitirmemek için şuanki aklınız olsaydı ne yapardınız? Veya asla şunu yapmazdım dediğiniz şeyler neler.
aynen size katılıyorum...eşimin ayrı hobileri var benım ayrı....tabııkı basbasa gezerızde sohbet ederizde...ama ben yanlız gezmeyıde severim...bazen arkadaslarımla gezmeyıde bazen sadece 4 yasındakı kıızmlada...evde yanlız kalmayada ara ara bayılırımm...hele gece herkes uyuyup el ayak cekılınce kıtap okumaya varsa dıızım netten ızlemeye bayılırım...yanı mutluluk ne sadece eşte..ne sadece cocuklarda...mutluluk bır butun...yanı yarın olurda yanlız kalınca kafayımı yiyecegiz...yoksa kaldımız yerden devammı edecegiz.Bana en yakin yorumlardan biri.Aslinda kisilikle de alakali ciftlerin birbiriyle uyumuylada alakali bir soru degilmi? Yani neye gore kime gore.Cok yonlu bir soru.Ama en takildigimda aksam yatarken bile el ele yatariz yorumu beni bitirdi.Ben mesela yapi olarak cok mesafeli biriyimdir hic sevmem cok samimi iliskileri.Evet esimi cok seviyorum ama her dakika deli gibi ozlemem yani.kendimle basbasa kalmayi yanlizligida cok severim.Her ciftin heyecan yada atiyorum monoton anlayisi farklidir aslinda, boyle bakilmali olaya.Surekli iletisim halinde olmak aksam evde el ele oturmak gibi gibi..Bu ciftler birbirini cok seviyor mantigina hic katilmadim.Ben sevgide askda evlilikde duyguyu mesela gizli detaylarda ararir.Cok goze sokulan iliskilere saygi duyarim ama bana gore degil.
Bu iyiyimiş :))Amuda da kalksanız bitiyor o heyecan canım
Cok guzel yorumlamissiniz.Kesinlikle oyle herkesin karakteri farkli oldugu icin dogal olarak evliligindeki dinamigi farklidir.Hobilerimizde tamamen ayniEn onemliside herkesin onceligi farklir, benim icin monotonluk yada heyecanin bitmesinden daha onemli kriterler var olmazsa olmazlarim.Oyuzden cok yonlu bir soru oldugunu dusunuyorum.aynen size katılıyorum...eşimin ayrı hobileri var benım ayrı....tabııkı basbasa gezerızde sohbet ederizde...ama ben yanlız gezmeyıde severim...bazen arkadaslarımla gezmeyıde bazen sadece 4 yasındakı kıızmlada...evde yanlız kalmayada ara ara bayılırımm...hele gece herkes uyuyup el ayak cekılınce kıtap okumaya varsa dıızım netten ızlemeye bayılırım...yanı mutluluk ne sadece eşte..ne sadece cocuklarda...mutluluk bır butun...yanı yarın olurda yanlız kalınca kafayımı yiyecegiz...yoksa kaldımız yerden devammı edecegiz.
Aksam herkes yatinca bir kitap okumak yada cocugumla bir etkinlige katilmak bunlarda ayri heyecan ve mutluluk bir evliligin icinde.Sadece es kisisiyle dusunmemek lazim olayi aslindaaynen size katılıyorum...eşimin ayrı hobileri var benım ayrı....tabııkı basbasa gezerızde sohbet ederizde...ama ben yanlız gezmeyıde severim...bazen arkadaslarımla gezmeyıde bazen sadece 4 yasındakı kıızmlada...evde yanlız kalmayada ara ara bayılırımm...hele gece herkes uyuyup el ayak cekılınce kıtap okumaya varsa dıızım netten ızlemeye bayılırım...yanı mutluluk ne sadece eşte..ne sadece cocuklarda...mutluluk bır butun...yanı yarın olurda yanlız kalınca kafayımı yiyecegiz...yoksa kaldımız yerden devammı edecegiz.
Bendee balayina bile gidemedik bazi nedenlerden evlendigim gunden beri kavga sorunValla ben hiç canım cicim ayı yaşamadım bodoslama sorunlara daldım gerisini sen düşün :))
Ben gittimde noldu gelir gelmez canımıza okudu cadı kv :)Bendee balayina bile gidemedik bazi nedenlerden evlendigim gunden beri kavga sorun
Cok sinirlendim simdi. Insan hırçın laşıyor. Yani b3n oyle oluyorum boyle durumlarda. Of yaaaaaBen gittimde noldu gelir gelmez canımıza okudu cadı kv :)
Sende mi kaynanazede :)Cok sinirlendim simdi. Insan hırçın laşıyor. Yani b3n oyle oluyorum boyle durumlarda. Of yaaaaa
Evlilikte 3. Yila ilerliyoruz. Cicim ayi tam gaz devam.Ben yeni evliyim evleneli daha 6 ay olmadı. Birşeyi çok merak ediyorum. Evlilikte heyecan ne zaman bitiyor. Nasıl bitiyor. Neden bitiyor. Şuan herkes siz cicim aylarındasınız falan diyor. Cicim ayları geçince nolcak merak etmiyor değilimbir bakıma korkuyorum yani çevremdeki evliliklere bakıyorum hepsi monoton. Benim sorum şu siz olsaydınız evlilikteki heyecanı, aşkı bitirmemek için şuanki aklınız olsaydı ne yapardınız? Veya asla şunu yapmazdım dediğiniz şeyler neler.
Aslinda oyle.de denebilir hem eszade hem.kaynanazade simdiye kadar boyle biseyde yoktu kaynana şımardı galiba.Sende mi kaynanazede :)
Biz evleneli neredeyse iki yıl olacak heyecan aşk hiç bitmedi her gün işteyken eşimi çok özlüyorum onsuz bir gün bile geçirmek işkence zulüm geliyor
Her gece sarılıp uyuruz gün içinde yine nişanlılık dönemi gibi mesajlasir arasiriz
Daha hiç doyamadık birbirimize
Yani aşk heyecan bitmiyor bence
5 sene oldu, evet o ilk zamanlardaki büyük heyecanlar yok çünkü eşinin her türlü halini biliyor, devamlı görüyorsun... Ama sevgi bitmedi aksine her gün çoğaldı, çok da eğleniyoruz sıkılmadık hiç birbirimizden. Sanırım bu kişilerle alakalı, bir de ilişkiyi yıpratmamaklaBen yeni evliyim evleneli daha 6 ay olmadı. Birşeyi çok merak ediyorum. Evlilikte heyecan ne zaman bitiyor. Nasıl bitiyor. Neden bitiyor. Şuan herkes siz cicim aylarındasınız falan diyor. Cicim ayları geçince nolcak merak etmiyor değilimbir bakıma korkuyorum yani çevremdeki evliliklere bakıyorum hepsi monoton. Benim sorum şu siz olsaydınız evlilikteki heyecanı, aşkı bitirmemek için şuanki aklınız olsaydı ne yapardınız? Veya asla şunu yapmazdım dediğiniz şeyler neler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?