Ahah şaka gibi, ben de aynı siz gibiyim, saat fark etmez geldiğini bilirim, o gelmeden kapıyı açarım. Çok güzel ya :)4 yıl oldu evleneli eşimle 10 yıldır beraberiz toplamda her akşam eve gelirken apartman kapısını kapanışından geldiğini anlıyorum 15 daire var yaklaşık 60 kişilik apartman ama kimse onun gibi kapatmıyorve kapıyı o gelmeden açıyorum çünkü hala heyecan duyuyorum ona karşı ama dersen bir tarifi var mu yok
Benim konularım hakkında yorum yapabilir misiniz ? Siz baya dır evli imişsiniz .. rica etsem ?Ilk yıllardaki heyecan belki yoktur ama bu sevginin azaldığı anlamına gelmez sade alışıyor insan birbirine...en önemli şey evlilikte saygıdır...onu asla yitirmeyin...biz yirmi yılı aştık sevgimizde saygımızda yerinde duruyor şükür...hiç bir zamanda evliliği monotonlaştırmadık yemeğe gitmeler hediye almalar hatta beraber bir yürüyüş yapmak bile yetiyor bize
gerçek canım cicim 5 yıl sonunda başlıyor. başlarda oooo senin annen senin baban... ayşe,fatma vs... diye ne kavgalar kopuyor ne... evlilik aslında monotonlaşmıyor aksine hep bir aksiyon var hayatınızda... en önemli tavsiye 6 yıl önceki kendime derdim ki sakın kozlarını erken kullanma (bak seni terk ederim vb.).Yapamayacağın hiçbirşeyi söyleme (giderim bak bu evden vb.) evet bunların hiçbirini yapmamamı söylerdim çünkü artık bir işe yaramıyorlar...en önemlisi sakın birbirinize hakaret etmeyin asla! saygıyı yitirmeyin en önemlisi bunu koruyabilmek... hayatı doya doya yaşayın enerjinizi yitirmeyin... birbirinizi özleyecek zamanlar yaratın bunu yaparken karşılıklı özel alanlarınıza,zamanlarınıza,hobilerinize vs saygı duyun.Ben yeni evliyim evleneli daha 6 ay olmadı. Birşeyi çok merak ediyorum. Evlilikte heyecan ne zaman bitiyor. Nasıl bitiyor. Neden bitiyor. Şuan herkes siz cicim aylarındasınız falan diyor. Cicim ayları geçince nolcak merak etmiyor değilimbir bakıma korkuyorum yani çevremdeki evliliklere bakıyorum hepsi monoton. Benim sorum şu siz olsaydınız evlilikteki heyecanı, aşkı bitirmemek için şuanki aklınız olsaydı ne yapardınız? Veya asla şunu yapmazdım dediğiniz şeyler neler.
Ayy bende 1 buçuk senelik evliyim aynı bizi anlatmışsın imkanı yok bensiz duramaz asla kalbimi kırmaz küserim isyerinden eve gelir hemen duramaz akşama kadar kus kalmama bence monotonlasmiyor gün geçtikçe daha iyi oluyor1,5 senelik evliyim, eşim olmadan yapamam, canım sıkılıyor, sürekli yanımda olsun istiyorum. O da bensiz duramaz. Beraber bir şeyler yapmayı çok seviyoruz. Ayrı ayrı da vakit geçiriyoruz arkadaşlarımızla, yanlış anlaşılmasın sürekli mıç mıç yanyana değiliz. Bence evlilikte gün geçtikçe bağlılık daha da artıyor. Bizde monotonlaşmak yerine artarak devam eden duygular var. İşten gelse de bir sıksam kollarını, yanaklarını
İçimize doğuyor olabilir. Çok güzel bir his inşallah hep böyle oluruzAhah şaka gibi, ben de aynı siz gibiyim, saat fark etmez geldiğini bilirim, o gelmeden kapıyı açarım. Çok güzel ya :)
Bana en yakin yorumlardan biri.Aslinda kisilikle de alakali ciftlerin birbiriyle uyumuylada alakali bir soru degilmi? Yani neye gore kime gore.Cok yonlu bir soru.Ama en takildigimda aksam yatarken bile el ele yatariz yorumu beni bitirdi.Ben mesela yapi olarak cok mesafeli biriyimdir hic sevmem cok samimi iliskileri.Evet esimi cok seviyorum ama her dakika deli gibi ozlemem yani.kendimle basbasa kalmayi yanlizligida cok severim.Her ciftin heyecan yada atiyorum monoton anlayisi farklidir aslinda, boyle bakilmali olaya.Surekli iletisim halinde olmak aksam evde el ele oturmak gibi gibi..Bu ciftler birbirini cok seviyor mantigina hic katilmadim.Ben sevgide askda evlilikde duyguyu mesela gizli detaylarda ararir.Cok goze sokulan iliskilere saygi duyarim ama bana gore degil.mucuk mucuk zaten ben kendim sevmem...heyacanı kendim bitirdim dogal olarak:)))) one oyle baska ışımmı yok...gunde uc kere beskere konusuruz...esimi ozluyorum ışteyken....felan filan....aksama bıraz gec gelsede işler yetişşse modundayım:)))ustelık kendimle basbabasa kalmayıda cok severim....cunku hobilerim var ve cok seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?