- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
peki bu çok hızlı bir adım değil mi ? bu süreçleri pek bilmediğim için soruyorum. mesela önce annemle erkek arkadaşımı tanıştırsam nasıl olur ?Sevgilinizin annesi annenizi arasın.
Müsait zamanda tanışmaya geleceğiz desin ve gün belirlesinler.
Böylece aileler tanışır.
Kısa bir süre sonra isteme olur zaten.
Elbette olur. Ben tanıştılar sandım.peki bu çok hızlı bir adım değil mi ? bu süreçleri pek bilmediğim için soruyorum. mesela önce annemle erkek arkadaşımı tanıştırsam nasıl olur ?
Evet annemle erkek arkadaşımı tanıştırmayı düşünüyorum peki önce ben onun ailesiyle mi tanışmalıyım yoksa o benimkiyle mi ?Nasıl daha iyi olurElbette olur. Ben tanıştılar sandım.
Maksadınız evlilikse aileler de tanışmalı. Zaten 4 sene olmuş. Bir 4 sene daha beklemeyi düşünmüyorsanız ideal olanı bu bence.
Çünkü bu süreçte insan çok şey farkediyor ve öğreniyor.
Sadece siz değil aileler de evleniyor.
Anneniz erkek arkadaşınızla tanışsın ama arayı uzatmadan aileler tanışmalı diye düşünüyorum.
Öncelikle hayırlı olsun inşallah ömür boyu mutlu olursunuz :) Tam bu konuda kafam karışıktı çok güzel anlatmışsınız . Nişanlınızın ailesiyle evlilik teklifinden önce mi tanıştınız peki . bir de önce siz mi onun ailesiyle tanıştınız?Dün nişan yapan ve yakın zamanda bu süreçlerden geçmiş birisi olarak; önce siz erkek arkadaşınızın ailesiyle tanışın bir çay saati olur, akşam yemeği olur artık orası karşılıklı tercihe bağlı. Sonra erkek arkadaşınız annenizle tanışsın, babanızla da tercihen ya da annenizden sonra da olabilir tanışsınlar. Sonra da aileler tanışır. Erkek arkadaşınız bi önce tek gelsin ama diğer türlü aileler olunca zaten pek laf düşmeyecek erkek arkadaşınıza anne babalardan. Tanışmalardan sonra da zaten karşılıklı oturulur isteme söz möz gider o. Ben evlilik teklifimi aldıktan sonra bu süreçleri başlatmıştım, annemle tanıştırmıştım daha önceden zaten de diğer süreçler evlilik teklifinden sonra oldu.
Siz tanıştınız mı erkek arkadaşınızın ailesiyle? Aileyi tanımadan evlilik kararı vermemenizi tavsiye ederim.
[/QUOTE
yok henüz tanışmadım çok haklısınız önce ben mi onun ailesiyle tanışayım
ok henüz tanışmadımSen onların ailesi ile tanıştın mı ?
henüz evlilik teklifi almadım :) peki bundan önce mi olmalı annemle tanışması benim de onun ailesiyle tanışmamBenim bildigim ve sehirler ayniysa uygulanan siralama evlilik teklifi, babaya teklif alindigini soyleme, damadin sizin aileyle tanismaya gelmesi sonra ailesiyle birlikte gelmesi sizin ailenin de onlara tanismaya gitmesi ve sonra istemeye gelinmesi seklinde
Çok teşekkürler darısı isteyen herkesin başına olsunÖncelikle hayırlı olsun inşallah ömür boyu mutlu olursunuz :) Tam bu konuda kafam karışıktı çok güzel anlatmışsınız . Nişanlınızın ailesiyle evlilik teklifinden önce mi tanıştınız peki . bir de önce siz mi onun ailesiyle tanıştınız?
amin :) Çok teşekkür ederim fikirleriniz için :)Çok teşekkürler darısı isteyen herkesin başına olsunAslında tam olarak şöyle oldu evlilik teklifinden önce bir kere kahve içmeye gitmiştim ama çok kısacık böyle neyim me değilim bi tanışalım diye. Ama dediğim gibi bu çok öyle ayaküstü olan bir şeydi. Asıl derin tanışma evlilik teklifi oldu ilk ben gittim yemeğe aldılar beni. Sonraki hafta biz erkek arkadaşımı davet ettik tek. Sonra da ailesiyle birlikte ilk biz onları aldık, sonra iade-i ziyarete gittik ailecek. Bence ilk sen gitmelisin. Bir ton konu okuyoruz kaynana gelin terörü üstüne. Bir ilk izlenimin olur, ben oğullarıyla evlenicem ailesiyle değil fikrini pek geçerli görmüyorum çünkü açıkçası. Benim çok içime sinmişti ailesi daha ilk günden ve hala da öyle çok şükür Allah da bozmasın umarım senin de öyle olur. Bence ilk sen git derim kısacası
henüz tanışmadım önce ben mi tanışmalıyım ?
Normalde sonra oluyor bence de once evlilik teklifi olmalihenüz evlilik teklifi almadım :) peki bundan önce mi olmalı annemle tanışması benim de onun ailesiyle tanışmam
Bence önce erkek arkadaşınız annenizle tanışmalı. Çünkü anneler anlıyor ve hissediyor. Erkek anneleri gelin adayına mesafeli ve ön yargılı davranıyor.Evet annemle erkek arkadaşımı tanıştırmayı düşünüyorum peki önce ben onun ailesiyle mi tanışmalıyım yoksa o benimkiyle mi ?Nasıl daha iyi olur
Bence önce erkek arkadaşınız annenizle tanışmalı. Çünkü anneler anlıyor ve hissediyor. Erkek anneleri gelin adayına mesafeli ve ön yargılı davranıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?