Evliliğe adım

Ben ilk nişanlımın ailesiyle tanışmıştım. Üzerinden çok bir zaman geçmedi sırayı unutuyor insan. Bence ilk onlarla en azından annesiyle oturup bir çay içebilirsin. Evine gitmek seni kasıp utandırıyosa dışarda da oturabilirsiniz. Sonrası zaten çorap söküğü gibi geliyor. Şimdiden hayırlı olsun inşallah enerjiniz uyar çünkü gerçekten evlilik sadece iki kişi arasında olmuyor

Bana da ilk benim tanışmam mantıklı geliyor . Zaten ilk bir başlasa gelicek insallah devamı :) çok teşekkür ederim

Öncelikle hayırlı olsun, inşallah güzel şeylerle karşılaşırsınız hep. Benim fikrim ilk önce annenizle tanıştırmanız. Çünkü ilk siz onun ailesiyle tanışırsanız, erkeğin ailesine siz konusunda fazla cesaret vermiş olursunuz gibi geldi. Tabii ki onların niyetleri bu yönde olmayabilir, iyi insanlar olabilirler ama kız istenen taraf sonuçta kız tarafı, annenizin gönlü rahat olmadan tanışmayın bence. Ben annemle tanıştırmadan ailesiyle telefonda bile konuşmadım, irtibat kurmadım. Benim fikrim bu yönde ancak hangi yolu seçerseniz seçin inşallah hayırlısıyla tamamlarsınız. :)

Ailem ilişkimin başından beri biliyordu ilişkimi okul falan bitmeden önce anneme dedim biz haziran temmuz gibi nişan yapmayı düşünüyoruz diye (buarada ailem hep soruyodu babam da dahil ne zaman evlenceksiniz diye şakayla karışık) sonra tanışmaya ailesiyle geldiler şehir dışından ama o kapıdan girer girmez sanki daha önceden de ailecek tanışıp sürekli görüşüyolarmış gibiydi ve sevgilimle ben sürekli şok halindeydik nasıl böyle oldular önceden tanışıyolar mıydı yoksa diye kendi aramızda espiriler yapardık. yani herşey zaten bir şekilde ilerliyo bence çok düşünüp takılmayın

Sizin baba bile biliyormuş biz de pek öyle konuşmalar geçmiyor o yuzden pat diye de nasıl denir bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…