Evet kesinlikle haklısınız işi bırakmamın sebebi sadece yol değil tabi ki müthiş stresli ve baskılı bir ortamdaydım eşimle evlenmeden öncede hepsini konuştuk zaten evlendikten sonra farklı bir iş bakıcaktık sağolsun birlikte bakıyoruzda zaten ama henüz uygun bir iş bulamadım. Yoksa ben hiç bir zaman kocamın parasını yiyip orda burda gezerim diye evlenmedim zaten eşim için onun parası diye birşey yok bizim paramız var ama kesinlikle bir kadın ayakları üstünde durmalı hem maddi olarak iyi geliyor hem manevi kendimi bu kadar mutsuz hiç hayal etmemiştim eğer edebilseydim işede katlanırdım bi şekilde o zaman belki farklı olurdu herşey..Evlenir evlenmez yolu bahane edip işinizi birakmasaydiniz bu sorunu yaşıyor olmadınız.
Cüzdan mi yahu bu adamlar? Nedir bu hemen evlilik = maaş algısı.
Şu anda evde boş boş otururken tabii ki sıkılırsınız. Sorunu da sonra evlilik sanarsiniz. Sizin evlilik algınız baştan aşağı sorunlu o ayrı, evlilik demek artık çalışmayı bırakma özgürlüğü demek değildir.
Öyle düşünen cahile laf anlatmam, kendini kandırmaya devam etsin burda da dolu öylesi.
Ama siz 27 yaşında hemen tekrar yeni bir işe girin, sonra hala mutsuzsaniz o zaman nedeni sizin gece hayatınızı çok sevmeniz ve evlilik getirdiği belki sadık olma zorunluluğu ya da başka bir şey olabilir. En azından sorun neyse onu anlar, bosanabilmek için de kendi ayaklarınızın üzerinde durmuş olursunuz.