Evlilige alışmak

Melahatabla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
2.997
2.643
53
36
Merhaba arkadaşlar ben bugün evlendim. Evlendiğim ve bu eve girdigim ana kadar iple çekiyordum. Şimdi bu eve girince büyük bir boşluğa düştüm. Ailemi şimdiden çok ozeldim. Sanki evlilik bana göre değil gibi geldi bi anda. Eşimle çok iyiyiz çok mutluyuz ama bunalıma girdim bir anda. Evimi çok özlüyorum ve çok ağlıyorum. Babam ve annemi bu derece sevdiğimi bugün anladim. Çok değişik duygular içindeyim lütfen akıl verin. Şimdiden teşekkürler

Anın tadını cıkart canım herkes ılk uc ay bocalar. Ayrıca daha yenı evlısın ne ısın var bu sıtede gıt esının boynuna sarıl. Her seyı kendıme zehır etmeye bayılıyoruz. Unıye gıdıncede hemen alısıyor musun hayır. Yenı bır duzen kuracaksın esınde bocalar ama sana yansıtmaz. Tek dıyecegım bu durumun bıke tadını cıkar mumla ararsın sonra.

Arkadaşlar siz dalga geçin diye açmadım konuyu. Telefonla oynamıyorum içimdeki hissi atamadığım ve endiselendigim için konu açma amacıyla telefonumu elime aldim. Cidden çok garipsiniz

Ne alakası var şuan cok büyük bir boşluktayım belki depresyondayım. Illa Allah korusun ama aldatılmam falan mı gerekiyor?
Canim düğünün olmuş evlenmissin ne guzel iste ne depresyonu. Bak bircogumuz sen gibi o zamanlardan gectik simdi gayet kendi evimize alıştık gidiyoruz işte. Sen de alisacaksin misafir agirliyacaksin alisveris yapacaksın coluk cocuga karisacaksin Insaallah.

Gecip gidecek bu üzüntün.

Ohho daha şimdiden psikolojiniz bozulduysa en ufak tartışma da, eş tarafı bir şey dediğinde, hamilelikte, lahusalıkta, çocuk gık dediğinde örnekleri daha da çoğaltabilirim psikiyatriden çıkamayacaksınız sanırım..

Ne alakası var şuan cok büyük bir boşluktayım belki depresyondayım. Illa Allah korusun ama aldatılmam falan mı gerekiyor?
Asıl sizin dediğinizin ne alakası var? Depresyon böyle bir şey değil,sadece yaşamınız başka yöne kıvrıldı,yeni bir yolda ilerliyorsunuz ve bunu garipsiyorsunuz hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…