Evlilige alışmak

Arkadaşlar siz dalga geçin diye açmadım konuyu. Telefonla oynamıyorum içimdeki hissi atamadığım ve endiselendigim için konu açma amacıyla telefonumu elime aldim. Cidden çok garipsiniz

Esiniz su anda napiyor mesela siz bu konuyu acarken ? Simdi kendi ilk gunumu dusunuyorum da balkonda saatlerce oturmustuk biz.Yaninizda degil mi esiniz ?

Allah seni napmasin ne diyeyim bilemedim ilk soğuk geliyor ama girince alisiyorsun

Bunu da ilk defa duyuyorum , hani bir kac gun sonra yazsaniz anlarim da bugun evlenmissiniz
Saka mi yapiyorsunuz? Neyine alisacaksiniz daha ? Burada ne isiniz var?
Başlık yanlış olabilir benim ifade etmek istediğim içimdeki derin bir boşluğun beni endişelendirmesi. Sanki hiç bitmeyecekmiş gibi

Evet öglen nikah oldu aksama kadar böyle oldum geçmeyince yazmak istedim
Duyguların tavan yapmis. Ben de ilk evlendigimde annemlerden her ayrilista ağlıyordum. Ama gecti gitti. Senin su an yasadigini bircogumuz yasadik hem agladik hem gittik. Evlendik hem duygulandik hem balayimizin keyfini cikarmaya calistik. Yani bu olanlar olagan seyler. Depresyon falan takilma.

Arkadaşlar siz dalga geçin diye açmadım konuyu. Telefonla oynamıyorum içimdeki hissi atamadığım ve endiselendigim için konu açma amacıyla telefonumu elime aldim. Cidden çok garipsiniz
Tamam da tatlım dur bismillah daha ilk günden tabiki garipseyeceksin. 2 ay sonra da aynı hissedersen gel dertleşelim. Ama daha şimdi evlenmişsin. Birbirinizle ilgilenin bi bakalım. Her şey yerli yerine oturacak zamanla her şeye alışılıyor merak etme.

Şimdi forumda dert yanma sırası değil ama sen o sırayı biraz karıştırmışssın.

Esiniz su anda napiyor mesela siz bu konuyu acarken ? Simdi kendi ilk gunumu dusunuyorum da balkonda saatlerce oturmustuk biz.Yaninizda degil mi esiniz ?
Öğleden beri birlikte vakit geçirdik şuan o başka işlerle uğraşırken ben o arada konuyu açmak istedim. Ona yansıtmayı istemedigim için bu boşlukta actim

Banyo yaptı ortalığı topluyor. Adet olduğum için ilişki olmadi.
Ee mısır patlatın film açın izleyin
Sonra pes varsa pes atın ne bileyim okey oynayın kaybeden kazanana tatlı ısmarlasın
Bunu yapmak bile huzur verir

Yani bugün nikah vardı ve şimdi eve geldiniz ve garipsediniz durumu, doğru mu anladım? Daha önce ailenizden hiç ayri kalmadıysaniz olabilir tabi. Bence siz bugün bu duyguları bir kenara bırakın ve eşinizle gelecek olan güzel günleri düşünün. Ayri oturuyorsunuz diye aileniz hayatınızdan çıkmıyor elbette. Bugün güzel şeyler düşünün. Zamanla alışırsıniz.

Evet tam olarak bu

Başlık yanlış olabilir benim ifade etmek istediğim içimdeki derin bir boşluğun beni endişelendirmesi. Sanki hiç bitmeyecekmiş gibi
Boşluğa uzun süre bakarsan çıkamazsın ve 6 aya depresyona giriş olur. İyi yönler bul, esinle konuş, bisiyler ye,yap....

Valla ben evlendim hiç bir tanidigimin dahi olmadığı bir şehire geldim , ne kız almada ne kuşak bağlamada ne kına da ne düğün de ne veda zamanı hiç aglamadım kv min kızı yok gelinlikle beni görünce kuşak bağlamada falan hep o ağladı valla bilmiyorum hiç öyle şiddetli bi özlem yaşamadım ne yalan söyleyeyim anlayamıyorum. Bana eskiden öyleydi gibi geliyo telefon yok görüntülü konuşma yok ulaşım zor vs vs öyle olunca da görüşmek zir oluyordu ozlemden verem olanlar falan hep filimlerde kaldı gibi
Ben şehir değiştirince isden ayrılmak durumunda kaldım ama hemen İngilizce kurşuna ve spora başladım hiç öyle evde oturmadim , yeni arkadaşlarım oldu çevreyi öğrendim canım da sıkılmadı .

Ee mısır patlatın film açın izleyin
Sonra pes varsa pes atın ne bileyim okey oynayın kaybeden kazanana tatlı ısmarlasın
Bunu yapmak bile huzur verir
Gelince bir şeyler yaparız ben sadece boşluk bulup bu duygularımi paylaşmak istedim çünkü çatlayacak gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…