- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Demeeee ilk zamanlar cocuksuz gunlerEe mısır patlatın film açın izleyin
Sonra pes varsa pes atın ne bileyim okey oynayın kaybeden kazanana tatlı ısmarlasın
Bunu yapmak bile huzur verir
Çok normal. Ben de çok tuhaf hissetmistim. Hatta bir iki hafta anneannemi annemi arayıp olmadı birkaç aya bosanirim dedim durdum. Anneannem de yaz gelsin öyle Bosan yavrum, şimdi bu havada eşya taşı falan zor olur diyorduEvet tam olarak bu
Ya hem güldüm hem moral oldu ve sizin adınıza da sevindim. Teşekkür ederim :)Çok normal. Ben de çok tuhaf hissetmistim. Hatta bir iki hafta anneannemi annemi arayıp olmadı birkaç aya bosanirim dedim durdum. Anneannem de yaz gelsin öyle Bosan yavrum, şimdi bu havada eşya taşı falan zor olur diyordukadın ısıni biliyor düşünmemeye çalış keyfini çıkar, güzel günler bunlar
Valla aynı yoldan gectigim içinYa hem güldüm hem moral oldu ve sizin adınıza da sevindim. Teşekkür ederim :)
Merhaba arkadaşlar ben bugün evlendim. Evlendiğim ve bu eve girdigim ana kadar iple çekiyordum. Şimdi bu eve girince büyük bir boşluğa düştüm. Ailemi şimdiden çok ozeldim. Sanki evlilik bana göre değil gibi geldi bi anda. Eşimle çok iyiyiz çok mutluyuz ama bunalıma girdim bir anda. Evimi çok özlüyorum ve çok ağlıyorum. Babam ve annemi bu derece sevdiğimi bugün anladim. Çok değişik duygular içindeyim lütfen akıl verin. Şimdiden teşekkürler
Mutluluktan kastım sorunsuz bir ilişkimiz vardı ve evlilik sürecim de böyle geçti. Yani yaşadığım şeyin ilişkimizle alakası yok bunu anlatmak istedim
Regl oldugun için ve aile evinden cikip yeni bir evde bulundugundan duygu yogunlugu yasiyorsun gibi. Eşin ortaligi topluyor sen burada yaziyorsun . Paylasacak bir seyiniz yok mu , eşinizle bir seyler yapabilirsiniz neden ayri ayri ugraslar icindesiniz ? Sanki bir seyler eksik konunuzda . Sizi huzursuz eden başka bir şey daha var sanirim .Banyo yaptı ortalığı topluyor. Adet olduğum için ilişki olmadi.
Ben evliliğim iyi derken orada yanlış bir ifade kullandığımı belirttim. Anlatmak istediğim ilişkimin iyi oldugu. Yani bu yaşadığım boşluğun ilişkim ile alakalı olmadığını ifade etmeye çalıştım daha nasıl anlatayım?Tamam da siz daha evliliğim iyi diyecek bir zaman yaşamamışsınız ki. Neye göre iyi? İlk günden sen ayrı ben ayrı oturmak da garip geldi. Kopuk bir evlilik başlangıcı diye nitelendirdim kafamda. Herkesin iyi, kötü algısı bir değil. Bdv sayesinde olumlama öğrendim vallahi :)
Ben evliliğim iyi derken orada yanlış bir ifade kullandığımı belirttim. Anlatmak istediğim ilişkimin iyi oldugu. Yani bu yaşadığım boşluğun ilişkim ile alakalı olmadığını ifade etmeye çalıştım daha nasıl anlatayım?
Ayrıca yeni evliyiz diye hiç mi ayrı dakikalramiz olamayacak bunları o boşlukta yazdigimi söyledim.
6 ay canim sık disini kuzum hepimiz.geçtik surtusmeler kavgalar olcak.farkli yanlar cikicak duzen yemek farkliligi vb vb gibi gecicek.sakin ve sabir hayirli.olsunMerhaba arkadaşlar ben bugün evlendim. Evlendiğim ve bu eve girdigim ana kadar iple çekiyordum. Şimdi bu eve girince büyük bir boşluğa düştüm. Ailemi şimdiden çok ozeldim. Sanki evlilik bana göre değil gibi geldi bi anda. Eşimle çok iyiyiz çok mutluyuz ama bunalıma girdim bir anda. Evimi çok özlüyorum ve çok ağlıyorum. Babam ve annemi bu derece sevdiğimi bugün anladim. Çok değişik duygular içindeyim lütfen akıl verin. Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?