Evlilige alışmak

Ee mısır patlatın film açın izleyin
Sonra pes varsa pes atın ne bileyim okey oynayın kaybeden kazanana tatlı ısmarlasın
Bunu yapmak bile huzur verir
Demeeee ilk zamanlar cocuksuz gunler cay bile huzurla icerdik simdi sırayla içiyoruz

Evet tam olarak bu
Çok normal. Ben de çok tuhaf hissetmistim. Hatta bir iki hafta anneannemi annemi arayıp olmadı birkaç aya bosanirim dedim durdum. Anneannem de yaz gelsin öyle Bosan yavrum, şimdi bu havada eşya taşı falan zor olur diyordu kadın ısıni biliyor düşünmemeye çalış keyfini çıkar, güzel günler bunlar

Ülke olarak artık mutluluk ve mutsuzluk aynı sey oldu kımse mutlu degıl. Yesılcam fılmlerı ızlerdık dugun olmus eve gıtmısler ne ıslerdı ıcımıze ya. Dügün oldu bızım memlekette esın memlekıtıne gıdıyoruz. Esım dedı senı aldım gıdıyorum ya daha ne ısterım adamın bu sozune ne denır12 saatlık uzak yere gelın gıtmısım yanımda kımse gelmedı tek esımı tanıyorum dogru dürüst ben o depresyona hıc gırmedım çünkü bız 6 yıl bekledık ve herseye degdı ıkı yıllıkda evlıyız.esımın memleketınde dugun oldu esımın calıstıgı yere gıttık esya yok ev yok hepsını al kur tayın cıktı esya topla gel. Hep mutluyduk Allah bozmasın. Ikımz aramızda hıcbırseyı dert etmedık etmıyoruz da bırbırımızı kucuk detaylarda bogmuyoruz. Sen benı dınle anın tadını cıkar zehır etme

Ya hem güldüm hem moral oldu ve sizin adınıza da sevindim. Teşekkür ederim :)

Ya hem güldüm hem moral oldu ve sizin adınıza da sevindim. Teşekkür ederim :)
Valla aynı yoldan gectigim için ama ben bir iki gün bekledim sonradan geldi kafası baya boşanma planı falan yaptım. Herşey batiyordu evde. Eşim de sen kaçacak gibisin ama hadi hayırlısı demişti şimdi herşey çok başka. İnsan büyümüş olmayı, yeni bir hayata başlamış olmayı bazen duygusal olarak kaldiramayabiliyor. Ama alisiyorsun ve normale dönüyor hayatın o oluyor.. insalllllllah hep mutlu olursunuz hayırlı olsun,

Olur öyle şeyler canım. Sen alışamama düşüncesine fazla odaklanmamaya çalış. Kendi evini kurdun, sevdiğinlesin. İnşaAllah ailen de gelecek kalacak onlara hürmet edeceksin, hasret gidereceksiniz Yeri gelecek siz gideceksiniz. Herkes sağlıklı olsunda gelip gittikçe daha çok alışacaksın merak etme.

İnsan evlenince ailesine olan düşkünlüğünü daha fazla fark ediyor. Ama bunu şuan törpülemeye çalış. İlk günün bugün. Eşine odaklan. Ona olan sevgini düşün. Onun sana olan sevgisini düşün şükret. Bir kaç gün sonra anneni arar hasret giderirsin zaten. Geçecek zamanla

Erkekler kulubü diye bir site neden açılmadı hala bilmiyorum, yoksa var mı..Kim bilir onların da içlerine attıkları ne dertler vardır. Düşünsenize, bugün nikahlandığım kadın annemi özledim diye ağlıyor, Allah için akıl verin ne yapayım diye konu başlığı... Evlenen ağlıyor, evlenemeyen ağlıyor. Yok mu gülen :)

Öncelikle hayırlı olsun allah bir yastıkta kocatsın :)
Bence biraz rahat olun gurbette değilseniz alışmanız daha kolay bir kaç aya toparlarsınız hem aynı şehirde olduktan sonra otobüs var biner gidersiniz. Bu süreçte eşinizin yaklaşımı da önemli umarım sizi anlayışla karşılar.

Mutluluktan kastım sorunsuz bir ilişkimiz vardı ve evlilik sürecim de böyle geçti. Yani yaşadığım şeyin ilişkimizle alakası yok bunu anlatmak istedim

Tamam da siz daha evliliğim iyi diyecek bir zaman yaşamamışsınız ki. Neye göre iyi? İlk günden sen ayrı ben ayrı oturmak da garip geldi. Kopuk bir evlilik başlangıcı diye nitelendirdim kafamda. Herkesin iyi, kötü algısı bir değil. Bdv sayesinde olumlama öğrendim vallahi :)

Banyo yaptı ortalığı topluyor. Adet olduğum için ilişki olmadi.
Regl oldugun için ve aile evinden cikip yeni bir evde bulundugundan duygu yogunlugu yasiyorsun gibi. Eşin ortaligi topluyor sen burada yaziyorsun . Paylasacak bir seyiniz yok mu , eşinizle bir seyler yapabilirsiniz neden ayri ayri ugraslar icindesiniz ? Sanki bir seyler eksik konunuzda . Sizi huzursuz eden başka bir şey daha var sanirim .

Olur öyle durumlar. Eşine anlatamam diye kendini strese sokma. Git düşüncelerini anlat, o seni rahatlatacaktır. Sarıp sarmalar göğsüne kafanı koyar rahatlarsın.

Ben evliliğim iyi derken orada yanlış bir ifade kullandığımı belirttim. Anlatmak istediğim ilişkimin iyi oldugu. Yani bu yaşadığım boşluğun ilişkim ile alakalı olmadığını ifade etmeye çalıştım daha nasıl anlatayım?
Ayrıca yeni evliyiz diye hiç mi ayrı dakikalramiz olamayacak bunları o boşlukta yazdigimi söyledim.

Ben seni çok iyi anladım. Eve girer girmez böyle hissetmiştim. Evin asi kızı olarak annemle babamla çok da iyi anlaşamayan ben, keşke evlenmeseydim de anneme babama hizmet etseydim moduna girmiştim. Abartısız söylüyorum her gece rüyamda annemle babamın başına bi iş geldiğini görüyordum. Özellikle de babamın. Sanki onları kaybetmiş gibi bi his. Eşimle ilişkim normaldi ama yani zehir ettiğim söylenemez. Sadece ilk günden tutturmuştum babamın evine gidelim diye. Adsddads
Şimdi çocuğum falan var, hiç bi yerde rahat edemiyorum. :)

Benim için olamazdı ne ayrısı ayol ilk günden Dediğim gibi herkesin iyilik anlayışı bir değil. Siz öyle mutlusunuz ben böyle.

6 ay canim sık disini kuzum hepimiz.geçtik surtusmeler kavgalar olcak.farkli yanlar cikicak duzen yemek farkliligi vb vb gibi gecicek.sakin ve sabir hayirli.olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…